30 Ιουνίου 2017

«Το καλό το αφήνει ο ΘΕΟΣ για μετά από λίγο» κ. Πούτιν-Ερντογάν

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Είναι δυνατόν άνθρωποι από χώμα να ματαιώσουν την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ για την ΠΟΛΗ;
Μάλλον με την πλεονεξία τους θα την κάνουν να τρέξει πιο γρήγορα.
Τελικά όλα γύρω μας διδάσκουν μπίζνες, η αλήθεια ας περιμένει ακόμα λιγάκι σκέφτονται.
Γεωπολιτικές χρυσές συμφωνίες την στιγμή που οι ισλαμιστές βεβηλώνουν την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. 
«Οι συνομιλίες και η συμφωνία αμυντικής σύμβασης μεταξύ της  Ρωσίας και  Τουρκίας για την παράδοση  πυραυλικών συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας μεγάλης εμβέλειας S-400 έχει συμφωνηθεί.

Για το ζήτημα της παροχής δανείων οι Ρώσοι ήταν «σφίγγα» και δεν αποδέσμευσαν ουσιαστικά στοιχεία σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα  Πέμπτη ο Ρώσος Προεδρικός Σύμβουλος για τη στρατιωτικο-τεχνική συνεργασία Βλαντιμίρ Κοζίν.

Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. 
«Η σύμβαση έχει συμφωνηθεί και όλα είναι κατανοητά , αλλά το θέμα του δανείου, και τα κονδύλια δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη», δήλωσε ο Κοζίν στο 8ο Διεθνές Ναυτικό σαλόνι στην Αγία Πετρούπολη.

Ο επικεφαλής του τμήματος της ρωσικής αμυντικής τεχνολογίας , Viktor Kladov, δήλωσε νωρίτερα ότι η Ρωσία και η Τουρκία συμφώνησαν και στα τεχνικά ζητήματα της παράδοσης των πυραύλων S-400 Triumf (όνομα αναφοράς του ΝΑΤΟ: SA-21 Growler).

Είπε, ωστόσο, ότι η σύμβαση δεν είχε υπογραφεί ακόμη και οι δύο πλευρές συζητούσαν τους μη τεχνικούς όρους της συμφωνίας. 
«Υπάρχουν εμπορικά ζητήματα, νομισματικά και οικονομικά και πολιτικά ζητήματα», ανέφερε ο ίδιος.
Οι αντιεροπορικοί ρωσικοί Πύραυλοι  S-400 Triumf  είναι το τελευταίο αντιαεροπορικό σύστημα πυραύλων μεγάλης εμβέλειας που τέθηκε σε λειτουργία το 2007.

Τα Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16, Mirage-2000, θα βρεθούν αντιμέτωπα με τους υπερσύγχρονους τουρκικούς πλέον αντιαεροπορικούς πυραύλους  S- 400, οι οποίοι θα τα στοχεύουν» www.pentapostagma.gr 29 Ιουνίου 2017 «ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Οι ρωσο-τουρκικές μπίζνες ρίχνουν επί πλέον φωτιά στην αυλή μας με τον πόλεμο των διαδρομών των ενεργειακών αγωγών. 
23 Ιουνίου 2017 «Επιθεώρηση» Πούτιν στις εργασίες τοποθέτησης του Turkish Stream
Newsroom, CNN Greece


«Τις εργασίες συναρμολόγησης του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream στη Μαύρη Θάλασσα επιθεώρησε χθες ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος ταξίδεψε στην περιοχή του Κρασνοντάρ και προσγειώθηκε με ελικόπτερο στο πλοίο «Pioneering Spirit», που τοποθετεί υποθαλάσσια τον αγωγό ο οποίος θα μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο στην Τουρκία.

Από το κατάστρωμα του σκάφους, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τηλεφώνησε στον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν για να τον ενημερώσει γύρω από την πορεία των εργασιών. Στη διάρκεια της συνομιλίας των δύο ανδρών, ο Ρώσος ηγέτης εξήρε τη διμερή συνεργασία της χώρας του με την Τουρκία, τονίζοντας ότι «ενώ χρειάζονται χρόνια για να εξασφαλίσουμε τη διοικητική έγκριση ανάλογων σχεδίων με άλλες χώρες, με την Τουρκία μάς πήρε μόλις επτά μήνες και αυτό οφείλεται ασφαλώς στη δική σας προσωπική υποστήριξη» 

«η Ρωσία καλύπτει ήδη το 53% των αναγκών της Τουρκίας σε φυσικό αέριο, ενώ η αντίστοιχη ζήτηση αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς και στις χώρες της Nότιας και Nοτιοανατολικής Ευρώπης.» TASS, ΑΠΕ kathimerini.gr/ 

Θα συνιστούσαμε να διαβάσουν κάποιοι ιστορία αν οι μπίζνες με τους τούρκους έχουν μακροημέρευση και αν πιάνουν ακόμα και τους βραχυπρόθεσμους στόχους.

