Τελευταίες αναρτήσεις

9 Ιουλίου 2018

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Κοτζιάς ο “πραματευτής” Σκοπιανών, Βούλγαρων, Αλβανών και η κατάργηση της ΕΥΠ στη Θράκη...

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτζιασ δημητροφ στις πρεσπεσ με καπέλο
Για να μην νομίζετε ότι γκρινιάζει μόνο η αφεντιά μου και κατηγορεί τον κομμουνιστή ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά... 

Δείτε τι υπέροχο και αποκαλυπτικό κείμενο αντλήσαμε από την ηλεκτρονική σελίδα: VORIA.GR…

Πρέπει να αδιαφορούν οι αστοί για την φασίζουσα συμπεριφορά των δήθεν προοδευτικών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ελλείψει επιχειρημάτων, και με την αδυναμία να κυκλοφορούν χωρίς αστυνομική συνοδεία ούτε στο μπακάλικο της γειτονιάς, εκτρέπονται δείχνοντας το… “ηθικό πλεονέκτημα” τους!

Ομάδα νεαρών Ελλήνων πατριωτών, τραγούδησε το εμβατήριο “Μακεδονία ξακουστή”, στο τέλος εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι “προοδευτικοί” κυβερνητικοί τους αποκαλούσαν “φασίστες”. Οι νεαροί που κατάφεραν να μπουν στην εκδήλωση, είναι μέλη χριστιανικών σωματείων της Θεσσαλονίκης και δεν έχουν καμία σχέση με ακροδεξιές οργανώσεις. Αλλά οι “προοδευτικοί” αντιδημοκράτες, θέλουν να τρομοκρατήσουν κάθε έναν που υποστηρίζει την Πατρίδα.

Ο Ζάεφ σε πολυτελές θέρετρο στην Χαλκιδική, λίγο μακρύτερα από την τριώροφη έπαυλη της οικογένειας, ο Μπορίσοφ όμως έφαγε τα σκάγια, με βουλγαρικό δημοσίευμα που τον έφερε ιδιοκτήτη… ελληνικού νησιού!

«Δεν υπάρχει τίποτε που να κρύβεται από τις δραστηριότητές μου», δήλωσε κατηγορηματικά ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, αποκαλώντας τους συντάκτες των δημοσιευμάτων αυτών ως “κίτρινο Τύπο και ψευδείς δημοσιογράφους”!.

Η γνωστή δημοσιογράφος, Ανν Απλμπάουμ, η οποία έχει τιμηθεί με το βραβείο Πούλιτζερ, στο φύλλο της Washington Post έχει δημοσίευμα για τα δύο κυβερνητικά κόμματα της Ελλάδας, και αναφέρει ότι «έχουν κατά καιρούς εκφράσει την περιφρόνησή στους θεσμούς οι οποίοι συγκροτούν αυτό που ο Λένιν απαξιωτικά χαρακτήριζε “αστική δημοκρατία”».

Θυμηθείτε, πόσες φορές έχω γράψει εδώ, ότι σκόπιμα επιδιώκουν την υπανάπτυξη, για να διαλυθεί το αστικό κράτος, και να οικοδομήσουν το σοβιετικό καθεστώς. Δεν κάνουν τίποτε άλλο, δηλαδή, από το να εφαρμόζουν τις διδαχές του Λένιν. Κι αν κάποιος αναρωτηθεί, τι θα κερδίσουν με την φτωχοποίηση της χώρας, η απάντηση είναι απλή: Τα στελέχη του κόμματος στις κομμουνιστικές χώρες, ζούσαν σαν πρίγκιπες.

Στην συμφωνία Καλής Γειτονίας, που επείγεται - για άγνωστο λόγο - να υπογράψει ο Κοτζιάς με τους Αλβανούς, πώς αντιμετωπίζει την ανθελληνική επίθεση του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος των Αλβανοτσάμηδων, που διακηρύσσει:

«Θα παροτρύνουμε τους Αλβανούς να γίνουν μέρος της διαμαρτυρίας μας, αρχίζοντας με μποϊκοτάζ των ελληνικών προϊόντων και των ελληνικών τραπεζών, ως πρώτο βήμα, αλλά στη συνέχεια θα υπάρξουν πολλές άλλες μορφές πιο σκληρές και ριζοσπαστικές», αναφέρει ο πρόεδρος του κόμματος, Σφετίμ Ιντρίζι.

