27 Ιουνίου 2017

Τούρκοι είναι … τούρκικα θα σκεφτούν … τούρκικα θα πράξουν

Η ιστορία το αποδεικνύει. Οι λαοί που δεν είναι ικανοί να δημιουργούν πολιτισμό είναι βίαιοι και υπερήφανοι για τις κατακτήσεις τους που πάντα φυσικά έχουν επιτευχθεί με αγριότητες και σφαγές. Και πάντα οι λαοί αυτοί θα χρησιμοποιήσουν τα έργα, τον πολιτισμό και τις επιτυχίες των κατακτημένων περιοχών για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους αλλά κυρίως για να αποδείξουν τη «δύναμή» τους. Όσο πιο απολίτιστος , πιο βάρβαρος και χωρίς την αίσθηση της αξιοπρέπειας είναι ένας λαός τόσο πιο πολύ θα χρησιμοποιεί και θα επιδεικνύει τα λάφυρά του , όποια κι αν είναι, από τα κεφάλια των σκοτωμένων μέχρι τους ναούς των κατακτημένων.

Ότι όμως και να λέει η ιστορία η κίνηση των Τούρκων να προσευχηθούν στην Αγία Σοφία ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Δεν αποδεικνύει μόνο ότι οι Τούρκοι ήταν, είναι και θα παραμείνουν βάρβαροι, αλλά και πόσο ηλίθιοι, χωρίς αίσθηση υπερηφάνειας και χωρίς τη δυνατότητα να δημιουργούν είναι. Καταδέχονται να προσεύχονται στο θεό τους μέσα στο ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας – που έτσι τον ξέρουν και έτσι τον λένε – που είναι έργο των «απίστων» γι’ αυτούς και ναός του Θεού των «απίστων»;

Θα ήταν ποτέ δυνατόν να φανταστεί και μόνο κανείς Χριστιανό να νοιώσει την ανάγκη προσευχηθεί σε τζαμί!!!!!!

Αν λοιπόν οι τούρκοι, δεν αποδέχονται ότι εξακολουθούν να είναι βάρβαροι και βλάκες, δικαιούμαι να συμπεράνω ό,τι αποδέχονται την ανωτερότητα τη θρησκείας των Χριστιανών, την ανωτερότητα του πολιτισμού και των δυνατοτήτων τους.

Επίσης όσο κι αν διαμαρτυρηθούν οι πάντες για τη συμπεριφορά αυτή των Τούρκων, τίποτα δε θα βγει. Ούτε ο πολιτισμός τους, ούτε η ιστορία τους ούτε τα έργα τους αποδεικνύουν ότι είναι ικανοί να αντιληφθούν τι σημαίνει έργο παγκόσμιου πολιτισμού και να το σεβαστούν ως είχε κατά τη δημιουργία του. Απλά θα κολακευτούν … για τις κατακτήσεις τους και φυσικά για τις βαρβαρότητές τους.

Σε τέτοιους λαούς, με τέτοιο ήθος και πολιτισμό άλλη απάντηση πρέπει να δίνεται. Απάντηση στο μέτρο του πολιτισμού τους. Χρειάζεται απλά αυτοπεποίθηση, γνώση της ιστορίας και ευστροφία.

Δήμος Μαγκλάρας
πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.