4 Οκτωβρίου 2021

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

Γράφει η Μαίρη Καρά
 
    Οι κρυφοί Εξουσιαστές της Κυβέρνησης θέλουν να νοιώθουμε ένοχοι για όσα μας επιβάλουν, χωρίς να μας υπολογίζουν. Εμείς όμως πρέπει να νιώθουμε ένοχοι μόνο γιατί συμβάλουμε με την ψήφο μας, να ανεβαίνουν οι επιλεγμένες Κυβερνήσεις από την Νέα Τάξη.
 
    Οι αιώνιοι εχθροί μας μισούν κάθε τι το Ελληνικό και επιδιώκουν να το αποβάλλουν από μέσα μας. Θέλουν να μας ξεριζώσουν το γονίδιο της Ελευθερίας και της Πίστης, για να μας ελέγχουν. Θέλουν να δυσφημήσουν την χώρα μας, που έδωσε τον Πολιτισμό και τα Φώτα στην Ανθρωπότητα. Στόχος τους είναι να διαγράψουν τον Ελληνισμό και να διαμελίσουν την Ελλάδα
 
    Το τραγικό φαινόμενο είναι, πως κάποιοι πολίτες ίσως να πίστευαν, πως το πολιτικό προσωπικό είναι πιο έξυπνο από αυτούς. Γι’ αυτό υπέκυψαν γρήγορα στις απειλές του, παραδίδοντας τα δικαιώματά τους και μετατράπηκαν σε υπάκουα πρόβατα, επιτρέποντας στον κουτοπόνηρο τσοπάνη, να τα οδηγήσει στην σφαγή.  
 
    Αρχικά οι πουλημένοι πολιτικοί τρομοκράτησαν τον κόσμο με τον ιό της Κίνας covid-19 και στην συνέχεια τον παραπλάνησαν με την προπαγάνδα εξαγορασμένων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Με τα ψέματα ξεκίνησαν την διασπορά του φόβου, που είναι η τροφή των εξουσιαστών. Το ψέμα για τους πολιτικούς είναι δεύτερη φύση, γι’ αυτό κανένας από τους δοσίλογους της Νέας Δικτατορίας δεν είχε το θάρρος να πει την αλήθεια. 
 
    Με εργαλείο το φίμωτρο και τα εμβόλια δοκίμασαν πόσα ανθρωπάκια τούς πιστεύουν κι εκτελούν τις παράλογες διαταγές τους. Μα κατάλαβαν πως δεν είναι όλοι οι Έλληνες υποτακτικοί. Με ειρηνικές διαδηλώσεις έδωσαν το μήνυμα στους προδότες, πως οι ατρόμητοι Έλληνες δεν φοβούνται και αντιστέκονται. Το μόνο που μένει ακόμα ως την Απελευθέρωση, είναι να ξυπνήσουν και όσοι Ελληναράδες παραμένουν ακόμα στον υπναλέο κόσμο τους. Αυτοί θα συνέλθουν μόνο, όταν νιώσουν να απειλείται και η ζωή τους. Εν αναμονή της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ!Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε μόνιμη χειμερία και θερινή νάρκη έριξαν τον Ελληνισμό οι νεοταξίτες και αυτό το σιγάν ομολογούντος εστί του....
Μόνο οι σάλπιγγες, που ήχησαν στην Ιεριχώ, αν ηχήσουν και στην Ελλάδα θα τον αφυπνίσουν και θα γκρεμίσουν τα τείχη που τον εγκλωβίζουν ....
Και η φωνή του λαού και η οργή του θεού ....
Και ο νοών νοείτω...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.