28 Ιουλίου 2018

Η επίθεση κατά της Ελλάδος άρχισε από την ένταξη στην ΕΟΚ....

Γράφει ο Ν. Παπαδόπουλος 

Η επίθεση κατά της Ελλάδας και του λαού της δεν είναι κάτι καινούργιο. Είχε ξεκινήσει ήδη από την στιγμή που μπήκε στην τότε ΕΟΚ και μετά έγινε ΕΕ. Ήταν ένα σχέδιο που εξηφάνθηκε στα γραφεία του Δ' Ράϊχ.

Η χώρα μας κατ' εξοχήν γεωργική και τουριστική είχε σαν κυριο εισόδημα τις εξαγωγές γεωργικών προϊόντων και τον τουρισμό. Επίσης μπορούσε να καλύψει την εσωτερική κατανάλωση άλλων προϊόντων (οικιακές συσκευές, υφάσματα, τρόφημα κ.α.) από την εσωτερική παραγωγή.

Η επίθεση λοιπόν άρχισε στην αρχή με χτύπημα στην γεωργία με τις δύο πολιτικές της ΕΕ την ΚΑΠ1 και ΚΑΠ2. Αυτές οι δύο πολιτικές αφ' ενός περιόρισαν την αγροτική παραγωγή προϊόντων, όπως το βαμβάκι, αφετέρου έριξαν το δέλεαρ των επιδοτήσεων στους αγρότες μας. Δεν μείωσαν μόνο εσκεμμένα την παραγωγή αλλά η "Γερμανική ΕΕ" φρόντισε να εισαγάγει για τις ανάγκες της αγροτικά προϊόντα από χώρες εκτός ΕΕ π.χ. λεμόνια Αργεντινής, πορτοκάλια από Τουρκία κ.α. Και σαν να μην αρκούσε αυτό ζήτησε εμπάργκο στις εξαγωγές προς την Ρωσία γνωρίζοντας τις εξαγωγικές μας σχέσεις με την χώρα αυτή.

Σιγά σιγά αλλά σταθερά χρέωσαν την χώρα, χρεωκόπησαν τις τράπεζες και βέβαια με πολιτικούς που είτε ήταν άσχετοι(?) είτε ήταν πουλημένοι μετέφεραν το τραπεζικό χρέος στο δημόσιο και μας έδεσαν χειροπόδαρα με τα μνημόνια.

Και τότε ήρθε η ώρα του τουρισμού, με πρώτο χτύπημα την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά μας στο 24% πράγμα πρωτοφανές, όταν οι απέναντι ακτές της Τουρκίας, πρώτον δεν υπάρχει ΦΠΑ και δεύτερον η φορολογία δεν ξεπερνά το 6%. Και βέβαια στις ακτές αυτές όλα τα νεόκτιστα ξενοδοχεία είναι Γερμανικών συμφερόντων. Όμως είδαν ότι αυτό δεν ήταν αρκετό, και έτσι σε συνεργασία με την "φάρα" τους τους Τούρκους μας φόρτωσαν όλους τους μετανάστες και κατέστρεψαν τον τουρισμό στα νησιά του Α. Αιγαίου. Και βέβαια ο στόχος για να επιτευχθεί θα έπρεπε να υπάρχει και ανάλογη κυβέρνηση με μια ιδεολογία "ανθρωπιστική(?)" ώστε να δεχθεί τους πάντες σαν πρόσφυγες, θύματα ενός άδικου πολέμου, που οι ίδιοι η εκτελεστές του σχεδίου φρόντισαν να δημιουργήσουν. 

Και καλά τα θύματα από τις εμπόλεμες ζώνες που υπήρχε βέβαια μόνο στην Συρία, (στο Ιράκ είχε τελειώσει). Τι δουλειά είχαν πρόσφυγες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν ή τις χώρες της Αφρικής; και γιατί όλοι αυτοί στην Ελλάδα και όχι στην Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία ή Γαλλία; Βέβαια η συνεργασία Γερμανίας - Τουρκίας ήταν πολύ βολική.

Μάλιστα οι Γερμανοί βρήκαν και άλλον τρόπο να τροφοδοτήσουν με όπλα την Τουρκία. Κατάφεραν με τους δορυφόρους τους που εντέχνως έβαλαν στην ΕΕ, χώρες της πρώην ΕΣΣΔ να χρηματοδοτήσουν την Τουρκία με 3 δις ΕΥΡΩ με χρήματα του Ευρωπαϊκού ταμείου, (στα οποία συμμετέχει και η χώρα μας με 25 εκατ. ΕΥΡΩ) ώστε να επαναπροωθεί στις χώρες τους τους μετανάστες (πράγμα που δεν κάνει βέβαια) και με τα χρήματα αυτά αγοράζει Γερμανικά άρματα. Καταλαβαίνεται ότι τα χρήματα βγαίνουν από το Ε. Ταμείο και πάνε στα Γερμανικά Ταμεία εντέχνως.

Και τώρα μαζί με τους λαθρομετανάστες μας στέλνει η Τουρκία και κομάντος που άρχισαν την κανονική πλέον επίθεση στην χωρα με θύματα Έλληνες πολίτες.

Μην νομίσετε λοιπόν ότι όλα αυτά θα περάσουν έτσι "αβρόχοις ποσίν", θα έχουν συνέπειες για πολλούς και μάλιστα πολύ σύντομα. Ας το καταλάβουν λοιπόν γιατί η νέμεσις θα είναι αμείλικτη. 

Υ.Γ. Το "λαθρομετανάστες" δεν το διαγράφω γιατί τι άλλο μπορεί να είναι κάποιος που μπαίνει σε μια χώρα χωρίς άδεια; όταν συλληφθεί κάποιος σε λεωφορείο χωρίς εισιτήριο δεν λέγεται λαθρεπιβάτης; Δώσαμε καμιά άδεια στον Πακιστανό ή τον Αφγανό να μπεί στην χώρα; και γιατί δεν μένει στην Τουρκία να προσεύχεται και στα τζαμιά που υπάρχουν; όχι συνάδελφοι δεν θέλω να είναι χαζοανεκτικός δήθεν ανθρωπιστής. Ο ανθρωπισμός μου φθάνει στα Ελληνόπουλα που πάνε πεινασμένα στο σχολείο και βέβαια στα προσφυγόπουλα από την Συρία που έχασαν την παιδική τους ηλικία.

Με ατέλειωτη θλίψη για τα θύματα αυτού του ασύμμετρου πολέμου που άρχισε 

Ν. Παπαδόπουλος MD, PhD, FEBO 
Ομότιμος Καθηγητής Ιατρική Α.Π.Θ. 
Θεσσαλονίκη 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 
ΕΛΛΑΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.