30 Ιουλίου 2018

Βρετανικό Κοινοβούλιο: Ελάχιστο ενδιαφέρον για τις συμμορίες βιαστών. Νεοταξική παράνοια υπέρ του Ισλάμ!!!!

Από τους 650 βουλευτές του Βρετανικού Κοινοβουλίου, μόλις 20 ήταν πρόθυμοι να υπογράψουν μια ανοικτή επιστολή για να υποστηρίξουν την προστασία των παιδιών που υπέστησαν βιασμό, σωματεμπορία και βασανιστήρια, και κατά καιρούς δολοφονία. Εικόνα: Το παλάτι του Ουεστμίνστερ στο Λονδίνο, τόπος συνάντησης των Σπιτιών του Κοινοβουλίου

Του Andrew Jones

✓ Η προσέγγιση που υιοθέτησαν οι βρετανικές αρχές ως απάντηση σε αυτήν την εθνική καταστροφή φαίνεται να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην αντιμετώπιση δευτερογενών ζητημάτων --κυρίως εκείνους που διαμαρτύρονται για τους βιασμούς, συμπεριλαμβάνοντας σε ένα σημείο την σύλληψη γονέων που προσπαθούν να σώσουν την κόρη τους από τους βιαστές της.
✓ Φαίνεται επίσης ότι υπάρχει μια σιωπηλή συμμαχία μεταξύ των μέσων μαζικής ενημέρωσης για να σωπάσουν τον δημόσιο λόγο και, όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, απόλυτη συγκάλυψη.


Σε απάντηση στο συνεχιζόμενο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης στη Βρετανία, μια ομάδα 20 βουλευτών υπέγραψε ανοιχτή επιστολή προς τον πρόσφατα διορισθέντα Υπουργό Εσωτερικών, Σατζίντ Χαβίντ, προτρέποντας τη συντονισμένη δράση.

Καθώς το Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου έχει 650 βουλευτές, οι 20 υπογράφοντες αντιπροσωπεύουν μόνο ένα 3% που είναι διατεθειμένοι να υποστηρίξουν την προστασία των παιδιών που έχουν υποστεί βιασμό, σωματεμπορία και βασανιστήρια, και μερικές φορές δολοφονία. Ένας τέτοιος ασήμαντος αριθμός πολιτικών πρόθυμων να εκφραστούν ανοιχτά εναντίον της παιδικής σεξουαλικής δουλείας αποτελεί απόδειξη για την ηθική διαφθορά της πολιτικής ελίτ της Βρετανίας και πόσο χαμηλά φαίνεται να έχει βυθιστεί η χώρα.

Η ελίτ των ΜΜΕ στη Βρετανία αγνόησε την επιστολή. Η αναφορά έχει περιοριστεί στον τοπικό τύπο στην Οξφόρδη και την Ροτσντέιλ -- περιοχές που πλήττονται από βιασμούς-- καθώς και μερικά εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης όπως το Breitbart London και μια έμμεση αναφορά στο κανάλι Sky News.

Βασικός υπογράφων της επιστολής, η βουλευτής του Ρόδεραμ Σάρα Τσάμπιον, της οποίας η εκλογική περιφέρεια έγινε διαβόητη με τους βιασμούς, αναγκάστηκε από το Εργατικό Κόμμα του Τζέρεμι Κόρμπιν το 2017 να μιλήσει ανοιχτά για το πόσο συχνά εμπλέκονται «Βρετανοί Πακιστανοί άντρες» σε τέτοιου είδους σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών. Δεδομένου ότι ο Σατζίντ Χαβίντ, τότε Γραμματέας Κοινοτήτων, μίλησε υπέρ της Τσάμπιον, ίσως είναι σκόπιμο που η επιστολή απευθύνθηκε σε αυτόν, στο νέο του ρόλο ως πρώτος μουσουλμάνος Υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας.

Η μουσουλμανική πίστη και η πακιστανική καταγωγή του Χαβίντ τον τοποθετούν σε μια πλεονεκτική θέση όσον αφορά τις κατηγορίες για ρατσισμό ή φανατισμό, εάν συνεχίσει να θέτει επί τάπητος τη δυσάρεστη εθνική και πολιτισμική πραγματικότητα των βιασμών.

Πριν γίνει Υπουργός Εσωτερικών ασχολήθηκε με αυτό το θέμα, επομένως τώρα μπορεί να συνεχίσει να λέει αυτά που χρειάζεται να ειπωθούν και να δράσει αποτελεσματικά – με τρόπους που άλλοι πολιτικοί δεν μπόρεσαν— χωρίς να διαπομπεύεται από τα αριστερά προσανατολισμένα ΜΜΕ της Βρετανίας.

Στη νέα του θέση, ο Χαβίντ δύναται να εκμεταλλευτεί δύο ευκαιρίες.

Αρχικά, οι Βρετανικές αρχές έχουν την ευκαιρία να αρχίσουν τουλάχιστον να κάνουν τροποποιήσεις για τα ανυπεράσπιστα παιδιά που απογοήτευσαν επί δεκαετίες. Μη αναστρέψιμη ζημιά έχει γίνει σε αμέτρητες ζωές – και ακόμη συνεχίζει να γίνεται. Ακόμη, η εμπιστοσύνη του κοινού κλονίζεται προς την αστυνομία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις κοινωνικές υπηρεσίες και την κυβέρνηση.