Επανέρχομαι: Θα μας πει τελικά κάποιος, γιατί δε λειτουργεί η ΕΥΠ στην Θράκη; Σε αντίθεση, η Υπηρεσία Πληροφοριών της Αυστρίας ανακοίνωσε πως το τουρκικό κράτος ανακατεύεται στα εσωτερικά της τουρκικής κοινότητας της χώρας. Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας αυτής ζήτησε από την Τουρκία να σταματήσει τις κατασκοπικές της δραστηριότητες στην Αυστρία.

Εμείς, αντιθέτως, διαλύσαμε την ΕΥΠ στην Θράκη, για να μπορεί ανεμπόδιστα η Τουρκία να ανακατεύεται στα εσωτερικά της Ελλάδας. Διαφορά, του πώς αντιλαμβάνεται τον πατριωτισμό η αυστριακή κυβέρνηση και πώς η ελληνική.

Ένας Ιρανός ταξίαρχος κατηγόρησε το Ισραήλ ότι κλέβει τα σύννεφα για να εμποδίσει να πέσει βροχή στο Ιράν, που πλήττεται από την ξηρασία. Οι Τούρκοι απεναντίας κατηγόρησαν τους Αμερικανούς για τον αντίθετο λόγο.

Συνέπεσε να συμβούν καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, όταν ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ πως έστειλαν διαστημόπλοιο στο φεγγάρι. Και οργανώθηκε διαδήλωση έξω από την αμερικανική Πρεσβεία, επειδή ο πύραυλος… τρύπησε τα σύννεφα κι έπεσε όλο το νερό στην Τουρκία!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΨΕΥΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Από κυρίαρχη η Θεσσαλονίκη, σήμερα ουραγός…

Μαύρα είναι τα νέα από τη Θεσσαλονίκη για την επιχειρηματικότητα. Από την αρχή της χρονιάς μέχρι τις 30 Ιουνίου, έχουν κάνει αναστολή εργασιών 272 επιχειρήσεις. Δηλαδή κάθε ημέρα έχουμε και ένα λουκέτο. 

Ωστόσο, το πρόβλημα της Θεσσαλονίκης, όσον αφορά τις επενδύσεις που δεν έρχονται, είναι ένα πρόβλημα διαχρονικό που την ταλανίζει, ιδιαίτερα τα Μνημονιακά χρόνια.

Η πάλαι ποτέ ακμάζουσα βιοτεχνική δύναμη της Πρωτεύουσας της Μακεδονίας δεν υπάρχει πια. Διότι μετά “την απελευθέρωση του νήματος” το 1993, δηλαδή, την αθρόα εισαγωγή υλικού από την Κίνα και την Ινδία, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την Θεσσαλονίκη, αλλά και την υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα!

Η βιομηχανία της Μακεδονίας άρχισε να εξαφανίζεται, όπως εργοστάσια της Good Year, της Esso Pappas, της Πίτσος! Κλάδοι λιανικού και χονδρικού εμπορίου αντικαταστάθηκαν από πολυκαταστήματα πολυεθνικών εταιρειών που βγάζουν τα χρήματα στο εξωτερικό!

Έτσι, αναρωτιέται κάποιος, πώς συντηρεί τους κατοίκους της αυτή η Πόλη; Για δεκαετίες η Θεσσαλονίκη αποκαλείται ως “φτωχομάνα”, για τα ταβερνεία, τα τσιπουράδικα, τα καφέ μπαρ, τα εστιατόριά της! Αρκούν όμως αυτά για να επιβιώνουν οι κάτοικοί της;

Ποιες είναι οι εισαγωγικές μονάδες που προσδίδουν κέρδη στους ιδιοκτήτες και εισόδημα στους εργαζόμενους; Αφού εξέλειπαν οι παραγωγικές μεγάλες μονάδες;

Αφού η “ανάπτυξη” των κυβερνήσεων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήλθε ποτέ σε αυτήν την Πόλη; Θεωρείται η ανάπτυξη του τουρισμού και κατ΄ επέκταση των ξενοδοχειακών μονάδων, αναπτυξιακή πολιτική;

Ποια θα είναι τελικά η ανάπτυξη που υποτίθεται θα υπήρχε για να εξυπηρετηθεί με το υπό κατασκευή μετρό, η οποία ξεκίνησε από το 2004 και ακόμη συνεχίζεται;

