5 Οκτωβρίου 2021

Το μπόλι και ο κώδικας της Νυρεμβέργης. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, γενοκτονία

Γράφει ο Καθηγητής Michel Chossudovsky 
 
Πρώτη δημοσίευση, 16 Σεπτεμβρίου 2021
Εισαγωγή
 
«Εμείς, οι επιζώντες των φρικαλεοτήτων που διαπράχθηκαν κατά της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τη συνείδησή μας. … Ένα άλλο ολοκαύτωμα μεγαλύτερου μεγέθους λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας. Σας καλούμε να σταματήσετε αμέσως αυτό το αθεόφοβο ιατρικό πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα. Πρόκειται για ένα ιατρικό πείραμα στο οποίο πρέπει να εφαρμοστεί ο Κώδικας της Νυρεμβέργης». (Ραβίνος Hillel Handler, Hagar Schafrir, Sorin Shapira, Mascha Orel, Morry Krispijn κ.ά., δείτε το πλήρες κείμενο εδώ)  
 
Το εμβόλιο mRNA είναι «πειραματικό» και μη εγκεκριμένο. Από τον Δεκέμβριο του 2020, έχει οδηγήσει σε μια παγκόσμια αυξητική τάση θανάτων και παρενεργειών.  
 
Πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν τη φύση του εμβολίου Covid-19 mRNA που επιβάλλεται σε όλη την ανθρωπότητα. 
 
Ο δηλωμένος στόχος είναι να επιβληθεί ο παγκόσμιος εμβολιασμός 7,9 δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε περισσότερες από 190 χώρες, ενώ θα ακολουθήσει η επιβολή ενός ψηφιοποιημένου «διαβατηρίου εμβολίων».  
 
Περιττό να πούμε ότι πρόκειται για μια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη Μεγάλη Φαρμακευτική. Σε μια πικρή ειρωνεία, η Pfizer, η οποία παίζει κυρίαρχο ρόλο στην εμπορία του εμβολίου σε επίπεδο ολόκληρου του πλανήτη, έχει ποινικό μητρώο με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε παρακάτω).  
 
Οι εθνικές υγειονομικές αρχές δεν μπορούν να πουν: δεν το γνωρίζαμε. Ούτε μπορούν να πουν ότι ο στόχος είναι «να σωθούν ζωές». Πρόκειται για ένα δολοφονικό εμβόλιο. Και το γνωρίζουν.  
 
Τα τελευταία επίσημα στοιχεία (15 Σεπτεμβρίου 2021) δείχνουν περίπου ότι:  
40.666 αναφερόμενοι και καταγεγραμμένοι θάνατοι από το εμβόλιο mRNA στην ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ (συνδυαστικά) και 6,6 εκατομμύρια αναφερθείσες «ανεπιθύμητες ενέργειες». ΕΕ/ΕΟΧ/Ελβετία έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2021 - 24.528 θάνατοι που σχετίζονται με ενέσεις Covid-19 και 2.292.967 παρενέργειες, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων EudraVigilance. 
 
Ηνωμένο Βασίλειο έως την 1η Σεπτεμβρίου 2021 - 1.632 θάνατοι που σχετίζονται με την ένεση Covid-19 και 1.186.844 παρενέργειες, ανά MHRA Yellow Card Scheme. 
 
ΗΠΑ έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2021 - 14.506 θάνατοι που σχετίζονται με την ένεση Covid-19 και 3.146.691 παρενέργειες, ανά βάση δεδομένων VAERS. 
 
ΣΥΝΟΛΟ για ΕΕ/Ηνωμένο Βασίλειο/ΗΠΑ - 40.666 θάνατοι που σχετίζονται με την ένεση Covid-19 και 6.626.502 παρενέργειες που αναφέρθηκαν έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2021. 
 
Όμως μόνο ένα μικρό μέρος των θυμάτων ή των οικογενειών των θανόντων θα περάσει από την κουραστική διαδικασία αναφοράς των θανάτων και των ανεπιθύμητων συμβάντων που σχετίζονται με τα εμβόλια στις εθνικές υγειονομικές αρχές.  
 