Όσον αφορά τον κοινωνικό ιστό του Ηνωμένου Βασιλείου, το σκάνδαλο των βιασμών είναι για πολλούς ο βράχος πάνω στον οποίο καταστράφηκε η κακοσχεδιασμένη πολυπολιτισμικότητα της σύγχρονης Βρετανίας. Τώρα, ενισχυμένη από την τρέχουσα έντονη ατμόσφαιρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η προσέγγιση που υιοθέτησαν οι βρετανικές αρχές ως απάντηση σε αυτήν την εθνική καταστροφή φαίνεται να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην αντιμετώπιση δευτερογενών ζητημάτων --κυρίως εκείνους που διαμαρτύρονται για τους βιασμούς, συμπεριλαμβάνοντας σε ένα σημείο την σύλληψη γονέων που προσπαθούν να σώσουν την κόρη τους από τους βιαστές της.

Φαίνεται επίσης ότι υπάρχει μια σιωπηλή συμμαχία μεταξύ των μέσων μαζικής ενημέρωσης για να σωπάσουν τον δημόσιο λόγο και, όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, απόλυτη συγκάλυψη.

Αυτή η στρατηγική, αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, αναμφισβήτητα όχι μόνο χειροτερεύει την κατάσταση, αλλά προμηνύει τα χειρότερα, καθώς ο κοιμισμένος γίγαντας της λευκής εργατικής τάξης της Βρετανίας αρχίζει να ξυπνά.

Η δεύτερη ευκαιρία που μπορεί να αξιοποιήσει ο Χαβίντ, είναι να ξεριζώσει αυτό που ξεκινάει να φαίνεται ανησυχητικά ως ένα πανεθνικό δίκτυο οργανωμένου εγκλήματος. Ο ευφημιστικός όρος «συμμορία αποπλάνησης» έχει απορριφθεί από πολλούς για τον πιο απλό όρο «συμμορία βιαστών». Ωστόσο, η «συμμορία» δίνει την εντύπωση της σποραδικής και απομονωμένης δραστηριότητας, που διαπράττεται κυρίως από νεαρούς παραβάτες.

Αυτή η σεξουαλική εκμετάλλευση εθνικών διαστάσεων φαίνεται πως εξελίσσεται σε ένα «τρομοκρατικό δίκτυο» τύπου μαφίας. Παιδιά μεταφέρονται (σελ. 7/79) σε όλη τη χώρα για να κακοποιηθούν σε προκαθορισμένες τοποθεσίες, και αυτό το εμπόριο συνδέεται με την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες. Η «Αποπλάνηση» θα έπρεπε καλύτερα να ονομαστεί «παιδικό σεξουαλικό δουλεμπόριο».

Επιτρέποντας αυτή την εγκληματικότητα να εξαπλώνεται εδώ και δεκαετίες, οι βρετανικές αρχές έχουν γίνει ουσιαστικά εγκληματίες ακόμη και συνένοχοι. Μπορούν επίσης να κατηγορηθούν ότι παραβιάζουν όχι μόνο το εσωτερικό δίκαιο αλλά και τις διεθνείς συνθήκες σχετικά με την προστασία των παιδιών, όπως τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού και το Προαιρετικό Πρωτόκολλο για την Πώληση Παιδιών, την Παιδική Πορνεία και την Παιδική Πορνογραφία.

Καθώς η κακοποίηση διαπράττεται σε μεγάλο βαθμό από εγκληματίες της «(Νότιας) Ασίας», οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκονται τώρα σε δύσκολη θέση. Η συντονισμένη κυβερνητική και αστυνομική δράση μπορεί να αυξήσει τις υφιστάμενες εντάσεις στην κοινότητα. Αντιθέτως, κάνοντας τίποτα, η πίστη στους θεσμούς και τους νόμους της χώρας -- και στις ίδιες τις μειονοτικές κοινότητες -- θα συνεχίσει να μειώνεται μεταξύ μεγάλων τμημάτων των πολιτών. Καθώς αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αμέσως κατά την τρέχουσα θητεία αποτυχημένων βρετανών πολιτικών, πιθανότατα αυτή η τάση να εντείνει αυτήν την ανθρώπινη τραγωδία.

Ας ελπίσουμε, όμως, ότι ο Σατζίντ Χαβίντ θα παραμένει αληθινός στην υποστήριξη του το 2017 για την Σάρα Τσάμπιον και τουλάχιστον θα προσπαθήσει να τερματίσει αυτά τα εγκληματικά δίκτυα που δρουν εδώ και πολύ καιρό σε «βιομηχανική κλίμακα».

Μέχρι τώρα, η απάντηση σε αυτόν τον εθνικό εξευτελισμό είναι οδυνηρά αργή και χαμηλού προφίλ. Κάποιοι δράστες έχουν διωχθεί, αλλά πολλοί ίσως να μην προσαχθούν ποτέ στη δικαιοσύνη. Χιλιάδες θύματα έχουν στερηθεί αποζημίωσης ή ιατρικής και κοινωνικής βοήθειας· και υπαίτιοι αξιωματούχοι δεν έχουν διωχθεί. Οι διαδικασίες σχετικά με τις παραβάσεις της αστυνομίας δεν έχουν φέρει ακόμη αποτελέσματα - παρά την κατηγορία ήδη από το 2015 ότι ένας αξιωματικός είχε σεξουαλική επαφή με κακοποιημένα θύματα. Οι μόνες «τιμωρίες» μέχρι τώρα είναι η επανεκπαίδευση ενός μόνο δικηγόρου της Εισαγγελικής Υπηρεσίας του Στέμματος και η αποχώρηση ορισμένων δημοτικών συμβούλων του Ρόδεραμ. Όλα αυτά είναι δυστυχώς ανεπαρκή για την υποτιθέμενη βοήθεια όσον αφορά τους μαζικούς βιασμούς παιδιών -- απαιτείται αξιόπιστη δημόσια έρευνα. 

GateStoneInstitute 
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.