31 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ούτε απρόθυμος, ούτε ανίκανος, ούτε ακατάλληλος, μήπως είναι ανθέλληνας ο Τόσκας;

Αποτέλεσμα εικόνας για τοσκας και λαθρομετανάστες
Ο βίος και η πολιτεία του αναπληρωτού υπουργού Εσωτερικών για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής Νικολάου Τόσκα, είναι γνωστή, λίγο ή πολύ διά μέσω του ελεύθερου – προς το παρόν – διαδικτύου! Γιατί, τα Συστημικά ΜΜΕ μας κρατούν “τυφλούς” και “κουφούς”, όπως άλλωστε για τα περισσότερα θέματα!

Είναι επίσης γνωστές οι τεράστιες ευθύνες του στην βιβλική καταστροφή της Αττικής!
Όμως, θέλοντας να συμβάλω επιπρόσθετα στην ενημέρωσή σας, παρακάτω θα σας καταστήσω κοινωνούς, μιας αξιέπαινης προσπάθειας του ανεξάρτητου βουλευτή και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκου Νικολόπουλου! Ο οποίος εξέδωσε Δελτίο Τύπου την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018, με θέμα:

«Απρόθυμος ή ανίκανος ο κ. Τόσκας; Η απάντηση που… δεν έδωσε για τους “φαντομάδες” παράνομους μετανάστες»:

«Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών για εκατοντάδες μετανάστες που έχουν “εξαφανισθεί” στο εσωτερικό της Ελλάδος, αν και θα έπρεπε να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία και ζήτησε να πληροφορηθεί αν η Πολιτεία έχει ανακαλύψει τα “καταφύγια” των παράνομων και τι έχει πράξει για την επαναπροώθησή τους στη γειτονική χώρα.

Ωστόσο, ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής εξεπλάγη όταν πήρε στα χέρια του την τοποθέτηση του Αν. Υπουργού Εσωτερικών Νίκου Τόσκα, που αναλώνεται σε… φλυαρίες χωρίς επί της ουσίας να δίνει απάντηση.

Ιδού, ένα απόσπασμα του “κειμένου Τόσκα”: 
“Πέραν των ανωτέρω, γνωρίζεται ότι, στο πλαίσιο αποτελεσματικότερης υλοποίησης της Κοινής Δήλωσης Ε.Ε.- Τουρκίας, κατόπιν ενεργειών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, συ συνεργασία με την Υπηρεσία Ασύλου, τέθηκε σε λειτουργία νέος μηχανισμός ενημέρωσης των αστυνομικών Υπηρεσιών αναφορικά με την πορεία εξέτασης των υποβληθέντων, στις Υπηρεσίες των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, αιτημάτων χορήγησης καθεστώτος διεθνούς προστασίας (ασύλου). Στις περιπτώσεις δε, που απαιτείται ο εντοπισμός υπηκόων τρίτων χωρών, για τους οποίους η διαδικασία εξέτασης αιτημάτων ασύλου έχει ολοκληρωθεί, οι αστυνομικές Υπηρεσίες διεξάγουν ευρείας κλίμακας επιχείρησης, προκειμένου στη συνέχεια να δρομολογηθούν οι διαδικασίες επανεισδοχής αυτών στην Τουρκία”!

Σχολιάζοντας την απάντηση Τόσκα, ο Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε: “Έλεος, πια, μ’ αυτή την τυπολατρία και τις γραφειοκρατικού τύπου απαντήσεις. Το ερώτημα ήταν σαφές και παραμένει να απαντηθεί: Κύριε Τόσκα μετακινήθηκαν από τα νησιά στην Ελλάδα εκατοντάδες ή και χιλιάδες μετανάστες και διεσπάρησαν σε διάφορα μέρη της χώρας. Επί πολλούς μήνες τώρα αυτή η δουλειά γίνεται. Τι έχει κάνει το υπουργείο; Γνωρίζει πού βρίσκονται; Τους επαναπροωθεί στην Τουρκία; Ασφαλώς και η ΕΛΑΣ κάνει επιχειρήσεις. Και εν τέλει, πιστεύω πως η αστυνομία μπορεί να κάνει καλά τη δουλειά της. Αμφιβάλλω όμως εάν μπορεί και ο κ. Τόσκας να κάνει καλά τη δική του δουλειά…. Είτε απρόθυμος, είτε ανίκανος. Πάντως, ακατάλληλος…»!

Τα είπε όλα ο κ. Νικολόπουλος!