Αυτά τα στοιχεία θανάτων και τραυματισμών (ΕΕ, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ) SOFAR είναι τουλάχιστον δέκα φορές υψηλότερα από τα επίσημα αναφερόμενα περιστατικά.  
 
410.000 θάνατοι, 66 εκατομμύρια παρενέργειες σε έναν πληθυσμό περίπου 850 εκατομμυρίων.  
 
Επιπλέον, οι υγειονομικές αρχές συμμετέχουν ενεργά στη συγκάλυψη των θανάτων και των τραυματισμών που οφείλονται στο «εμβόλιο» mRNA, ενώ διογκώνουν τον αριθμό των θανάτων που σχετίζονται με το Covid-19. («δεν απαιτούνται αυτοψίες»).  
 
Βίντεο: Ο Michel Chossudovsky παρέχει μια ευρεία εικόνα της συνεχιζόμενης κρίσης που καταστρέφει τις ζωές των ανθρώπων παγκοσμίως. 
Το βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε και στο Bitchute.  
 
Ψηφιακή τυραννία σε παγκόσμιο επίπεδο  
 
Το εμβόλιο εφαρμόζεται και επιβάλλεται παγκοσμίως. Ο πληθυσμός-στόχος είναι 7,9 δισεκατομμύρια. Προβλέπονται αρκετές δόσεις. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα εμβολιασμού στην Παγκόσμια ιστορία.  
 
 
Οι «Κατευθυντήριες γραμμές» του ΠΟΥ για τη δημιουργία ενός Παγκόσμιου Συστήματος Ψηφιακών Πληροφοριών για την έκδοση των λεγόμενων «Ψηφιακών Πιστοποιητικών για το Covid-19» χρηματοδοτούνται γενναιόδωρα από τα ιδρύματα Rockefeller και Bill και Melinda Gates.  
 
Το εμβόλιο mRNA δεν είναι έργο ενός διακυβερνητικού οργάνου του ΟΗΕ (ΠΟΥ) για λογαριασμό των κρατών μελών του ΟΗΕ: Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία. Οι δισεκατομμυριούχες ελίτ που χρηματοδοτούν και επιβάλλουν το έργο του εμβολίου παγκοσμίως είναι Ευγονιστές που έχουν δεσμευτεί για την αποανάπτυξη. 
 
Big Pharma: Η Pfizer επιδιώκει παγκόσμια κυριαρχία
 
Το παγκόσμιο πρόγραμμα εμβολίων με τίτλο COVAX συντονίζεται παγκοσμίως από τον ΠΟΥ, το GAVI, το CEPI, το Ίδρυμα Gates σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το Wellcome Trust, την DARPA και την Big Pharma, στην οποία κυριαρχεί όλο και περισσότερο η συνεργασία Pfizer-GSK η οποία ιδρύθηκε μόλις τέσσερις μήνες πριν από την έναρξη της κρίσης του Covid-19 στις αρχές Ιανουαρίου 2020.  
 
Η Pfizer -η οποία έχει ποινικό μητρώο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ- διαδραματίζει «σχεδόν μονοπωλιακό ρόλο» στην εμπορία του «εμβολίου» mRNA. Ήδη στην ΕΕ, η Pfizer έχει προγραμματίσει να παραδώσει 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις, οι οποίες αντιστοιχούν σε τέσσερις φορές τον πληθυσμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  
 
Σε μια ιστορική απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, τον Σεπτέμβριο του 2009, η Pfizer Inc. δήλωσε ένοχη σε ποινικές κατηγορίες. Ήταν «ο μεγαλύτερος διακανονισμός για την απάτη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης» στην ιστορία του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.  
 