Και στο τέλος με την ίδια άνεση που ο Ερντογάν πώλησε τους Δυτικούς πρώην φίλους του πιθανώς με την ίδια άνεση να αφήσει στα κρύα του λουτρού και τον νυν φίλο του Πούτιν. 

Όμως απέναντι από τα παγωμένα συμφέροντα της ρωσικής οικονομικής ελίτ στέκεται η ζωντανή Ορθόδοξη Πατερική Παράδοση των μεγάλων ΑΓΙΩΝ ΡΩΣΩΝ που τιμάμε ιδιαιτέρως σήμερα εδώ στην πατρίδα μας και εκφράζει το γνήσιο αίσθημα του λαού της Ρωσίας.

ΚΑΙ είναι αυτό που ταυτίζεται με το παρακάτω μεγάλο ιστορικό γεγονός.
«Το έτος 988 μΧ ακολούθησε ο εκχριστιανισμός των Ρώσων, ένα γεγονός που εγγίζει τα όρια του θαύματος. Πρωτεργάτης του μεγάλου αυτού γεγονότος, είναι ο μεγάλος ηγεμόνας του Κιέβου, Βλαδίμηρος, εγγονός της αγίας Όλγας.

«οι απεσταλμένοι του επισκέφτηκαν στην Κωνσταντινούπολη, το Πατριαρχείο και την Αγία Σοφία, έμειναν έκθαμβοι. Τόσο από το χριστιανικό κάλλος του Ναού, όσο και από τις ακολουθίες που είδαν και άκουσαν μέσα σε αυτόν.»

«Ο θαυμασμός της θείας λατρείας, στο Ναό της Αγίας Σοφίας, από μέρους των Ρώσων απεσταλμένων, έπαιξε μεγάλο ρόλο στην θρησκευτικότητα των Ρώσων. Ο Βλαδίμηρος πείστηκε από εκείνη την στιγμή, ότι η δόξα που είδαν φανερωμένη στην θεία Λειτουργία οι απεσταλμένοι του, δεν θα μπορούσε να είναι παρά η λάμψη της αλήθειας. Και έλαβε την απόφαση να γίνει χριστιανός, μαζί με όλον τον λαό του.

Οι Ρώσοι δέχθηκαν τη νέα θρησκεία με ενθουσιασμό. Οι άνθρωποι έδειχναν ότι περίμεναν από πολύ καιρό τον χριστιανισμόsynodoiporia.gr/ 
Οι ημέρες μας κυοφορούν το Σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
Οι άνθρωποι κυοφορούν πονηριά, δάκρυα και αίμα.
Μέσα σε όλα αυτά έρχεται θεραπευτικό άγγιγμα του Ουρανού στην δύσμοιρη και αδικημένη από πολλούς Ελλάδα. 

«Μου είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι μιλούσε τότε πολύ για την Κωνσταντινούπολη, για την επιστροφή της στους Έλληνες. Θεωρούσε ότι αυτό δεν θα αργούσε να γίνει. Εγώ εντυπωσιάστηκα.

Του λέω: ¨Γέροντα, πως μπορεί να γίνει αυτό; Μου φαίνεται αδύνατο η Πόλη να ξαναγίνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ¨
Και απαντά ο Γέροντας:
¨Παιδιά, ο Θεός είναι παντοδύναμος, λιγάκι να γυρίσει την βίδα του μυαλού των ισχυρών της γης, λιγάκι, όχι πολύ, μια στροφή με το κατσαβίδι Του, όλα μπορούν να γίνουν. Δεν είναι τίποτα αδύνατο για τον Θεό¨

¨Εννοούσε ότι την Πόλη θα την πάρουμε με τον πόλεμο. θα μας την δώσουν. θα μας την παραχωρήσουν.¨ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΣ Ι.Μ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Β΄Έκδοση, Σελ: 212 

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ έχει πιάσει το κατσαβίδι και ξελασκάρισε τα μπουλόνια της περιστροφής της Γης ώστε όχι μόνο ο χρόνος αλλά και οι προφητείες να τρέχουν πιο γρήγορα.

Με πίστη και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.