29 Ιουνίου 2017

Διαχρονική μάστιγα: Κουκουές, ο ανωφελής

Σοβιετόψυχοι, μέλη του ΠΑΜΕ, σε «αντιπολεμική» πορεία στη Θεσσαλονίκη έκαναν αυτό που ξέρουν καλά: Λέρωσαν κι έφυγαν 

Oι κουκουέδες, αφού μπουρδολόγησαν ανηλεώς, πέταξαν μπογιές στο Γ' Σώμα Στρατού και την έκαναν με ελαφρά. Κατόπιν τούτων, πρέπει να γίνει μια μνεία στη μεγάλη βασίλισσα και αρχόντισσα, τη Μητέρα Φύση, και τα παράξενα καλούδια της. 

Το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο είναι ο κώνωψ, ο ανωφελής. Ζει λίγο και ενοχλεί πολύ. Η διάρκεια του βίου του κυμαίνεται από 18 ημέρες έως τέσσερις - πέντε εβδομάδες. Κάθε χρόνο περίπου 725.000 άτομα χάνουν τη ζωή τους από νόσους που μεταδίδουν τα κουνούπια. Τα κουνούπια τσιμπούν τους ανθρώπους, διότι τρέφονται από το αίμα τους. 

Παρασιτούν περίπου σαν το ΚΚΕ, αλλά -παρά τη θανατηφόρο απειλή που συνιστούν για τα έμβια όντα- έχουν κάποια χρησιμότητα: Τρέφονται με αυτά ένα σωρό μπακακάκια πέριξ των λιμνών και των ελών, ξεγελούν με δαύτα την πείνα τους διάφορα αμφίβια, έντομα αλλά και πτηνά, και εξαιτίας των κουνουπιών έχουν εργασία αρκετοί υπάλληλοι φαρμακοβιομηχανιών, που καταγίνονται και με τα εντομοκτόνα. 

Ο μέσος φανατισμένος οπαδός του ΚΚΕ δεν χρησιμεύει κάπου, εκτός από ενίους γαλάζιους γαλακτομπούρεκους, οι οποίοι ξετρελαίνονται να ισχυρίζονται ότι τιμούν «την Αριστερά για τους αγώνες και το ήθος της», λησμονώντας ότι οι μπροστάρηδες πιστολάδες του ΚΚΕ την περίοδο 1941-1949 συμπεριφέρθηκαν σαν κατά συρροήν δολοφόνοι και στον μεταπόλεμο επιδόθηκαν στην κατασκοπία σε βάρος της πατρίδας μας. 

Τους κουκουέδες της Θεσσαλονίκης με τις μπογιές τώρα τους έπιασαν οι «σφίξεις» για την ειρήνη, τον αντινατοϊσμό και την ειρηνοφιλία. Τώρα που τελειώνει ο πόλεμος στη Συρία.

Οταν η «Αραβική Ανοιξη» (δηλαδή, ο ισλαμικός χειμώνας) ήταν στα ντουζένια της και το Ισλαμικό Κράτος έκανε συλλογή από κεφάλια, οι οπαδοί της θρησκείας δίχως Θεό έκαναν συντήρηση, είχαν βάλει την επανάσταση στο μούσκιο να μαλακώσει, να τη φάνε αργότερα οι απολυμένοι του 902 και της Τυποεκδοτικής. 

Τελικά, το ΚΚΕ μπορεί να αποδειχτεί ωφέλιμο για σένα μόνο αν βγάζεις μεροκάματο από το κόμμα ή αν έχεις οφσόρ και ψωνίσεις κρατική συχνότητα από εκεί. Τσέπη βαθιά… 

Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή "Δημοκρατία" 
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.