Εκτός από τη συμμόρφωση και την επιβολή της νομοθεσίας, το «δηλητήριο των εμβολίων» που επιβάλλεται σε επίπεδο ολόκληρου του πλανήτη παράγεται από μια φαρμακευτική εταιρεία η οποία έχει παραπεμφθεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης με την κατηγορία της «δόλιας εμπορίας»
 
Συμμόρφωση: όχι εμβόλιο, όχι δουλειά
 
Το «δόλιο μάρκετινγκ» σε σχέση με το εμβόλιο mRNA είναι μεγάλη υποτίμηση. Οι υγειονομικές αρχές καθώς και η Μεγάλη Φαρμακευτική Εταιρεία (Big Pharma) για να μην αναφέρουμε τον ΠΟΥ, τους Ροκφέλερ και το Ίδρυμα Γκέιτς γνωρίζουν πλήρως ότι το εμβόλιο έχει οδηγήσει σε αμέτρητους θανάτους και παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των θρόμβων αίματος, της υπογονιμότητας, της εγκεφαλικής βλάβης, της μυοκαρδίτιδας κ.λπ.  
 
Και όμως οι κυβερνήσεις (με την 24/7 υποστήριξη των ΜΜΕ) πιέζουν τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο. «Θα σώσει ζωές».  
 
Οι κίνδυνοι για την υγεία είναι γνωστοί και τεκμηριωμένοι, αλλά την ίδια στιγμή οι άνθρωποι όχι μόνο παραπληροφορούνται, αλλά εξαναγκάζονται να δεχτούν το εμβόλιο. Αλλιώς…  
 
Οχι καριέρα, όχι εισόδημα, όχι μέλλον… Είναι θέμα συμμόρφωσης. Και καμία πρόσβαση στην εκπαίδευση και στις υπηρεσίες υγείας αν δεν είσαι εμβολιασμένος.  
Αν αρνηθούν το εμβόλιο, χάνουν τη δουλειά τους.  
 
Οι μαθητές αποκλείονται από τη φοίτηση σε σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και οι καθηγητές λυκείου που δεν συμμορφώνονται απολύονται, η κοινωνία των πολιτών κατακρημνίζεται σε κατάσταση χάους.  
 
Σημασία του Κώδικα της Νυρεμβέργης  
 
Εστιάζοντας στον πειραματικό χαρακτήρα του εμβολίου mRNA και στις καταστροφικές επιπτώσεις του στην υγεία, νομικοί αναλυτές έθεσαν το ζήτημα της ιστορικής «δίκης των Ναζί γιατρών» της Νυρεμβέργης (1946-47), κατά την οποία οι Ναζί γιατροί κατηγορήθηκαν για εγκλήματα πολέμου, συγκεκριμένα για τη διεξαγωγή ιατρικών πειραμάτων τόσο σε κρατούμενους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης όσο και σε αμάχους.  
 
Η Ιατρική Υπόθεση, ΗΠΑ κατά Karl Brandt, et al. (γνωστή και ως Δίκη των Γιατρών), ασκήθηκε το 1946-47 εναντίον είκοσι τριών γιατρών και διοικητικών υπαλλήλων που κατηγορούνταν για οργάνωση και συμμετοχή σε εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με τη μορφή ιατρικών πειραμάτων και ιατρικών διαδικασιών που επιβάλλονταν σε αιχμαλώτους και αμάχους.  
 
Ο Karl Brandt, ο κύριος κατηγορούμενος, ήταν ο ανώτερος ιατρικός αξιωματούχος της γερμανικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου- άλλοι κατηγορούμενοι ήταν ανώτεροι γιατροί και διοικητικοί υπάλληλοι των ενόπλων δυνάμεων και των SS. Δείτε τα έγγραφα του Χάρβαρντ 
 
Μετά την ετυμηγορία της 19ης Αυγούστου 1947, θεσπίστηκε ο Κώδικας της Νυρεμβέργης. Παρακάτω παρουσιάζονται οι δέκα αρχές του Κώδικα της Νυρεμβέργης. Αρκετές από αυτές τις αρχές -σε σχέση με το εμβόλιο mRNA και το διαβατήριο εμβολίου- έχουν παραβιαστεί κατάφωρα.  
 