Μήπως θα ολοκληρωθεί, όταν δημιουργηθεί η ενιαία Μακεδονία που δεν θα είναι Ελλάδα; Μήπως γι΄ αυτό θα κατακλείσουν το επόμενο διάστημα τη Μακεδονία μας με μεταναστευτικό ρεύμα (σχέδιο Μέρκελ – Τσίπρα) Πακιστανών , Σομαλών, Σύριων κ.α.; Τι κάνουν οι φορείς της Πόλης; Τι κάνει ο Δήμαρχος Μπουτάρης εκτός από το να αφήνει ελεύθερη τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στην πλατεία Αριστοτέλους;

Ποια είναι τελικά τα ουσιαστικά πλάνα ανάπτυξης της πόλης της Θεσσαλονίκης; 
Μιας πόλης που κάποτε ήταν εμπορικό και πολιτισμικό κέντρο της Ελλάδος;
Τι θα απαντήσουν οι Θεσσαλονικείς, όταν σε λίγους μήνες οι πολιτικάντηδες της ελληνικής Βουλής, κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα μεταβούν εκεί για τη ΔΕΘ;
Δεν θα αντιδράσουν στα νέα ψέματα που θα τους σερβίρουν; Δεν έχουν κόστος αυτά τα ψέματα;; 

Αποτέλεσμα εικόνας για γαβρογλου κοτζιασ
Οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ θα πουλήσουν τη μάνα και τον πατέρα μας…

Διαβάζουμε στο πολύ ενημερωτικό και πατριωτικό σάιτ “Ας μιλήσουμε επιτέλους” ένα κείμενο του Γεωργίου Μιχαήλ...

Μετά τα Σκόπια και την Αλβανία η κυβέρνηση “προγραμματίζει” εξελίξεις και στην Θράκη; Εξελίξεις χωρίς προηγούμενο που δίνουν εικόνα κυβερνητικής διαχείρισης τύπου Σκοπίων!
Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου ξέρει να αιφνιδιάζει, αλλά μόνο δυσάρεστα…

Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 4 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Παιδείας η προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου με τον Μουφτή Ξάνθης. Η συνάντηση αυτή έγινε μετά από πρόσκληση του υπουργού Παιδείας προς το νόμιμο Μουφτή Ξάνθης και μετά από προηγούμενη ακύρωσή της, ενώ είχε δημιουργήσει σειρά έντονων προβληματισμών σε όσους παρακολουθούν το “πολιτικό έργο” της κυβέρνησης στην Θράκ.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου, ο γνωστός σύμβουλος επί εξωτερικών θεμάτων του πρωθυπουργού κ. Καλπαδάκης (παντρεμένος με τουρκάλα που εργάζεται στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και είναι η νο3 της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα), ενώ ο νόμιμος μουφτής Ξάνθης κ. Σινίκογλου συνοδευόταν από το νομικό σύμβουλο της Μουφτείας Ξάνθης κ. Δούδο. 

Αξίζει να τονίσουμε πως από τη συνάντηση αυτή απουσίαζε ο καθ’ ύλην αρμόδιος γ,γ, του υπουργείου Παιδείας κ. Καλαντζής. Στη συνάντηση αυτή, ο κ. Γαβρόγλου ζήτησε από το νόμιμο Μουφτή Ξάνθης να διευκολύνει το θέμα των Μουφτειών με κατάθεση παραίτησής του. Η απάντηση του κ. Σινίκογλου ήταν ηχηρότατα αρνητική, προς έκπληξη των κ.κ. Γαβρόγλου και Καλπαδάκη, οι οποίοι γνωρίζουν πως απαιτείται πλέον αλλαγή του Προεδρικού Διατάγματος για να απομακρύνουν τον κ. Σινίκογλου από τη θέση στην οποία τον τοποθέτησε η Ελληνική Πολιτεία.

Και μια τέτοια αλλαγή θα προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων εντός και εκτός Ελλάδας, εξαιτίας τόσο της εν ψυχρώ παρέμβασης σε θέματα θρησκείας των μουσουλμάνων της Θράκης, όσο κι επειδή μια τέτοια εξέλιξη θα δημιουργήσει εσωτερικές πολιτικές αναταράξεις, εξαιτίας και του χειρισμού της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Σκοπίων αλλά και της Αλβανίας με την επιστροφή περιουσιών σε Τσάμηδες αλλά και της εγκατάλειψης της Βορείου Ηπείρου…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.