29 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Νικητής ο μισέλληνας και φασίστας Έντι Ράμα...

Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα από τις εκλογές στην Αλβανία
Θριαμβευτής των αλβανικών βουλευτικών εκλογών της Κυριακής εμφανίζεται ο μισέλληνας Έντι Ράμα!

Έτσι, θα συνεχίσει να τροφοδοτεί το εθνικιστικό παραλήρημα στην Αλβανία συμπαρασύροντας το λαό του στη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας” Η ηγετική πολιτική ομάδα της κυβερνήσεώς του με επικεφαλής το ίδιο, θα συνεχίσουν να σχεδιάζουν την κατάληψη της Θεσπρωτίας και της Κέρκυρας! Μια αλυτρωτική και ανθελληνική πολιτική, η οποία διαχρονικά στόχευε και στην εκκαθάριση του ελληνικού στοιχείου από τη Βόρειο Ήπειρο! Έτσι, για να πραγματοποιηθεί το σχέδιο περί “Μεγάλης Αλβανίας” πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η εκκαθαριστική πολιτική της ελληνικής μειονότητας, που είναι εγκαταλελειμμένη από την ελληνική Πολιτεία! 

ΠΑΣΟΚ, Οτσαλάν και Βόρειος Ήπειρος...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ
Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 η Ελεύθερη Ώρα δημοσίευε το άρθρο μου: “Ο εξανδραποδισμός της μειονότητας της Βορείου Ηπείρου”, όπου αναφερόμουν σε αποκλειστικές πληροφορίες γι΄ αυτήν την μεθόδευση από το Αλβανικό κράτος. Επίσης, ενημέρωνα το αναγνωστικό μας κοινό, πως αυτές οι πληροφορίες είχαν γνωστοποιηθεί από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας στα τέλη του 1997, στην τότε ελληνική κυβέρνηση! Δηλαδή, για τη δράση των Αλβανών πρακτόρων που αλώνιζαν την ελληνική Επικράτεια και για τη μεθόδευση αυτού του εξανδραποδισμού!   

Σε κάποιο σημείο έγραφα επ΄ ακριβώς:
«Με τον παρακάτω σχεδιασμό εξανδραποδισμού της ελληνικής μειονότητας από τη Βόρειο Ήπειρο που θα διαβάσετε, είχε ενημερωθεί η τότε (1997) ελληνική κυβέρνηση υπό την Πρωθυπουργία του Κώστα Σημίτη, από τις Μυστικές Υπηρεσίες μας! Αυτή η κυβέρνηση που είχε από το 1996-1999 Υπουργό Εξωτερικών τον Θεόδωρο Πάγκαλο και από το 1999 – 2000 τον Γιώργο Παπανδρέου! Οι ίδιοι που γκριζάρισαν τα Ίμια.»!

Το άρθρο μου, αν λάβω υπόψη μου τα e-mail που έλαβα καθώς και τις κλήσεις στο κινητό μου τηλέφωνο, προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση!

Από το πλήθος αυτών των “μηνυμάτων” θα σας γνωστοποιήσω ένα SMS στο κινητό μου, με ιδιαίτερο “βάθος” που χρήζει ερμηνείας:

“Όταν ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν (ιδρυτής και ηγέτης του P.K.K για το κράτος του Κουρδιστάν) είχε φύγει από την Τουρκία και καταζητείτο από τις τουρκικές Αρχές, οι Τούρκοι τον είχαν επικηρύξει με το μυθικό για την εποχή ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων! Συμβάλλοντας στη σύλληψή του μέλη της ελληνικής κυβερνήσεως, πήραν μερίδιο από την επικήρυξη;;”!

Βέβαια, δεν υπάρχει περίπτωση να λάβουμε απάντηση, αλλά ο λαός μας τουλάχιστον θυμάται τους εμπλεκομένους πολιτικούς σε αυτήν την υπόθεση!
Απλά το επισημαίνουμε χωρίς άλλες παρερμηνείες!! 

“Παιχνίδια” ΗΠΑ και Ρωσίας στην …“πλάτη” της Ελλάδος...

