Τελευταίες αναρτήσεις

24 Ιουνίου 2017

Ο Ρωσο-Turkish Stream περνάει μέσα από την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ για αυτό δεν έχει ευλογία;

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Τα πράγματα με την ματιά του Ουρανού είναι πολύ απλά γιατί πάνω από όλους και από όλα λειτουργεί ο Πνευματικός Νόμος. 
Η αλεπού μπήκε στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια. 
Τι κάνει; 
Μια ώρα αρχύτερα θα κάψει την γούνα της. 

Πριν μια πενταετία μέσω δημοσιευμένης αρθρογραφίας συστήσαμε στους γείτονες: 
«μην πειράζετε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ γιατί ανοίγεται το καπάκι των γεωπολιτικών και εθνολογικών προβλημάτων σας και θα βγουν τα φαντάσματα- ψυχές του παρελθόντος (από σφαγές-γενοκτονίες-δηώσεις). 

Από τότε και κατ επανάληψη άρθρων μας εισηγηθήκαμε από τους πρώτους ότι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ πρέπει να λειτουργήσει ως ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ, αναφαίρετο πνευματικό δικαίωμα της Πολιτισμικής Χριστιανοσύνης. 

Διαβλέπαμε ότι τα επόμενα χρόνια μέσα στο ιστορικό αυτό καθίδρυμα θα παιχτούν όλα τα μεγάλα γεωπολιτικά παιχνίδια. 
Και σήμερα αυτό γίνεται άσχετα αν κάποιοι μας θεωρούσαν τότε γραφικά συναισθηματικούς. 

Εμείς όμως εμμένουμε με  την «ευχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ» ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο πριν δεκαετίες μίλησε και για το παιχνίδι των συμφερόντων που θα διαδραματιστεί πέριξ των γεωστρατηγικών ΣΤΕΝΩΝ του Βοσπόρου. 

«Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς.»  «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ(1924-1994) ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ» http://www.pentapostagma.gr/ 

Τι στάση στο όλο γεγονός κράτησε η ξεγυμνωμένη από τα μνημόνια Ελλάδα; Ας το αξιολογήσουμε 

Τι θέση κράτησαν οι δήθεν φίλοι μας; Ας το αξιολογήσουμε 
Τι θέση κράτησαν οι Ορθόδοξοι Ρώσοι ισχυροί φίλοι μας; Ας το αξιολογήσουμε 
Υπεράνω από τα φράγκα της ρωσικής οικονομικής ελίτ λειτουργεί ο Πνευματικός Νόμος. 
Και εξηγούμαστε:

22 Ιουνίου 2017 η βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 

«Σε ακόμη μία πρόκληση προέβη χθες η Τουρκία, καθώς μέσα στην Αγία Σοφία έγινε τελετή στην οποία αναγνώστηκε το Κοράνι.

Η τελετή (παρουσία του επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της τουρκικής πρωθυπουργίας) έγινε με αφορμή τη νύχτα του Καντίρ, κατά την οποία οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν την αποκάλυψη των πρώτων στίχων του Κορανίου από τον προφήτη Μωάμεθ. Την πρόκληση έκανε ακόμα μεγαλύτερη το γεγονός ότι η εν λόγω τελετή μεταδόθηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση της Τουρκίας.»
http://www.iefimerida.gr/

23 Ιουνίου 2017 «Επιθεώρηση» Πούτιν στις εργασίες τοποθέτησης του Turkish Stream
Newsroom , CNN Greece 

«Τις εργασίες συναρμολόγησης του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream στη Μαύρη Θάλασσα επιθεώρησε χθες ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος ταξίδεψε στην περιοχή του Κρασνοντάρ και προσγειώθηκε με ελικόπτερο στο πλοίο «Pioneering Spirit», που τοποθετεί υποθαλάσσια τον αγωγό ο οποίος θα μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο στην Τουρκία.