Η πρώτη αρχή του «Κώδικα της Νυρεμβέργης.» αναφέρει ότι «η εκούσια συναίνεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως απαραίτητη.» Και αυτό ακριβώς είναι που αρνούνται σε σχέση με το «εμβόλιο»(βλέπε προτάσεις με έντονη γραφή παρακάτω).  
 
1. Η εκούσια συναίνεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως απαραίτητη.
 
Αυτό σημαίνει ότι το εμπλεκόμενο πρόσωπο θα πρέπει να έχει τη νομική ικανότητα να δώσει τη συγκατάθεσή του- θα πρέπει να βρίσκεται σε τέτοια θέση ώστε να είναι σε θέση να ασκήσει ελεύθερη εξουσία επιλογής, χωρίς την παρέμβαση οποιουδήποτε στοιχείου βίας, απάτης, εξαπάτησης, εξαναγκασμού, υπερβολικής επιβολής ή άλλης υστερόβουλης μορφής περιορισμού ή εξαναγκασμού- και θα πρέπει να έχει επαρκή γνώση και κατανόηση των στοιχείων του εμπλεκόμενου θέματος, ώστε να μπορεί να λάβει μια κατανοητή και πεφωτισμένη απόφαση. Αυτό το τελευταίο στοιχείο απαιτεί ότι πριν από την αποδοχή μιας θετικής απόφασης από το πειραματόζωο θα πρέπει να του γνωστοποιούνται η φύση, η διάρκεια και ο σκοπός του πειράματος, η μέθοδος και τα μέσα με τα οποία θα διεξαχθεί, όλες οι αναμενόμενες δυσχέρειες και κίνδυνοι, καθώς και οι επιπτώσεις στην υγεία ή το άτομό του που ενδέχεται να προκύψουν από τη συμμετοχή του στο πείραμα.  
 
2. Το πείραμα θα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να αποδίδει γόνιμα αποτελέσματα για το καλό της κοινωνίας, μη αντιμετωπίσιμα με άλλες μεθόδους ή μέσα μελέτης, και όχι τυχαίο και περιττό στη φύση του.  
 
3. Το πείραμα θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο και να βασίζεται στα αποτελέσματα των πειραμάτων σε ζώα και στη γνώση της φυσικής ιστορίας της ασθένειας ή άλλου προβλήματος που μελετάται, ώστε τα αναμενόμενα αποτελέσματα να δικαιολογούν τη διεξαγωγή του πειράματος.  
 
4. Το πείραμα θα πρέπει να διεξάγεται κατά τρόπο ώστε να αποφεύγεται κάθε περιττή σωματική και ψυχική ταλαιπωρία και τραυματισμός.  
 
5. Κανένα πείραμα δεν πρέπει να διεξάγεται όταν υπάρχει εκ των προτέρων λόγος να πιστεύεται ότι θα επέλθει θάνατος ή τραυματισμός που θα προκαλέσει αναπηρία- εκτός, ίσως, από τα πειράματα στα οποία οι πειραματικοί ιατροί χρησιμεύουν και ως υποκείμενα.  
 
6. Ο βαθμός κινδύνου που πρέπει να αναλαμβάνεται δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνει αυτόν που καθορίζεται από την ανθρωπιστική σημασία του προβλήματος που πρόκειται να επιλυθεί με το πείραμα.  
 
7. Θα πρέπει να γίνονται οι κατάλληλες προετοιμασίες και να παρέχονται επαρκείς εγκαταστάσεις για την προστασία του πειραματόζωου από έστω και απομακρυσμένες πιθανότητες τραυματισμού, αναπηρίας ή θανάτου.  
 
8. Το πείραμα θα πρέπει να διεξάγεται μόνο από επιστημονικά καταρτισμένα άτομα. Θα πρέπει να απαιτείται ο υψηλότερος βαθμός ικανότητας και προσοχής σε όλα τα στάδια του πειράματος από όσους διεξάγουν ή συμμετέχουν στο πείραμα.  
 
