15 Ιανουαρίου 2023

Δείξε μου τον φίλο σου….

Χαίρεται 
 
Yuval Noah Harari: Δεν χρειαζόμαστε τον Θεό, τα πηγαίνουμε πολύ καλά χωρίς αυτόν.
 
Personal life. Harari is gay and in 2002 met his husband Itzik Yahav, whom he has called “my internet of all things”. Yahav has also been Harari’s personal manager. They married in a civil ceremony in Toronto, Canada. 
(Μετάφραση: Προσωπική ζωή. Ο Χαράρι είναι ομοφυλόφιλος και το 2002 γνωρίσε τον σύζυγό του Itzik Yahav, τον οποίο απεκάλεσε " το δικό μου ιντερνετ από όλα τα πράγματα". Ο Yahav διετέλεσε και προσωπικός μάνατζερ του Χαράρι. Παντρεύτηκαν σε μια πολιτική τελετή στο Τορόντο του Καναδά.)  
 
Όπως καταλαβαίνετε με τον σύζυγό του εννοεί ότι Δεν χρειαζόμαστε τον Θεό, τα πηγαίνουμε πολύ καλά χωρίς αυτόν.  
 
Γιατί μάλλον οι περισσότεροι δεν ξέρουμε ότι είναι gay και παντρεμένος, δικαίωμα του.  
Αλλά δεν θα τον κάνουμε ούτε σημαία, ούτε πνευματικό οδηγό, ούτε ίνδαλμα, ούτε παράδειγμα πρός μίμηση, ούτε τις Drag queen παρ όλη την τιτάνια προσπάθεια του καλά λαδωμένου εγχώριου συστήματος, να μας δαιμονοποιήσει, να ξηλώσει την ΠΙΣΤΗ, που σημαίνει καταστροφή .
 
Α Κορ. 2,14 τὰ τοῦ Πνεύματος τοῦ Θεοῦ· μωρία γὰρ αὐτῷ ἐστι
 
Ο συγκεκριμένος έχει κάνει μια σειρά δηλώσεων, μέσα από τις συνεντεύξεις του, μέσα από τις ομιλίες του,μέσα από τα βιβλία του, μέσα από τα λόγια του, υποστηρίζει αυτά που πιστεύει, αυτά που βλέπει, αυτά που του επιτρέπεται να κατανοεί.  
 
Το ερώτημα είναι αν αυτός ο άνθρωπος είναι χαρούμενος, αν μεταδίδει την χαρά με αυτά που λέει, αν θεραπεύει τον ανθρώπινο πόνο. Τι καρπούς παράγει; και αν κάνει για πρότυπο;
Γνήσιος απόγονος του Ιούδα.  
 
Ο Harari και ο κάθε Harari μπορεί να ζεί τον μύθο του ή την δική του αλήθεια του, την δική του ΠΙΣΤΗ και είναι ελευθερός να το κάνει. 
Eίναι μερικά όμως σημάδια που υποδεικνύουν την καλά κρυμμένη του τραγική κατάσταση.  
Αν τον παρατηρήσει μπορεί κάποιος να δεί, την κατάθλιψη αυτής της δυστυχισμένης φυλακισμένης ψυχής, κρυμμένη μέσα στην αλαζονική του βεβαιότητα ότι υπερέχει των άλλων, που δεν θέλει, αλλά και που ποτέ δεν θα θελήσει ίσως να απελευθερωθεί, δαιμονική επιμονή λέγεται.
Κάπως έτσι ένοιωθε και νοιώθει στην αιωνιότητα ο Ιούδας.  
 
Ιω. 8,44 ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν.  
 
Ο καθένας διαλέγει τον πνευματικό του πατέρα και πορεύεται με αυτόν.  
Μπορεί να διαλέξει με την καρδιά του, αυτόν που είπε μάθετε ἀπ᾿ ἐμοῦ, ὅτι πρᾷός εἰμι καί ταπεινός τῇ καρδίᾳ, καί εὑρήσετε ἀνάπαυσιν ταῖς ψυχαῖς ὑμῶν·  
Και να βιώσει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να φύγει όποτε θέλει από αυτόν τον πατέρα, μόλις το καταλάβει τότε είναι που δεν φεύγει …  
 
Μπορεί όμως και να διαλέξει και για πατέρα τον ψεύτη, τον αλαζόνα, τον υπερήφανο, τον αμετανόητο, τον παρά φύση, αυτόν που ἐβλήθη τον κατήγορο τῶν ἀδελφῶν ἡμῶν, τον κατηγορῶν αὐτῶν ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ ἡμῶν ἡμέρας καὶ νυκτός.  
 
Άντε να φύγεις τότε από την συμμορία του διαβόλου, τι τράβηξε ο άγιος Κυπριανός, πρώην μάγος για να του ξεφύγει. 
 
Ο μπαμπάς του Harari  
 
Ιω. 8,44 ἀπ᾿ ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ.
 
Ο Yuval Noah Harari δεν είναι τίποτα άλλο, τίποτα σπάνιο, είναι άλλος ένας Εβραίος μιμητής των προγόνων του, μιμητής του Ιούδα και μάλιστα μια ακόμα πιο βελτιωμένη αρνητικά έκδοση ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου.  
 
Το θέμα δεν είναι ποιός είναι και τι λέει αυτός ο δυστυχισμένος, αλλά όλοι αυτοί που τον πιστεύουν και τους σέρνει από πίσω του στην καταστροφή, που ο ίδιος επέλεξε .  
 
Yuval Noah Harari Δεν σε χρειαζόμαστε, τα πηγαίνουμε πολύ καλά χωρίς εσένα, τον σύζυγο σου και τους εγχώριους φίλους σου ..
 
Καλή φώτιση και αρχή Μετανοίας
 
Γ.Μ 
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.