10 Οκτωβρίου 2021

Η «κυβέρνηση» εξευτελίζει τους φοιτητές

(φωτό: news247) 
 
Εικόνες ντροπής και εξευτελισμού καλούνται να βιώσουν ότι φοιτητές με το ξεκίνημα του νέου ακαδημαϊκού έτους. Τα πανεπιστήμια άνοιξαν και με το νέο ξεκίνημα, η «κυβέρνηση» των Αθηνών φρόντισε να κάνει τα πράγματα απελπιστικά δύσκολα.
 
Αφορμή γι’ αυτό το νέο «κατόρθωμα» αποτελούν τα χουντικά μέτρα για την «πανδημία», που μπήκαν και στα φοιτητικά εστιατόρια.  
 
Σύμφωνα με αυτά, τα φοιτητικά εστιατόρια θα λειτουργούν όπως και τα υπόλοιπα εστιατόρια της χώρας. Μόνο εμβολιασμένοι επιτρέπεται να τρώνε σε αυτά, ή άτομα τα οποία ασθένησαν το τελευταίο εξάμηνο. Οι ανεμβολίαστοι φοιτητές, θα μπορούν να παίρνουν το φαγητό από την είσοδο του εστιατορίου σε πακέτο και να το καταναλώνουν μακρυά από το χώρο, λες και έχουν χολέρα… Οπως ήταν φυσικό, δημιουργήθηκαν ουρές πολλών μέτρων.  
 
Αυτό το νέο ρατσιστικό – φασιστικό παραλήρημα της «κυβέρνησης» των Αθηνών, βρίσκει απόλυτα σύμφωνες τις φοιτητικές κομματικές οργανώσεις, οι οποίες είτε συμμετέχουν, είτε σιωπούν. Αυτοί που σε λίγες εβδομάδες θα ζητήσουν την ψήφο των φοιτητών, τώρα δέχονται τον εξευτελισμό που υφίστανται.  
 
Η απορία που μας δημιουργήθηκε είναι: τι θα γίνει εάν την ώρα της διανομής αυτού του φαγητού βρέχει;  
 
Είμαστε σίγουροι, πως τόσο η «κυβέρνηση», όσο κι οι φοιτητικές κομματικές οργανώσεις, αλλά ακόμα και οι εμβολιασμένοι φοιτητές, θα αδιαφορούν εάν οι ανεμβολίαστοι πάθουν πνευμονία εξ αιτίας τους.  
 
Το φασιστικό πρόσωπο της «κυβέρνησης» των Αθηνών, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Το ότι οι φοιτητικές πολιτικές οργανώσεις αποτελούν τα ξεπεσμένα τσιράκια του Συστήματος, επίσης το έχουμε εμπεδώσει. Αυτό που καλούμαστε τώρα να μάθουμε πολύ καλά, είναι το απύθμενο μίσος που τρέφουν ορισμένοι εκ των εμβολιασθέντων προς τον ανεμβολίαστο συνάνθρωπο. Το είδαμε στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης όπου οι εκεί εμβολιασμένοι ηδονίζονται με το να βλέπουν τους μη εμβολιασθέντες να διανυκτερεύουν στην παγωνιά μέσα στα αντίσκηνα. Τώρα το βλέπουμε και στο «μέλλον» της χώρας μας, τους φοιτητές.  
 
Αν το μέλλον αυτής της χώρας είναι αυτός ο φασισμός, τότε είναι καλύτερα να μην έχει μέλλον αυτή η χώρα.  
 
Αυτοί είναι που διατυμπανίζουν ότι εμβολιάστηκαν δήθεν για το συνάνθρωπο. Οι πράξεις τους όμως δείχνουν την άκρατη απανθρωπιά τους και τον υπέρμετρο εγωισμό τους. Και δυστυχώς, αυτοί είναι η πλειοψηφία. Εκείνοι που πραγματικά νοιάζονται για το συνάνθρωπο, είναι μια μικρή μειοψηφία των εμβολιασθέντων.  
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.