9. Κατά τη διάρκεια του πειράματος το ανθρώπινο υποκείμενο θα πρέπει να είναι ελεύθερο να τερματίσει το πείραμα εάν έχει φτάσει σε φυσική ή πνευματική κατάσταση όπου η συνέχιση του πειράματος του φαίνεται αδύνατη.  
 
10. Κατά τη διάρκεια του πειράματος ο υπεύθυνος επιστήμονας πρέπει να είναι έτοιμος να τερματίσει το πείραμα σε οποιοδήποτε στάδιο, εάν έχει πιθανόν λόγους να πιστεύει, κατά την άσκηση της καλής πίστης, της ανώτερης ικανότητας και της προσεκτικής κρίσης που απαιτείται από αυτόν, ότι η συνέχιση του πειράματος είναι πιθανό να οδηγήσει σε τραυματισμό, αναπηρία ή θάνατο του πειραματόζωου.  
 
Ολόκληροι πληθυσμοί σε μεγάλο αριθμό χωρών απειλούνται να συμμορφωθούν και να εμβολιαστούν.  
 
Με αναφορά στον Κώδικα της Νυρεμβέργης, δεν είναι σε θέση:
 
«να ασκήσουν ελεύθερη δύναμη επιλογής, χωρίς την παρέμβαση οποιουδήποτε στοιχείου βίας, απάτης, εξαπάτησης, πειθαναγκασμού, υπερεξουσίας ή άλλης απώτερης μορφής περιορισμού ή εξαναγκασμού» (Νυρεμβέργη 1 ανωτέρω).  
 
Έγκυρα τεκμηριωμένα, υπάρχει μια ανοδική τάση στους θανάτους και τους τραυματισμούς από τα εμβόλια mRNA σε όλο τον κόσμο και οι υγειονομικές αρχές έχουν πλήρη επίγνωση των «κινδύνων για την υγεία», αλλά δεν έχουν ενημερώσει το κοινό. Δεν υπάρχει συγκατάθεση μετά από ενημέρωση. Και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λένε ψέματα έξω από τα δόντια:  
 
«Κανένα πείραμα δεν πρέπει να διεξάγεται όταν υπάρχει εκ των προτέρων λόγος να πιστεύεται ότι θα επέλθει θάνατος ή τραυματισμός που θα προκαλέσει αναπηρία» (Νυρεμβέργη 5 παραπάνω).  
 
Αυτός ο «εκ των προτέρων λόγος» που περιγράφεται στην αρχή 5 της Νυρεμβέργης, είναι επαρκώς τεκμηριωμένος: Οι θάνατοι και οι τραυματισμοί που προκαλούν αναπηρία είναι συνεχείς σε επίπεδο ολόκληρου του πλανήτη. Επιβεβαιώνονται από τις επίσημες στατιστικές θνησιμότητας και νοσηρότητας των εμβολίων mRNA (ΕΕ, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο).  
 
Βίντεο: Το εμβόλιο mRNA κυκλοφόρησε στα μέσα με τέλη Δεκεμβρίου 2020. Σε πολλές χώρες, υπήρξε σημαντική μετατόπιση της θνησιμότητας μετά την εισαγωγή του εμβολίου mRNA. 
 
πηγή: HeathData.org 
 
Ναζιστικά «ιατρικά πειράματα»
 
Ας θυμηθούμε την κατηγοριοποίηση των συγκεκριμένων εγκλημάτων που αφορούν τα ναζιστικά «ιατρικά πειράματα» που διεξήχθησαν σε κρατούμενους στρατοπέδων συγκέντρωσης. Αυτά περιελάμβαναν «τη δολοφονία Εβραίων για ανατομική έρευνα, τη δολοφονία φυματιώμενων Πολωνών και την ευθανασία ασθενών και ανάπηρων πολιτών στη Γερμανία και στα κατεχόμενα εδάφη. …» 
 
Ο Karl Brandt και έξι άλλοι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε θάνατο και εκτελέστηκαν, εννέα κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης και επτά κατηγορούμενοι αθωώθηκαν.
 