Από το κατάστρωμα του σκάφους, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τηλεφώνησε στον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν για να τον ενημερώσει γύρω από την πορεία των εργασιών. Στη διάρκεια της συνομιλίας των δύο ανδρών, ο Ρώσος ηγέτης εξήρε τη διμερή συνεργασία της χώρας του με την Τουρκία, τονίζοντας ότι «ενώ χρειάζονται χρόνια για να εξασφαλίσουμε τη διοικητική έγκριση ανάλογων σχεδίων με άλλες χώρες, με την Τουρκία μάς πήρε μόλις επτά μήνες και αυτό οφείλεται ασφαλώς στη δική σας προσωπική υποστήριξη» 

«η Ρωσία καλύπτει ήδη το 53% των αναγκών της Τουρκίας σε φυσικό αέριο, ενώ η αντίστοιχη ζήτηση αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς και στις χώρες της Nότιας και Nοτιοανατολικής Ευρώπης.» TASS, ΑΠΕ http://www.kathimerini.gr/ 

ΑΠΈΝΑΝΤΙ από τα παγωμένα συμφέροντα της ρωσικής οικονομικής ελίτ στέκεται η ζωντανή Ορθόδοξη Πατερική Παράδοση των μεγάλων ΑΓΙΩΝ ΡΩΣΩΝ που τιμάμε ιδιαιτέρως σήμερα εδώ στην πατρίδα μας και εκφράζει το γνήσιο αίσθημα του λαού της Ρωσίας.

ΚΑΙ είναι αυτό που ταυτίζεται με το παρακάτω μεγάλο ιστορικό γεγονός.
Το γνωρίζεις αυτό πολύ καλά ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ σήμερα. 

«Το έτος 988 μΧ ακολούθησε ο εκχριστιανισμός των Ρώσων, ένα γεγονός που εγγίζει τα όρια του θαύματος. Πρωτεργάτης του μεγάλου αυτού γεγονότος, είναι ο μεγάλος ηγεμόνας του Κιέβου, Βλαδίμηρος, εγγονός της αγίας Όλγας.

«οι απεσταλμένοι του επισκέφτηκαν στην Κωνσταντινούπολη, το Πατριαρχείο και την Αγία Σοφία, έμειναν έκθαμβοι. Τόσο από το χριστιανικό κάλλος του Ναού, όσο και από τις ακολουθίες που είδαν και άκουσαν μέσα σε αυτόν.»

«Ο θαυμασμός της θείας λατρείας, στο Ναό της Αγίας Σοφίας, από μέρους των Ρώσων απεσταλμένων, έπαιξε μεγάλο ρόλο στην θρησκευτικότητα των Ρώσων. Ο Βλαδίμηρος πείστηκε από εκείνη την στιγμή, ότι η δόξα που είδαν φανερωμένη στην θεία Λειτουργία οι απεσταλμένοι του, δεν θα μπορούσε να είναι παρά η λάμψη της αλήθειας. Και έλαβε την απόφαση να γίνει χριστιανός, μαζί με όλον τον λαό του.

Οι Ρώσοι δέχθηκαν τη νέα θρησκεία με ενθουσιασμό. Οι άνθρωποι έδειχναν ότι περίμεναν από πολύ καιρό τον χριστιανισμό.» https://synodoiporia.gr/ 

Γνωστός Γέροντας μετά από αυτά  μας διαμήνυσε: 

- Ο Ρωσο-Turkish Stream περνάει μέσα από την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ για αυτό δεν έχει ευλογία; 
- ΟΧΙ μόνο δεν θα έχει ευλογία αλλά φαίνεται ότι  θα φέρει πιο γρήγορα τον πόλεμο στο ΑΙΓΑΙΟ και στα Δαρδανέλια με καύσιμη ύλη τα διεθνή πετρελαικά συμφέροντα που θα συγκρουστούν εδώ με φοβερή σκληρότητα και δολοπλοκία. 

Με πίστη και ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.