Τελευταίες αναρτήσεις

8 Ιουνίου 2017

ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ; Ή ΗΡΩΑΣ, Ή ΡΑΓΙΑΣ

Η “εγκληματική οργάνωση” της οικογένειας των Παπανδρέου
O Trump θα συνεχίσει την ίδια ανθελληνική πολιτική των ΗΠΑ;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr 
www.apostoloupanos.gr 

Βρισκόμαστε στην εποχή που ο Γιώργος Παπανδρέου υποδουλώνει την Πατρίδα μας στο Μνημόνιο, ηδονιζόμενος ως σύγχρονος Νέρων, να αναγγέλλει αυτή την υποταγή μας από το ειδυλλιακό και πανέμορφο ακριτικό Καστελόριζο!

Αυτή τη δύσκολη και χαρακτηρισμένη πλέον, ως αποφράδα ημέρα για τον ελληνισμό, Φιλέλληνες της Ευρώπης, αποστέλλουν επιστολή (βρίσκεται εις χείρας μου) στους καλοπερασάκηδες Βουλευτές μας, που αναδείκνυαν την πικρή αλήθεια για τα βάσανα που θα περνάει η Πατρίδα: 

Έλληνες Βουλευτές είσθε εκπρόσωποι του ελληνικού λαού και όχι των κομμάτων! 

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε διαμελισμό της Ελλάδος! Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγας κηρύσσουν την “Νέα Τάξη”, η Τουρκία (ευνοούμενη των ΗΠΑ) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου, της “Lebensraum”. Και οι δυο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται “Παγκόσμια Κυβέρνηση”, την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. 

Ο φασισμός της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας συναγωνίζεται και εμπνέεται από τον φασισμό της “περιούσιας φυλής” του Χίτλερ. Η βρώμικη ιστορία επαναλαμβάνεται. Και εσείς, Έλληνες, είσαστε στο μάτι του τυφώνα. Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της “Νέας Τάξης”, της “Lebensraum” και της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα “Παγκόσμια Κυβέρνηση” που ο Πρωθυπουργός σας (σ.σ. Γιώργος Παπανδρέου) “με αμερικανική καρδιά” την θέλει …”γρήγορα”! 

Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό (virus) της βλακείας των μηδαμινών “ηγετών” που στον πυρετό της αρρώστιας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, εσείς το βλέπετε;;
Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το Μνημόνιο για να σας κοιμίσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.

Ερωτήσατε στην Βουλή σας γιατί το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;;
Γιατί εσείς μόνον είσαστε τα θύματα του Μνημονίου;; 

Έπρεπε να “θανατωθεί” η Ελλάς… 

Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας “στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε”. Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια. Όμως η αρχή είναι αλλού και πολύ πιο πριν!

Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Δηλαδή:

Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις.
Επί μία 20ετία (1953-1973) ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%! Επί μία 20ετία ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%!

Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το “ελληνικό οικονομικό θαύμα” ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί; Διότι η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόυ (σ.σ. Αμερικανός διπλωμάτης που διετέλεσε βοηθός υπουργός εξωτερικών και πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, τη Γουατεμάλα και την Ταϊλάνδη κατά την περίοδο της έντασης του ψυχρού πολέμου και του μακαρθισμού)! Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;; Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει! 

Η καταστροφική οικογένεια Παπανδρέου! 

Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον “Εθνάρχη” που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής Ανδρέα Παπανδρέου. Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η παράγραφος 3 του άρθρου 106 του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της “Νέας Τάξης”. Αποτέλεσμα άμεσο: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και πτώση των ιδιωτικών επενδύσεων στο 0,6% (προσέξτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6%!). Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα “ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα”. Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ενάντια στο “Διευθυντήριο των Βρυξελλών” και στο “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο” και το “ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο”.

Αυτό σημαίνει το 0,6%! Ποιος είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου;; Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης. Αλλά βέβαια η Αμερικανική πολιτική! Ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ξέρουμε όλοι στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, έχουμε πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!!), με τις ιδιωτικές επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%! Και εκεί αρχίζει το ξήλωμα κάθε βιομηχανικής δραστηριότητας. Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με …εισαγόμενο γάλα). Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποια ήτανε;; Η θριαμβευτική επιτυχία του “Τσοβόλα δώστα όλα”. Ποια “όλα”! Τα δανεικά.

Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. δολάρια που το άφησε η  Χούντα έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 δισεκατομμύρια Ευρώ! Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στο πολιτικό βίο της χώρας σας. Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληλη αυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι “βοηθούν” τον εργάτη ενώ είναι αυτοί που τον κατέστρεψαν. Αυτοί που διώχνοντας  το  επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία. Πόλεμος κατά της Πεσινέ (Αλουμίνιον της Ελλάδος), εκδίωξη της Pirelli (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμωμένο από το ΠΑΣΟΚ “ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο”, παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό! 

Είχατε έναν ηλίθιο για Πρωθυπουργό! 

Έλληνες Βουλευτές, είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα; Ποιος άρχισε την κατάρρευση;; Ποιος δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;  Και τώρα; Ποιος ωφελείται;;
Η Αμερική εργάζεται την χαριστική βολή!

Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratford σας το λέει κατάμουτρα “η Ελλάς δεν έχει καμία γεωστρατηγική θέση για τη Δύση και συνεπώς δεν έχει ούτε φίλους ούτε συμμάχους”! Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο Μνημόνιο!

Ο “Αμερικανός” Πρωθυπουργός σας (σ.σ. Γιώργος Παπανδρέου), έκανε …”σκληρή διαπραγμάτευση” επιβεβλημένη άνωθεν με σαφείς σκοπούς! Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ! Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, “πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση”!

Και αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην …Τουρκία! Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου! Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού!

Και τώρα;; Αν όπως σας το λένε δεν έχετε “ούτε φίλους ούτε συμμάχους στη Δύση”, τι πρέπει να κάνετε;; Σας το είπε ο Θεοδωράκης: 

Ή γινόμαστε ήρωες ή γινόμαστε ραγιάδες! 

Έλληνες: Η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες. Αν δεν έχετε φίλους και συμμάχους στη Δύση ψάξτε τους εκεί που υπάρχουν και σας έχουν ανάγκη! Ψάξτε τους στον ιστορικό (για σας) Βορρά (σ.σ. Ρωσία) και στην μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ασίας (σ.σ. Κίνα). Αλλά αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική σας ηγεσία δεν την έχει διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας.

Το διακύβευμα των παραπάνω! 

Παρ΄ότι πέρασαν από τότε που συντάχθηκε η επιστολή, έξη χρόνια οι Βουλευτές μας εξακολουθούν να είναι εκπρόσωποι των κομμάτων και όχι του ελληνικού λαού! Από την άλλη μεριά τότε στις ΗΠΑ ήταν κυβέρνηση Ομπάμα! Σήμερα είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ! Θα περιμένουμε να δούμε, αν κι αυτός θα συνεχίσει την ίδια ανθελληνική πολιτική των ΗΠΑ έναντι της Ελλάδος, όπως οι προηγούμενοι Πρόεδροι της Αμερικής!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.