30 Ιουλίου 2018

Στο ΜΑΤΙ της Αττικής έγινε προσομοίωση πως θα αποτελειώσουν την Ελλάδα.

Αυτό δεν ήταν μια απλή πυρκαγιά, ήταν τύπος ολοκαυτώματος και ενδεικτική γενοκτονία γιατί μεταξύ των θυμάτων υπήρχαν βρέφη- παιδιά και νεαρά άτομα. 
ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Λίγες μέρες πριν την φονική φωτιά που έκανε στάχτη τα ανθρώπινα κόκκαλα με το υψηλότατο πυρίκαυστο φορτίο της, οι πλατείες και οι δρόμοι έσφυζαν από τις ζωντανές φωνές αυτών που διαμαρτυρόταν για τα δίκαια της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας μας.

Ξαφνικά παγώσαμε. 

Ο λαός δεν μπορεί να διαχειριστεί συναισθηματικά τις εικόνες που βλέπει και βιώνει ένα κομφούζιο συναισθηματικό.
ΠΟΝΟΣ- ΟΡΓΗ τα κυρίαρχα αισθήματα 
ΘΛΙΨΗ και Αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας. 

Το ερώτημα όλων μας 
Και αν είμασταν στην θέση τους; 
Μα θα βρεθούμε στην θέση τους, αυτό ήθελαν να μας δείξουν με την τραγωδία εν τω ΜΑΤΙ της Αττικής. 

Αποσταθεροποιείται η Ελλάδα των μνημονίων φωνάζουν οι βολεμένοι. 
Αρνούνται να ξεβολευτούν και να δουν επιτέλους την αλήθεια κατάματα. 
Η αλήθεια είναι ότι θέλουν τον ΕΛΛΗΝΑ αποτεφρωμένο και την Ιστορία του στάχτη. 
Θέλουν τα σπίτια του καμένα, τις εκκλησιές του πυρπολημμένες. 
Θέλουν να μην θυμίζει τίποτε από Ελλάδα. 

Τόσα χρόνια μνημονιακής λαίλαπας το κατάφεραν αφού πρώτα μας ξεπούλησαν όλοι τους στα διεθνή σκλαβοπάζαρα των αγορών.

Ποια τουρκοκρατία; αυτό που βιώνουμε είναι η χειρότερη και η πιο κρίσιμη στιγμή της Νεότερης Ιστορίας γιατί μας κυβερνούν ψεύτες- ανίκανοι- θεατρίνοι με όλα τα πάθη και σε όλα τα επίπεδα διοίκησης και μορφών εξουσίας;
Το είδατε; 

Ανήμερα της αποκατάστασης της δημοκρατίας λόγω της Κυπριακής τραγωδίας το 74 «αποτεφρώθηκε» η Μεταπολίτευση όπως την γνωρίσαμε με τα απανθρακωμένα θύματα στο ΜΑΤΙ στις 23 Ιουλίου 2018.

Τέτοιο πράγμα δεν έγινε πότε διεθνώς με αυτά τα ποιοτικά δολοφονικά χαρακτηριστικά.
Ούτε ηφαίστειο έσκασε ,ούτε αεροπλάνο έπεσε, ούτε βομβαρδισμός με ναπάλμ, ούτε τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστών ήταν.

Ήταν λένε μια απλή φωτιά που τους ξέφυγε λόγω ανευθυνότητας. 
Και το λένε ανερυθρίαστα.
«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι»

Και φυσικά είναι γνωστή η πορεία και η οδός καθότι η ΟΡΓΗ του κόσμου είναι πλέον πυρακτωμένη κα όχι τόσο δροσερή όπως ήταν με το σκοπιανό.

Μακρηγορήσαμε για άχρηστους και για χρήσιμους ηλίθιους γιατί ο εχθρός καραδοκεί μέσα και έξω.

Την ώρα της δολοφονικής φωτιάς όλοι οι δορυφόροι εστίαζαν με τα ΜΑΤΙΑ τους το ΜΑΤΙ της Αττικής και κατέγραφαν αντιδράσεις, πως καρβουνιάζονται τα ανθρώπινα σώματα, πώς πνίγονται οι άνθρωποι στην θάλασσα και από αναθυμιάσεις.