Αποτέλεσμα εικόνας για ηπα ρωσία σκόπια
Πριν την αναγνώριση των Σκοπίων ως ανεξάρτητο κράτος και αφού είχε αρχίσει ο διαμελισμός της Γιουγκοσλαβίας, οι ΗΠΑ στον ευρύτερο σχεδιασμό τους στα Βαλκάνια, είχαν σχεδιάσει να εγκατασταθούν στην περιοχή με μεγάλη στρατιωτική δύναμη. Σ΄ αυτήν τη φάση είχαν υποσχεθεί στον μετέπειτα πρώτο Πρόεδρο των ανεξάρτητων Σκοπίων, Κίρο Γκλιγκόροφ, ότι θα τον βοηθήσουν στην αναγνώριση του κράτους του ως “Μακεδονία”, με την προϋπόθεση να επιτρέψει μέσα στα Σκόπια και συγκεκριμένα στο Κρίβολακ την εγκατάσταση 400 αμερικανών πεζοναυτών!

Όμως, από την άλλη πλευρά η Ρωσία πίεζε τον Γκλιγκόροφ να μη δεχτεί την εγκατάσταση των πεζοναυτών, με το ίδιο αντάλλαγμα! Οι Ρώσοι ταυτόχρονα ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς (Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας) μέσω του αδελφού του Μίλο, που ήταν πρέσβης στη Μόσχα! Ο αδελφός λοιπόν, του Μιλόσεβιτς, προκάλεσε τη συνάντηση Μιλόσεβιτς και Γκλιγκόροφ στην Αχρίδα, όπου μεταφέρθηκε η υπόσχεση της Ρωσίας για αναγνώριση του νέου κρατιδίου με το όνομα “Μακεδονία”, αρκεί να μη δεχτεί ο Γκλιγκόροφ τους αμερικανούς πεζοναύτες!

Αρχικά ο Γκλιγκόροφ συμφώνησε και έτσι, ακολούθησαν με τη δημιουργία του κρατιδίου των Σκοπίων, οι αναγνωρίσεις της Ρωσίας και της Σερβίας!

Στη συνέχεια όμως, ο Γκλιγκόροφ υποχώρησε στις αφόρητες πιέσεις των ΗΠΑ και αθέτησε τη συμφωνία με τη Ρωσία!

Ρουφιάνος και προδότης ενός σχεδίου...

Αποτέλεσμα εικόνας για μιλόσεβιτς μητσοτάκησ
Όταν ο Μιλόσεβιτς είδε ότι έχανε το παιχνίδι επιρροής του στα Σκόπια, εστράφη στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για συνάντηση στην Αθήνα (17 Ιανουαρίου 1992)! Αφού προηγήθηκε στο Βελιγράδι συνάντηση του Μιλόσεβιτς με Έλληνα διπλωμάτη και ακολούθησε εκεί, η συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ Αντώνη Σαμαρά κατ΄εντολή του Μητσοτάκη!

Μετά από αυτές τις δυο συναντήσεις, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Αθηνών μεταξύ των Μητσοτάκη – Μιλόσεβιτς!

Το σχέδιο προέβλεπε – ήταν με την έγκριση της Ρωσίας – προώθηση του ελληνικού Στρατού μέχρι το Μοναστήρι και ταυτόχρονη κάθοδο του Μιλόσεβιτς, εκεί!

Μας είπαν πως το σχέδιο Μητσοτάκη το επιμελήθηκε ο τότε Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ιωάννης Βερυβάκης!

Αυτό το σχέδιο προδόθηκε στο ΝΑΤΟ και εν συνεχεία στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ από Υπουργό της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, που διατηρούσε υψηλές διασυνδέσεις με τον αμερικανικό παράγοντα!

Από τις ΗΠΑ δόθηκε εντολή στον ΥΠΕΞ της Γερμανίας Χανς – Ντίτριχ Γκένσερ που διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ώστε να του διαμηνύσει να μην προβεί στο απονενοημένο αυτό διάβημα, βγάζοντας από το μυαλό του τέτοιες σκέψεις!

Στους κατέχοντες είναι γνωστό το όνομα του ρουφιάνου Υπουργού που έκανε πολιτική καριέρα επί δεκαετίες και την οποία κληρονόμησε…

Επειδή είναι στη ζωή, μήπως θα μπορούσε να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες για εκείνη την εποχή, ο Αντώνης Σαμαράς;;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.