23 Ιουνίου 2017

Διάβασαν το Κοράνι και προσευχήθηκαν μέσα στην Αγιά Σοφιά μας και μετά έβγαλαν και γλώσσα....

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση απάντησε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σε αυτή που εξέδωσε χθες το ελληνικό ΥΠΕΞ, για την ανάγνωση του Κορανίου και την τέλεση προσευχής εντός της Αγίας Σοφίας. 

Το τουρκικό ΥΠΕΞ, καταδικάζει την ελληνική ανακοίνωση και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η ιστορία της Ελλάδας στον τομέα της θρησκευτικής ελευθερίας, που συγκαταλέγεται στα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, είναι γνωστή, ενώ παραθέτει σχετικά παραδείγματα και σημειώνει ότι είναι αμφισβητούμενο το τι αντιλαμβάνεται η χώρα από το διαθρησκειακό διάλογο στον οποίο αναφέρθηκε το ελληνικό ΥΠΕΞ.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Καταδικάζουμε τη δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας σχετικά με την ανάγνωση του Κορανίου και την τέλεση προσευχής στην Αγία Σοφία» 

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, αντί να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στον τουρκικό λαό για τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού και τη «Νύχτα της Δύναμης», επέλεξε να διαστρεβλώσει την ανάγνωση του Κορανίου και την πρόσκληση σε προσευχή στην Αγία Σοφία» 

Η ιστορία της Ελλάδας στον τομέα της θρησκευτικής ελευθερίας, η οποία συγκαταλέγεται στα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, είναι γνωστή. 

Ας αναφέρουμε μόνο μερικά παραδείγματα: Οι ελληνικές αρχές υποβάλλουν σε αυξανόμενη πίεση την τουρκική μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα, καταθέτουν μηνύσεις εναντίον εκλεγέντων μουφτήδων επειδή τελούν τα τυπικά καθήκοντά τους και απέρριψαν ξανά φέτος το αίτημα των μουσουλμάνων για προσευχή κατά τη διάρκεια επερχόμενη γιορτή του Ραμαζανιού σε ένα από τα ιστορικά τζαμιά της Θεσσαλονίκης, όπου δεν υπάρχει κανένα ανοιχτό τζαμί για λατρεία. 

Ως εκ τούτου, μπορεί κανείς να αμφισβητήσει για την Ελλάδα, η οποία δεν διαθέτει ακόμα τζαμί ανοικτό για λατρεία ούτε στην πρωτεύουσά της, τι αντιλαμβάνεται από το διαθρησκειακό διάλογο που ανέφερε στη δήλωσή της.
Καλούμε την Ελλάδα να γίνει μια σύγχρονη και δημοκρατική χώρα και να σέβεται όλες τις θρησκείες».

απόσπασμα από ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ
Καταρχήν μέσα από την τουρκική ανακοίνωση βλέπετε ότι ήδη αποτελεί μοχλό πίεσης το μουσουλμανικό τζαμί της Αθήνας που ήδη χτίζεται με την άδεια των προδοτών πολιτικών και την ανοχή της διοίκησης της Εκκλησίας μας.... 
Διαπιστώνουμε επίσης πόσο επιθυμεί την ύπαρξη του η Τουρκία....
Και όταν το θέλουν τόσο πολύ, κάτι περίεργο βρωμάει για όσους από εμάς έχουμε πατριωτική σκέψη....
Οι υπόλοιποι προδότες, που κάποιοι από επιείκεια τους αποκαλούν "αφελείς" δεν φαίνονται να ανησυχούν καθόλου.... 

Φυσικά οι τουρκομογγόλοι χαμηλής νοημοσύνης και κουτοπόνηροι όπως είναι, αποφεύγουν να τονίσουν ότι την Αγια Σοφιά την βρήκαν στην Πόλη και δεν την έχτισαν αυτοί.... 
Μας κάνουν υποδείξεις αυτοί που έχουν κάνει στάβλους τις εκκλησίες μας....
Αυτοί που έχουν αφήσει να ρημάζουν τα χιλιάδες εκκλησάκια στα βουνά της Μ. Ασίας που έχτιζαν οι πρόγονοί μας...
Αυτοί που επί 500 χρόνια έσφαζαν τους χριστιανούς και έκαναν μαζικούς εξισλαμισμούς διά της βίας....
Ξέρετε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι εκκλησιές μας και τα μοναστήρια μας στο κατεχόμενο κομμάτι της Κύπρου μας....;

