31 Ιουλίου 2018

ΟΙ ΦΟΝΙΚΈΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΕΣ!!!

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας 
Μαθηματικός – Ερευνητής 

Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!
Για τις φονικές πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής, έχω να παρατηρήσω τα εξής:

1) Είχαμε σε 3 μέτωπα 13 διαφορετικές εστίες!!!
2) Όλες οι εστίες ήταν δίπλα σε κατοικημένες περιοχές!!!
3) Κάποιες απ' αυτές "στόχευαν" Διυλιστήρια!!!
4) Όλες μπήκαν σε σημεία της Αττικής, όπου θα είχαμε τις χειρότερες κλιματολογικές συνθήκες, λόγω της μορφολογίας του εδάφους, αλλά και της ποιότητας της χλωρίδας!!!

5) Η τοποθέτηση των εστιών σε αυτά τα σημεία της Αττικής, ήταν επιστημονικά μελετημένη. Στην Αττική η Μετεωρολογική υπηρεσία την ημέρα των φονικών πυρκαγιών προέβλεπε ανέμους εντάσεως 5-7 μποφώρ , ενώ στα σημεία όπου τοποθετήθηκαν οι εστίες, η ΕΜΥ προέβλεπε "ριπές" ανέμων, εντάσεως 10-11 μποφώρ!!!

Ως εκ τούτου, Φίλοι μου, οι φονικές πυρκαγιές της Αττικής, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΕΣ!!!
Μπήκαν από εγκληματικά χέρια και στόχευαν:
α) Στο θάνατο ανθρωπίνων ζωών!!! (όπως και έγινε)
β) Στο κτύπημα του Τουρισμού μας, που βρίσκεται σε μεγάλη άνθηση!!!
γ) Στη ψυχική καταρράκωση του Ελληνικού λαού (που είναι ήδη ψυχικά ταλαιπωρημένος από τα συνεχή καταστροφικά μνημόνια)

Για αυτούς τους εγκληματίες-εμπρηστές δολοφόνους, για άλλη μια φορά λέγω δημόσια, να επανέλθει Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ!!!, γιατί αυτοί οι εγκληματίες είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΤΗΝΗ (είτε είναι Ελληνικής ή Ξένης υπηκοότητας) και δεν πρέπει να υπάρχουν ανάμεσα μας!!!

Ως συμπλήρωμα των παραπάνω αποδεικτικών στοιχείων, σας παραθέτω και τα παρακάτω γεγονότα:

1) Το 2011, ο πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ, σε εμπρηστικές και προκλητικές δηλώσεις του, προς την Τούρκικη εφημερίδα Μπιργιούν, ανερυθρίαστα απεκάλυψε ότι: " Πολλές από τις πυρκαγιές στα Ελληνικά δάση, την περίοδο 1995-1997, ήταν αποτέλεσμα εμπρησμών, Τούρκων πρακτόρων της ΜΙΤ!!!".

2) Στον Άγιο Ανδρέα, δίπλα στο Μάτι της Αττικής, έκρυβαν τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς, που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα και όταν ξέσπασε η καλά σχεδιασμένη φονική πυρκαγιά στην εν λόγω περιοχή, έσπευσαν και τους φυγάδευσαν την ώρα της φωτιάς, σε ασφαλές μέρος!!!.

Με όλα αυτά που σας παρουσίασα, Φίλοι μου Αγαπημένοι, σας θέτω το ερώτημα: Μήπως, μας πυρπόλησαν Τούρκοι πράκτορες?

Το ότι οι φονικές πυρκαγιές της Αττικής (όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία), δεν ήταν τυχαίες αλλά με αριστουργηματικό τρόπο σχεδιασμένες, αυτό ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ από τις ευθύνες τους, τις εγκληματικές παραλείψεις τους, τις ολιγωρίες τους και τις εγκληματικές καθυστερήσεις τους, τόσο τους αρμόδιους φορείς, όσο και τους Κυβερνητικούς παράγοντες!!!

Στην κυριολεξία άφησαν χιλιάδες ανθρώπους ανυπεράσπιστους, μέσα στην κόλαση της πύρινης λαίλαπας, με αποτέλεσμα να χαθούν άδικα, δεκάδες συνάνθρωποι μας!!!. Και από την πλευρά της Κυβέρνησης, να μην έχουμε ούτε μια παραίτηση για λόγους ευθιξίας!!!. 

Η αναισθησία και η έλξη της γλυκύτητας της εξουσίας, Φίλοι μου, σε όλο το μεγαλείο της!!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.