Τα έγγραφα και τα αποδεικτικά στοιχεία της δίκης βρίσκονται όλα στο αρχείο. Οι κατηγορούμενοι κατηγορήθηκαν για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
 
Η κλίμακα και το μέγεθος της παγκόσμιας επιχείρησης Covid-19 Vaxx 
 
Δεν μπόρεσα να εξετάσω λεπτομερώς τα σχετικά έγγραφα με σκοπό να προσδιορίσω τον αριθμό των θυμάτων που προέκυψαν από τα ναζιστικά ιατρικά πειράματα.  
 
Παρόλο που οι αρχές της Νυρεμβέργης έχουν ύψιστη σημασία για το έργο του εμβολίου Covid-19, θα πρέπει να αποφεύγονται οι απλουστευτικές συγκρίσεις. Το πλαίσιο, η ιστορία και οι μηχανισμοί συμμόρφωσης που αφορούν το «εμβόλιο» mRNA είναι θεμελιωδώς διαφορετικά.  
 
Η κλίμακα και το μέγεθος της επιχείρησης Worldwide Vaxx καθώς και η πολύπλοκη οργανωτική δομή της (ΠΟΥ, GAVI, Ίδρυμα Gates, Big Pharma) είναι πρωτοφανής.  
 
Η ανθρωπότητα στο σύνολό της είναι ο στόχος του προγράμματος Vaxx. Ο πληθυσμός-στόχος για τον πειραματισμό του εμβολίου Covid-19 είναι όλος ο πληθυσμός του πλανήτη Γη:  
 
7,9 δισεκατομμύρια άνθρωποι, που περιλαμβάνει αρκετές δόσεις. 
Πολλαπλασιάστε τον παγκόσμιο πληθυσμό επί 4 δόσεις (όπως προτείνεται από την Pfizer): η τάξη μεγέθους είναι 30 δισεκατομμύρια δόσεις Παγκοσμίως. 
 
Οι αριθμοί είναι δισεκατομμύρια. Οι πιθανές επιπτώσεις στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα είναι πέρα από κάθε περιγραφή.  
 
Το Μεγάλο Χρήμα βρίσκεται πίσω από αυτό το σχέδιο σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.  
 
Έχουμε να κάνουμε με μια παγκόσμια διαδικασία εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Ολόκληροι πληθυσμοί σε μεγάλο αριθμό κρατών μελών του ΟΗΕ υπόκεινται σε συμμόρφωση και επιβολή (χωρίς Κράτος Δικαίου).  
 
Αν αρνηθούν το εμβόλιο, περιθωριοποιούνται κοινωνικά και περιορίζονται, απορρίπτονται από τους εργοδότες τους, απορρίπτονται από την κοινωνία: ούτε εκπαίδευση, ούτε καριέρα, ούτε ζωή. Οι ζωές τους καταστρέφονται.  
 
Αν δεχτούν το εμβόλιο, η υγεία τους και η ζωή τους τίθενται δυνητικά σε κίνδυνο. Τα στοιχεία για τη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα που προκύπτουν από τον εμβολιασμό με το εμβόλιο τόσο στο παρόν (επίσημα στοιχεία) όσο και στο μέλλον (π.χ. μη ανιχνεύσιμοι μικροσκοπικοί θρόμβοι αίματος) είναι συντριπτικά.  
 
Και αυτό είναι μόνο η αρχή.  
 
Διαπράττονται παγκοσμίως εκτεταμένα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.  
 
Το «εμβόλιο» mRNA τροποποιεί το ανθρώπινο γονιδίωμα σε επίπεδο ολόκληρου του Πλανήτη. Είναι γενοκτονία.  
 
Είναι ένα «Ολοκαύτωμα μεγαλύτερου μεγέθους, που λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας».  
 
Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)  
πηγή: globalresearch  
 
Το άρθρο μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.