Όμως, θα ρωτήσω με τη σειρά μου! Ο εποικισμός των νησιών μας και η αλλοίωση του πληθυσμού των γίνεται τυχαία;
Γιατί, αν θυμάμαι καλά, αυτή η κυβέρνηση των άναρχο-κομμουνιστών μιλούσε για προσωρινή εγκατάστασή τους στην Ελλάδα!
Που τελικά, για κάποιους αντεθνικούς λόγους, γίνονται ΜΟΝΙΜΟΙ!! 

https://www.enwsi.gr/wp-content/uploads/2018/07/37905974_930296027153729_6797627095653548032_o.jpg
Σας πήρανε χαμπάρι… Σας καταγγέλλουν όλοι οι Έλληνες…

Αυτούς τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν τους θέλει πλέον κανείς. Η ελληνική κοινωνία βοά εναντίον της και εκδηλώνεται κι από ένθερμους οπαδούς ομάδων! Όπως της Original 21, των ένθερμων Οπαδών της ΑΕΚ, από το κλαμπ της Ραφήνας! Της Ραφήνας, που επλήγη θανάσιμα από τις φονικές πυρκαγιές!

Στο οποίο πανό που έχουν αναρτήσει λέει: «Αθώοι άνθρωποι χάσαν τις ζωές τους, Κράτος – Πολιτεία απών… Παρών μονάχα στις “δουλειές” τους…»!

Ακόμη πιο σκληρό το πανό, που ανάρτησαν στη θύρα 5-6 οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον πρόσφατο ευρωπαϊκό τους αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας με την ελβετική Βασιλεία, το οποίο έλεγε: 
«Σκοτώσατε τον κόσμο στην Ραφήνα – Πουλήσατε την Μακεδονία για το χρήμα»!

Αποτέλεσμα εικόνας για το πανό του παοκ με την βασιλεια
Ανάγνωση των καιρών… 

Συγκλονίζει το πανό των οπαδών του ΑΠΟΕΛ! (pic)
Την δική τους ηχηρή απάντηση έστειλαν και οι Ελληνοκύπριοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, οι οποίο πριν από τον αγώνα με την Φλόρα συγκέντρωσαν υλικά αγαθά για τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών της Αττικής και ανάρτησαν συγκλονιστικό πανό, που έγραφε:

«Στάχτη κι αν γίνει κάθε της γης σου σπιθαμή, των Ελλήνων η ψυχή θα ‘ναι πάντα ζωντανή»!
Μήνυμα ελπιδοφόρο, βγαλμένο από πονεμένες ελληνικές ψυχές!!

Θεέ μου δεν μπορεί να είναι αλήθεια…

Από την διαδικτυακή πλατφόρμα Greek News on Demand, αλιεύουμε:

«”Όσο περνούν οι μέρες τόσο ξεκαθαρίζει το τοπίο των ευθυνών για την εκατόμβη των θυμάτων των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική. Το ερώτημα που συγκλονίζει τους πάντες είναι γιατί δεν ειδοποιήθηκαν οι πολίτες για να απομακρυνθούν από την περιοχή;”, σημειώνει σε άρθρο του ο πρόεδρος της Ε.ΠΑ.Μ., Κώστας Καζάκης.

Στο άρθρο του ισχυρίζεται ότι “περίπου στις 14:00 η πρεσβεία των ΗΠΑ έστειλε μαζικά e-mail σε Αμερικανούς πολίτες, που ήξερε ότι είτε κατοικούσαν, είτε παραθέριζαν στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να την εκκενώσουν έγκαιρα. Κάποια απ’ αυτά τα e-mail τα είδα ιδίοις όμμασι”.

Το ίδιο έκαναν κι αρκετές άλλες πρεσβείες, όπως αναφέρει ο ξένος τύπος. Οι ξένοι επισκέπτες, ή κάτοικοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία άρχισαν να εκκενώνουν την περιοχή από τη Ραφήνα έως τον Μαραθώνα ήδη από τις 14:00 έως τις 15:00. Με προτροπή των δικών τους πρεσβευτικών αρχών. Όσοι επικοινωνούσαν για να ρωτήσουν τι πρέπει να κάνουν ήδη από το πρώτο ξέσπασμα της φωτιάς, οι πρεσβείες τους έλεγαν να εκκενώσουν την περιοχή, αν θέλουν να είναι ασφαλείς.

Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι “γύρω στις 15:00 εκκενώθηκαν οι παιδικές κατασκηνώσεις και λίγο αργότερα οι εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή. Ωστόσο, τους κατοίκους και τους παραθεριστές δεν θέλησε κανένας να τους ειδοποιήσει το ίδιο έγκαιρα. Αν το είχαν κάνει την ίδια περίπου ώρα που οι ξένες πρεσβείες καλούσαν σε εκκένωση τους δικούς τους πολίτες και επίσης εκκενώνονταν παιδικές κατασκηνώσεις, αλλά και ένοπλες δυνάμεις, τότε είναι σίγουρο ότι η εκατόμβη των θυμάτων δεν θα είχε συμβεί…»!

Άραγε, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, που διέταξε την προκαταρκτική έρευνα για τα αίτια των πυρκαγιών, αναθέτοντας την διερεύνηση στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο, θα λάβει και αυτό το στοιχείο υπόψη τους;;;;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.