28 Ιουλίου 2018

Η Ελλάδα καίγεται και οι Ευρωπαίοι “εταίροι” εμμένουν στη λεηλασία της χώρας μας από την κόλαση της ευρωζώνης

Tην ώρα που η Ελλάδα καίγεται οι Ευρωπαίοι “Εταίροι” σφυρίζουν αδιάφορα και εμμένουν στη φτωχοποίηση και λεηλασία της χώρας μας. Στην ευρωζώνη μπήκαμε για να ζήσουμε καλύτερες μέρες. Και όμως, ύστερα από την ένταξή μας, ο Ελληνικός λαός βιώνει μια ευρω-κόλαση που δεν έζησε ποτέ στο παρελθόν, εκτός από περιόδους πολέμων. Το ευρώ και η νεογερμανική κατοχή συνοδεύονται από: 

Απέραντη φτώχεια και ουρές για συσσίτια, 
Τεράστιες μειώσεις μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, 
Φοροκαταιγίδα και εισφοροασφαλιστική λαίλαπα, 
Γιγάντωση της ανεργίας και μαζική μετανάστευση στο εξωτερικό, 
Κατάρρευση του εθνικού εισοδήματος πάνω από 30%-35% 
Πλειστηριαμούς τραπεζών 
Κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και θυρίδων 
Δραματική αύξηση των αυτοκτονιών 
Διάλυση του συστήματος υγείας και πρόνοιας, 
Ρίξιμο στον Καιάδα των ΑΜΕΑ, 
Αδυναμία περίθαλψης καρκινοπαθών και χρονίως νοσούντων, 
Τεράστιες ελλείψεις σε φάρμακα και καύσιμα, 
Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες χωρίς ρεύμα και θέρμανση 
Αποβιομηχάνηση, αποεπένδυση, καταστροφή της εγχώριας παραγωγής 
Λουκέτο χιλιάδων επιχειρήσεων και μεταφορά εταιρειών στο εξωτερικό, 
Στοχευμένο κλείσιμο ελληνικών επιχειρήσεων όπως τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά
Καταστροφή της γεωργικής και κτηνοτροφικής μας παραγωγής 
Κλοπή δημόσιας περιουσίας και αφελληνισμό των ελληνικών τραπεζών, 
Κλοπή ομολόγων ιδιωτών και δημόσιας περιουσίας με το PSI 
Εισβολή μεταναστών και αλλαγή της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας 
Ανοχή από τους “Εταίρους” των επιθετικών ορέξεων της Τουρκίας 
Ανοχή ακόμα και απέναντι στα Σκόπια και στους Αλβανούς

Μέλλον χωρίς ελπίδα

Το χρέος της χώρας μας που δημιουργήθηκε μέσα στα 8 τελευταία χρόνια μέσα στην ευρωζώνη (2008-2016) είναι ίσο με το χρέος που των τελευταίων 100 χρόνων εκτός ευρωζώνης. Και σήμερα συνεχώς μεγαλώνει, αφού δανειζόμαστε με επιτόκια για να πληρώνουμε παλαιότερα χρέη που το μεγαλύτερο μέρος τους δημιουργήθηκε για να αγοράζουμε αμυντικό εξοπλισμό από τη Γερμανία, Γαλλία,ΗΠΑ και Μ. Βρετανία. Και για ποιο λόγο; Για να προστατεύσουμε τα ανατολικά σύνορα της ΕΕ απο την υποτιθέμενη σύμμαχό μας την Τουρκία.

Στη Γερμανία χαρίστηκε το 1953 και με συμμετοχή της νικήτρια Ελλάδος, το 70% των χρεών της που οφειλόταν στο αιματοκύλισμα της Ευρώπης από δύο παγκόσμιους πολέμους. Και από εμάς οι Γερμανοί απαιτούν να πληρώσουμε στο ακέραιο χρέη που δημιουργήθηκαν κυρίως μέσα στην ευρωζώνη και κυρίως για την αγορά αμυντικού εξοπλισμού από τους Γερμανούς.

Μετά από οχτώ χρόνια απέραντης ευρωτραγωδίας, το ρεύμα της δραχμής έχει γίνει πλειοψηφικό σύμφωνα και με τις συστημικές δημοσκοπήσεις. Μεγάλο ή και το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών είδε το πονηρό και εγκληματικό έργο των νεο κατακτητών και κατάλαβε επιτέλους ότι, η ευρωκατοχή δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστέι άλλο.

Προς την ίδια κατέυθυνση μας προτρέπει ο νέος Πέοδρος των ΗΠΑ, ο Πούτιν της Ρωσίας, οι περισσότεροι σοβαροί διεθνέις οικονομολόγοι και όχι μόνο.

Όμως, όπως το κτήνος λίγο πριν ξεψυχήσει έχει εκκρηκτικούς σπασμούς, έτσι και το εδώ κατοχικό καθεστώς με εμπροσθοφυλακή τα εξωνυμένα ΜΜΕ που ελέγχει με τεράστια θαλασοδάνεια, αντεπιτίθεται εξαπολύοντας με πυκνότητα τα γνωστά παραπλανητικά επιχειρήματα και απέραντα ψέματα.

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δέχονται αυτόν τον ανελέητο μονόλογο και ψέκασμα από το καθεστώς και μέσα στη φτώχεια και τη δυστυχία που φωνάζει, οι ίδιοι ως πεισμωμένοι και αδιάβαστοι έφηβοι, επιμένουν στο παράλογο και καταστροφικό “πάση θυσία στο ευρώ”. 

Ε, λοιπόν εκτός απο τους εντεταλμένους Ναιναίκους του καθεστώτος και αυτοί οι ψεκασμένοι αδιάβαστοι κοινοί πολίτες είναι συνυπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας. Είναι καιρός να μπουν στη γωνία. Γιατί η σύγχρονη Ελληνική Τραγωδία, δεν μπορεί να συνεχίσει να ανταμώνει με το θέατρο του παράλογου. Αρκετά ως εδώ.

odosdrachmis.gr
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.