13 Οκτωβρίου 2021

Κατέβασαν όλες τις άγιες εικόνες από το Νοσοκομείο Σερρών

Μία επιτροπή από το Υπουργείο Υγείας (Οργανισμός Διασφάλισης Ποιότητας Υγείας λεγότανε) πήγε στο Νοσοκομείο Σερρών και ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ από τα τμήματα, ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙΑ που υπάρχουνε μέσα στα τμήματα ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΣΤΙΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!
ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ! ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ! – ΔΙΠΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ HOT SPOT ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
 
*ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, απλά δεν έχει γίνει ακόμη καταγγελία.
 
*Την ίδια ώρα οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στις Σέρρες διώκονται απηνώς. Ξεκίνησαν 262 και με απειλές και εκβιασμούς έμειναν 118 στις επάλξεις.  
 
*Η κ. Μιχαϊλίδου απειλήθηκε ότι «θα της σπάσουν τα παΐδια» επειδή προβαίνει σε καταγγελίες.  
 
*Οι Έλληνες με το φιλότιμο ετοιμάζουν προϊόντα για τις οικογένειες των υγειονομικών με πολλά παιδιά ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ η Μητρόπολη Σερρών ΒΓΑΖΕΙ ΕΓΚΥΚΛΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ EΜΒΟΛΙΩΝ! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ!!  
 
*ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ.  
 
*ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Απο που να πιαστεί ο κόσμος;
 
Η Μητρόπολη Σερρών σα να είναι παράρτημα του Γκείτς, βγάζει ανακοινώσεις υπέρ του εμβολιασμού και αδιαφορεί το αν κατεβαίνουν οι άγιες εικόνες και σβήνουν τα καντηλάκια στο Νοσοκομείο Σερρών...
Ετσι κι αλλοιώς οι εντολές σε Υπουργείο και σε Μητρόπολη φαίνεται ότι προέρχονται από το ίδιο κέντρο εξουσίας (μυστικές λέσχες και στοές)..... και από το ίδιο πρόσωπο... τον Μαύρο (που λέει κι ο φίλος μας ο Αγγελος Καραγεώργος)Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.