30 Ιουνίου 2017

Μεγάλη Προσοχή. Κεκαλυμμένη νεοπαγανιστική εκδήλωση για τον Μ. Αλέξανδρο στην Εστία Νέας Σμύρνης το Σάββατο 1η Ιουλίου.

Μας ήρθε ως μήνυμα η παραπάνω πρόσκληση για εκδήλωση στην Εστία Νέας Σμύρνης.

Οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων μας διότι με πρόσχημα τον Μ. Αλέξανδρο πιθανότατα επιχειρείται ένα πλήγμα προς την Ελληνορθοδοξία. Αλλωστε αυτή είναι η προσφιλής τακτική των νεοπαγανιστών και αρχαιολατρών...

Αν και ορισμένους εκ των συμμετεχόντων δεν τους γνωρίζουμε ωστόσο μέσα από κάποιους άλλους οι οποίοι είναι γνωστοί καταλαβαίνουμε ότι θα είναι μια εκδήλωση κατά της Εκκλησίας μας δυστυχώς...

Με πρόσχημα λοιπόν τον αγαπητό μας ήρωα, μεγάλο στρατηλάτη και εκπολιτιστή Μ. Αλέξανδρο προφανώς θα επιχειρηθεί μια επίθεση στην Ελληνορθοδοξία και μια προτροπή προς τον νεοπαγανισμό....

Η κ Μαρία Τζανή είναι μεγάλη υβρίστρια της Εκκλησίας και νομίζω πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις διότι και με μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο θα διαπιστώσετε ότι είναι βλάσφημη και προκλητικότατη νεοειδωλολάτρισα αρχαιολάτρης...

Το Αρχείον Πολιτισμού που αναφέρεται στους χορηγούς της εκδήλωσης έχει σαν βασικό στέλεχος τον κ Γιώργο Λεκακη ο οποίος πολλές φορές εχει εκφραστεί δυσμενώς και με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς για τους Χριστιανούς.... (πατώντας το λίνκ στην αρχή της παραγράφου θα δείτε ένα άρθρο κατά του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό του κ. Λεκάκη. Στην δεύτερη παράγραφο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "... Το αρχαίο ιερό των Τεσσάρων Θεών, ήταν δηλαδή εκεί που σήμερα αναιδώς εκτίσθη επάνω του ένα εκκλησάκι από τους χριστιανούς, και εν συνεχεία ξανα-βιάζεται, εκεί που αναιδώς οι χριστιανοί ξανα-κτίζουν ένα μουσουλμανικό τέμενος!"....  Φυσικά ο κ Λεκάκης με δόλο αποφεύγει να μας πει ποιος αντιστάθηκε επί μήνες στην ανέγερση του τεμένους με κατάληψη μέσα στον χώρο διότι απλούστατα ήταν Ελληνες Ορθοδοξοι χριστιανοί... ενώ οι νεοπαγανιστές απουσίαζαν... και φυσικά επίσης "ξεχνάει" να αναφέρει ότι αυτοί που ευθύνονται πρωτίστως για την ανέγερση είναι μια άθεη κυβέρνηση...) 

Επίσης ο Ναυσίνοος που αναφέρεται στους χορηγούς είναι μια νεοπαγανιστική δημιουργία του Αδριανού Μπεζούγλωφ η οποία διαφημίζεται ακόμα και στο υβριστικό αντιχριστιανικό νεοπαγανιστικό Αλφειός Ποταμός.

Τώρα διαβάζοντας τα λόγια του αναφερόμενου Υμνου στον Μ Αλέξανδρο (αν και μπορει να θεωρηθεί ποιητική αδεία) τον προσφωνει ως Θεό!!!!!!!!!

Ισως να ήταν κάτι αθώο αλλά σύμφωνα με τα όσα αναφέραμε προηγουμένως αυτό μάλλον δεν ισχύει και καμία αθωότητα δεν βλέπουμε τελικώς σε οποιαδήποτε πονηρή τέτοιου τύπου αναφορά...

Τονίζουμε για μια ακόμα φορά ότι οι αρχαιολατρες και οι νεοπαγανιστές στην Ελλάδα είναι ένα κίνημα που ξεκινησε και συντηρείται από τους Μασώνους όπως είπε ο μακαρίτης Φουράκης (μέγας λόγιός τους) λίγο πριν πεθάνει σε μια κρίση αλήθειας σε συνέντευξη τύπου και ενώπιων αρχαιολατρικού ακροατηρίου (που έμεινε άναυδο).


Ολοι οι αρχηγοί είναι μασωνοι και δυστυχως εχουν βρει τρόπο να επηρεάσουν τους Ελληνες προς τον νεοπαγανισμό πλήττοντας την Ορθοδοξία μας την οποία αναφέρουν προσβλητικώς ως "ιουδαιοχριστιανισμό" και χρησιμοποιώντας για την χειραγώγηση τους την αγαπή και τον σεβασμό που τρέφουμε όλοι μας για την αρχαία μας Ελλάδα την ιστορία και τον πολιτισμό της....

Να επιστήσουμε λοιπόν την προσοχή σας στην συγκεκριμένη εκδήλωση και τουλάχιστον όσοι έχετε αποφασίσει να πάτε να είστε γνώστες του τι πιθανότατα θα συναντήσετε εκεί....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.