20 Οκτωβρίου 2021

Σήμερα στο Ευχέλαιο μπροστά στην ΠΑΝΑΓΙΑ την ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ γονάτισε όλη η Ελλάδα με τα προβλήματα της.

Απόγευμα Δευτέρας 18 Οκτωβρίου του 2021 πλήθη πιστών συμμετείχαν στο Ιερό Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου στον Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον Βύρωνα, όπου και η Εφέστειος Εικόνα της Δακρυορροούσης αδιάλειπτα εδώ και 13 μήνες και Μυροβλήτισσας από την Μεγάλη Τέταρτη ΠΑΝΑΓΙΑΣ της επονομαζόμενης Παρηγορήτριας.
 
Κάθε πιστός και ένας καημός που σήκωνε πολλά προβλήματα.
Τόσοι πιστοί ήταν μια ολόκληρη Ελλάδα με όλα τα προβλήματα της. 
 
Έτσι κατά την διάρκεια του Ευχελαίου γονατίσαμε. 
Και σαν να μας μίλησε κάποιος μέσα μας και μας είπε:  
" σήμερα γονατίζει όλη η Ελλάδα και ζητάει από την ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΙΟ ΕΛΕΟΣ "  
 
- που είσαι Ιερέ Χρυσόστομε, πού είσαι Άγιε Νικόλαε Καβάσιλα, που στέκεις Άγιε Γρηγόριε Παλαμά, που είστε άγιοι των ημερών μας Νεκτάριε, Πάισιε, Πορφύριε, Ιάκωβε, Αμφιλόχιε και τόσοι άλλοι να να μας μιλήσετε για αυτό το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ το ΘΑΥΜΑΣΤΟ των ημερών μας που δείχνει την ΑΦΑΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ; 
 
Αρκεστήκαμε σε αυτό που ακούσαμε το πρωί από σεβάσμιο πατέρα. 
- " όταν παιδί μου παρουσιαζόταν η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ στους αγίους μας πάντα ο χώρος γέμιζε με Θαυμαστή Ευωδία και καταδείκνυε την Ζωντανή Παρουσία της, όπως μας λένε τα συναξάρια"  
- " σήμερα που η ΠΑΝΑΓΙΑ μας εκεί πάνω στον Βύρωνα ευωδιάζει και Μυροβλύζει η Εικόνα της δείχνει την ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ανάμεσα μας."
-" αυτή είναι η μεγαλύτερη ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ των ημερών μας"  
 
Ο παππούλης σταμάτησε να μιλάει και έκλαιγε , όπως σε λίγο όσοι γονάτισαν την ώρα του ΕΥΧΕΛΑΙΟΥ μπροστά στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, όταν ανασηκώθηκαν ήταν κλαμένοι βλέποντας την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ απέναντι τους να δακρύζει και ΑΥΤΗ για αυτούς. 
 
ΜΕΤΑΝΟΙΑ αδελφοί
 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
Δείτε βίντεο στην πηγή ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.