17 Οκτωβρίου 2021

Ιταλία: Μαζική αντίσταση κατά των δυστοπικών δήθεν υγειονομικών μέτρων - Εικόνες που δεν θα δείξουν ποτέ τα κανάλια...

Με το σύνθημα «Draghi Draghi vaffanculo» - μια παραλλαγή δηλαδή του δικού μας γνωστού συνθήματος με το οποίο ο λαός υποδέχεται τον δημοφιλή Κ. Μητσοτάκη- καλωσορίζουν εκατοντάδες χιλιάδες Ιταλοί απεργοί το υγειονομικό πιστοποιητικό.
 
Η κυβέρνηση Ντράγκι, ξεκίνησε την εφαρμογή του covid pass στους χώρους εργασίας από τις 15 Οκτωβρίου όμως οι απεργοί που την Τρίτη έφτασαν και το 1.000.000. στους δρόμους, απαιτούν την απόσυρση του.
 
Ο νόμος της κυβέρνησης Ντράγκι πλήττει περίπου 23.000.000 εργαζομένους που εκβιάζονται βάναυσα η να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο ρισκάροντας την υγεία τους παρά την θέληση τους, ή να πληρώνουν ένα ποσό κοντά 20 ευρώ την εβδομάδα για Rapid test.  
 
Οι εργαζόμενοι απαιτούν την άμεση ανάκληση του μέτρου. Και οι εικόνες από τις κινητοποιήσεις τους είναι πραγματικά συγκλονιστικές, καθώς υπερασπίζονται την ελευθερία τους και το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματος τους κυριολεκτικά με τα κορμιά τους. 
 
Οι Ιταλικές πόλεις πλημμύρισαν από κόσμο. Μαζικές διαδηλώσεις έγιναν σε Μιλάνο, Μπολόνια, Τορίνο, Γένοβα, Φλορεντία, Ρώμη, Ούντινε, Βενετία, Κάλιαρι σε όλη την Ιταλία σε όλες τις μεγάλες και μικρότερες πόλεις.. 
 
Η χώρα έχει παραλύσει αφοί οι απεργοί έχουν μπλοκάρει λιμάνια κι αεροδρόμια. Σε Τεργέστη και Γένοβα απέκλεισαν τα λιμάνια, ανάλογη απόπειρα στην Ανκόνα, στο Fiumicino μπλόκαραν το αεροδρόμιο και ήρθαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.. 
 
Στη Μπολόνια χιλιάδες πολιορκούν το κάστρο της παραπληροφόρησης και των FAKE NEWS την εθνική Ραδιοτηλεόραση τη RAI με την ιαχή ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. 
 
Κέντρο της αντίστασης είναι το ιστορικό λιμάνι της Τεργέστης που εδώ και ημέρες τελεί υπό κατάληψη, αλλά παντού σε όλες τις πόλεις το σύνθημα Liberta δονεί την ατμόσφαιρα. 
 
Παροξυσμός αντίστασης στην Ιταλία λοιπόν που δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε κι εμείς.
Οι νόμοι ακυρώνονται στους δρόμους και όχι στα πληκτρολόγια... 
 



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Αντίσταση" απέναντι σε τι; Αν γίνουν αυτά που θέλουν οι "αντιστασιακοί" ο κορονοϊός θα εξαφανιστεί; Πέρυσι όλοι ικέτευαν για εμβόλιο και φέτος γίναν "δικαιωματάκηδες"; Αυτό που γίνεται τελικά είναι να διαλύονται οι λευκές χριστιανικές κοινωνίες, ενώ οι ανατολοασιατικές, γεμάτες πειθαρχία και σφρίγος, είναι έτοιμες να μας αφανίσουν.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Η αντίσταση δεν γινεται για να εξαφανιστει ο κορωνοιος....
Γινεται για τα φαιστικου τυπου μετρα που θελουν να επιβάλλουν και κυριως για τον πειραματικο εμβολιασμο...
Το ΟΛΟΙ ικέτευαν για το εμβολιο ειναι σχετικο...
ΟΛΟΙ ποιοι;
Ολοι ικετευαν να βρεθει θεραπεια ναι....
Δεν ικετευαν ολοι να δωσουν αρον αρον χωρις να ολοκληρωθουν οι απαιτουμενες δοκιμες πειραματικα εμβολια στον κοσμο...
Η ιατρικη ανεκαθεν χρησιμοποιουσε και θα χρησιμοποιεί πειραματικα φαρμακα σε καποιες περιπτωσεις...
Παραδειγμα μπορει να δοθει ενα πειραματικο φαρμακο σε εναν καρκινοπαθή του τελικου σταδιου ο οποιος δεν εχει να χασει τιποτα....
Και ακομα και σε αυτην την περιπτωση ζηταει την υπογραφη του οτι δεχεται και αφου τον ενημερωσουν για τις πιθανες παρενεργειες αλλα και το οτι το φαρμακο ειναι πειραματικο και υπαρχει περιπτωση να εχει και παρενεργειες που δεν γνωριζουν...
Και σχεδον παντα οι ασθενεις αυτοι δεχονται...
Φανταστειτε τωρα να παρουν ενα τετοιο φαρμακο και να το χορηγησουν στον γενικο πληθυσμο που δεν πασχει απο τιποτα με την υποθεση οτι μπορει να αρρωστησει καποια στιγμη.... κι αυτο με ποσοστο θανατου 0,01%... Και επισης φανταστειτε να το χορηγουν και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ...
Αυτα τα παραλογα που ζησαμε και ζουμε δεν μπορουμε οι ελευθεροι ανθρωποι να τα δεχτουμε...
Οι εμβολιαστες γιατροι δεν ξερουν τις παρενεργειες και επισης οι εταιρείες δεν γνωριζουν τις παρενεργειες...
Οι αδειες εκτακτης χρησης που εχουν τα εμβολια αυτα ειναι επικινδυνες και κουβαλουν αρρωστια και θανατο και μαλιστα σε ανθρωπους νεους που δεν κινδυνεύουν ουσιαστικα απο τον ιο...

Οπως και να εχει η φασιστικη φιμωση που επιβληθηκε σε ολες τις αντιθετες φωνες των επιστημονων την στιγμη που για ενα τετοιο σοβαρο θεμα οπως ο κορωνοιος θα έπρεπε να γινονται καθημερινα ντιμπεϊτ με αναμικτα πανελ απο γιατρους, δειχνει οτι κατι πολυ βρωμερο κρυβεται απο πισω... και παιζονται δισεκατομμυρια πανω στις πλατες των πειραματοζωων...
Δυστυχως εχω προσωπικη πληροφορηση απο γιατρους ότι τους απαγορευσαν να πουν οτιδηποτε δημοσιως για τις θεραπειες που εχουμε εδω και καιρό...
Και αυτα ειναι πολυ σοβαρα πραγματα... και δεν μπορουν να μην ληφθουν υποψη...

Και μονο η σταση των καθεστωτικων ΜΜΕ που τα τσεπωσαν για να μας δουλευουν και να σιγονταρουν το κρατος, με οδηγει εμενα προσωπικα στο να μην εμβολιαζομαι με κανενα τροπο....

Κι ετσι μετα την φιμωση ηρθε η υποχρεωτικοτητα....
Κι εμεις ειμαστε Ελληνες και ο εθνικος μας Υμνος λεγεται "Υμνος στην Ελευθερία".

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.