Τολμάνε να μιλάνε για την θρησκευτική μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης μας που "αυξάνεται και πληνθύνεται" και ανεπηρέαστη τελεί τα θρησκευτικά της καθήκοντα....;
Η Ελληνική μειονότητα της Κωνσταντινούπολης και της Μ. Ασίας που ακριβώς βρίσκονται ρε μογγολικά σκυλιά...;

Τολμάνε να μιλάνε για ήθος αυτοί που μετά τον σεισμό και την καταστροφή στην Λέσβο έκαναν παραβιάσεις με τα μαχητικά τους και εκτελούσαν ασκήσεις με πραγματικά πυρά δίπλα στο ελληνικό νησί;

Ακούγεται κυριολεκτικά ως ανέκδοτο η τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης.... 
Καλούμε την Ελλάδα να γίνει μια σύγχρονη και δημοκρατική χώρα και να σέβεται όλες τις θρησκείες...

Ρε "δημοκράτες" Τούρκοι πόσους δημοσιογράφους, πολιτικούς, στρατιωτικούς, δικαστές, πανεπιστημιακούς και πολίτες έχετε στα μπουντρούμια σας;

Στην σύγχρονη αυτή χώρα που λέγεται Τουρκία σφάζονται ακόμα Κούρδοι στις περιοχές τους....
Στην σύγχρονη αυτή χώρα που λέγεται Τουρκία ο ξυλοδαρμός και ο βιασμός γυναικών είναι τα πρώτα σε ποσοστά εγκλήματα....
Στην σύγχρονη αυτή χώρα που λέγεται Τουρκία οι βασανισμοί των κρατουμένων είναι καθημερινό φαινόμενο...
Στην σύγχρονη αυτή χώρα που λέγεται Τουρκία ακόμα ψάχνουν όλοι τους 1300 αγνοούμενους της Κυπριακής τραγωδίας και σιγα σιγά ανακαλύπτεται ότι άλλοι εξ αυτών σφαγιάστηκαν ενώ ήταν ήδη αιχμάλωτοι, και οι υπόλοιποι προφανώς χάθηκαν στα μπουντρούμια της Τουρκίας αιχμάλωτοι για δεκαετίες....

Ελπίζουμε το Υπουργείο Εξωτερικών να μπορέσει να απαντήσει στην γελοία τουρκική ανακοίνωση....

Και ελπίζουμε επίσης τέτοιες προκλητικές ενέργειες των Τούρκων να αφυπνίζουν τον λαό μας.

Η Πόλη μας θα ελευθερωθεί το θέλουν δε το θέλουν οι Τούρκοι....
Και η απελευθέρωση αυτή δυστυχώς γι αυτούς, θα περιλαμβάνει πολλά κόλλυβα.... όπως έλεγε κι ο Αγιος Γέροντας Παϊσιος...

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Δυστυχώς μόλις διάβασα και την ανακοίνωση του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών...

Είναι μια διεθνιστική βλακεία που μιλάει για "προσβολή πανανθρώπινου μνημείου και προσβολή των απανταχού Χριστιανών"...
Καταλαβαίνω ότι θέλουν να αφυπνίσουν την διεθνή κοινότητα (και πιθανώς το πέτυχαν μετά την ανακοίνωση από το State Department...)
Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε κυρίως και πρωτίστως με ένα ελληνικό Ορθόδοξο Ναό (κι όχι μνημείο) τον οποίο κακώς μετέτρεψαν οι Τούρκοι αρχικά σε τζαμί και κατόπιν σε μουσείο.... Και προσβάλονται πρωτίστως και κυρίως οι Ελληνες και οι Ορθοδοξοι Χριστιανοί....
Κι αυτό έπρεπε πρωτίστως να τονιστεί στην ανακοίνωση....

Προφανώς εγώ και όσοι συμφωνούν με εμένα Ελληνες πατριώτες, δεν πρόκειται να βρεθούμε ποτέ στο Υπουργείο Εξωτερικών.... υπό τις παρούσες νεοταξίτικες και διεθνιστικές συνθήκες προδοσίας και αίσχους....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.