Παρακολουθούσαν τις αντιδράσεις ,τις ενέργειες κατάσβεσης και διάσωσης της δήθεν ευνομούμενης δημοκρατίας μας ..και κατέγραφαν και κατέγραφαν.

Ήταν μια άσκηση ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ για αυτά που έρχονται. 
Φυσικά στους δορυφόρους δεν άρεσε όταν έβλεπαν ψαροκάικα να προσεγγίζουν και να διασώζουν με κίνδυνο ψυχές, τώρα δεν τους αρέσει αυτός ο αυθόρμητος εθελοντισμός διότι αυτοί έχουν τις δικές τους ΜΚΟ.

Κατά επανάληψη αρθρογραφήσαμε και αναλύσαμε τα γεωπολιτικά παιχνίδια των δαιμόνων κοσμοκρατόρων του πλανήτη επάνω σε αυτό το κομμάτι ευλογημένης γης.

Ποτέ δεν πέσαμε έξω γιατί είχαμε μπούσουλα τα λεγόμενα των Αγίων Πατέρων μας που επιβεβαιώνονται μέχρι κεραίας και τα δρώμενα συνεχίζονται ακάθεκτα τον επόμενο καιρό. 

Θυμόμαστε μια φράση ενός γέροντα που λέει «ο ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει πότε ψεύτες του Αγίους του» 

Και φυσικά τέτοιες ώρες ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ γίνεται ποιο επίκαιρος όταν έλεγε «οι εχθροί της Ελλάδος θέλουν να την ξεσκίσουν και οι φίλοι να την τσαλακώσουν» 

Αναρωτιόμαστε, μα τόσο κόμπλεξ, τόση κακία; 
Όχι, τίποτε από όλα αυτά, απλώς δαιμονίζονται με την αναπνοή της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ που βγαίνει από τα σωθικά αυτού του τόπου. 
Να ποιο είναι το σχέδιο τους… 

Μας ετοιμάζουν τα κόλλυβα, ετοιμάζουν ξεχωριστά στην κάθε Ελληνίδα και στο κάθε Έλληνα κόλλυβα για να μας στείλουν και αδιάβαστους. 

Όλοι οι μηχανισμοί καταστροφής και όχι αποτροπής βρίσκονται στα χέρια τους στην γη και το διάστημα. 
Δεν περιμένουν την κατάλληλη στιγμή πλέον, διότι ήρθε η στιγμή που τόσο ήθελαν. 
Κουβάλησαν τόσο δυσανάλογο ανθρώπινο φορτίο μέσα στην Ελλάδα που μπορούν να την κάνουν Χαλέπι. 

Αφού εξάντλησαν τον Έλληνα με δυσβάστακτα βάρη θέλουν να του προκαλέσουν και ανεπανόρθωτο ΣΟΚ με τους απανθρακωμένους συνανθρώπους του στο Μάτι της Αττικής. 
Τι κάνουμε καλοί μου άνθρωποι; 

Όλοι στους δρόμους και τις πλατείες ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ με πανό διαμαρτυρίας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ για να μην μας κάψουν μέσα στα σπίτια μας απροειδοποίητα, όπως έκαναν στο ΜΑΤΙ που δεν έβγαλαν οι ανίκανοι μια ντουντούκα να φωνάξει ότι ο θάνατος πλησιάζει. 

Φοβούνται την δικαιολογημένη κόσμια διαμαρτυρία, φοβούνται τις ειρηνικές συγκεντρώσεις και βγάζουν τα «καλά παιδιά» να τις διαλύουν με φωτιές. 
Τελειώνει αυτό το σενάριο. 
Ο Ουρανός προειδοποίησε … 
Μόλις φάμε τα κόλλυβα στα «σαράντα» των αθώων θυμάτων θα τρέχουν άλλα πράγματα. 

Οι Έλληνες σαν Έθνος δεν έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους αν και θα το ήθελαν πολύ …οι τούρκοι τα έχουν καθ ολοκληρία. 

Αυτόν τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ να παρακαλούμε την Μητέρα μας ΠΑΝΑΓΙΑ να μας σώζει από τους τρομακτικούς κινδύνους που μας περιζώσανε. 

Είναι ακόμα καιρός ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, πάντα θα υπάρχει αυτός ο καιρός για όλους μας. 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.