3 Ιουνίου 2017

Η γνωστή υπεράσπιση των νεοταξίτικων αθέων εντολών από τους Συριζαίους συνεχίζεται.... Τώρα διαμαρτύρονται για τους γιατρούς της Σάμου που αρνούνται τις εκτρώσεις....

Προ ημερών αναρτήσαμε την είδηση για την άρνηση των αναισθησιολόγων της Σάμου να συμμετέχουν σε εκτρώσεις (δέιτε ΕΔΩ)

Οπως ήταν φυσικό οι οπαδοί της Νέας Τάξης στην πατρίδα μας συγχίστηκαν με πρώτους και "καλύτερους" τους διεθνιστές άθεους συριζαίους....

Ακολουθεί ανάρτηση του Παιδαγωγού.

Βουλευτές και βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρονται (δείτε εδώ) για την 
"άρνηση αναισθησιολόγων του νοσοκομείου Σάμου να χορηγούν αναισθησία σε διακοπή κύησης εφόσον δεν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι κινδύνου της ζωής ή της υγείας της εγκύου". 

Οι βουλευτές -τίνες θεωρούν ότι 
"παραβιάζει το δικαίωμα των γυναικών του νησιού να επιλέξουν την άμβλωση
(από πότε "νομιμοποιείται" ένας άνθρωπος να αποφασίζει να τερματίζει βίαια την ζωή ενός άλλου;;;), 

Την ώρα που μια ολόκληρη Ελλάδα έχει βίαια κατακρεουργηθεί στις δημόσιες και ιδιωτικές γυναικολογικές κλινικές 
 

την ώρα που η Ελλαδική Ιεραρχία (ανάμεσα τους και κάποιοι παμπόνηροι που για βιοποριστικούς λόγους φόρεσαν ράσα και στη συνέχεια με διάφορα "θελήματα" και "μετάνοιες", κατάφεραν να καταλάβουν δεσποτικούς θρόνους) περί άλλων "μεριμνούν" (πχ πόσες θα είναι οι αποδοχές τους, υποδοχές εικόνων και αγίων λειψάνων για να γεμίζουν με χρήματα τα παγκάρια τους και να κρατάνε "δεμένα" τα πρόβατα στο "μαντρί" ), 
 
την ώρα που γεμίσαμε με "ιστοριούλες" με το "πως θα πάρουμε την Πόλη" (για ποιο λόγο να το επιτρέψει ο Θεός; για να σκοτώνουν οι Ελληνίδες τα παιδιά τους, με θέα το Βόσπορο;)
 
την ώρα που σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ ιερωμένος δεν μιλάει στις ομιλίες του για το έγκλημα των εκτρώσεων (κάποιοι αρχιμανδριτάδες, τιτουλάριοι "ηγούμενοι" τάχα μοναστηριών που βρίσκονται ΜΕΣΑ στις πόλεις και δεν έχουν ούτε πραγματικούς μοναχούς ούτε μοναχική ζωή, έχουν γεμίσει το διαδίκτυο με χιλιάδες ομιλίες τους γεμάτες "έρωτα", αλλά δεν βρήκαμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ να μιλάει για το έγκλημα των εκτρώσεων),
 
ΕΡΧΕΤΑΙ και πάλι η φωνή του πατρός Αυγουστίνου Καντιώτη να ΞΥΠΝΗΣΕΙ συνειδήσεις, όπως έκανε όσο ζούσε.
 
Αφού δεν μιλάνε οι παπάδες και οι δεσποτάδες μας, οι προδότες της ορθόδοξης πίστης μας (μετά το Κολυμπάρι), οι μισθωτοί, ο κόσμος αναζητά να ακούσει επί τέλους την αλήθεια.



Η πατρίδα μας ΠΕΘΑΙΝΕΙ. 
ΕΜΕΙΣ την δολοφονούμε καθημερινά. 
Όσα like κι αν πάρουμε μέσω facebook και όσο καλοί, συναισθηματικοί και φιλάνθρωποι παραστήσουμε ότι είμαστε στο προφίλ μας, η αλήθεια δεν αλλάζει, θα μας το θυμίζει μέχρι να πεθάνουμε
Είμαστε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Η υποκρισία βέβαια είναι τέτοια που όταν σκοτώνεται ή κακοποιείται ένας σκύλος, το πρόστιμο που συνήθως επιβάλλεται από το δικαστήριο είναι 30.000 ευρώ! για τιμωρία και παραδειγματισμό. Δείτε:
 

Αντίστοιχες διαμαρτυρίες οικολόγων κάθε φορά που κόβεται κάποιο δέντρο για τις ανάγκες ενός έργου (μέτρο, διάνοιξη δρόμου κλπ):
 

Όταν κατακρεουργούνται αθώα βρέφη;;; 
 
ΓΙΑΤΙ δεν τιμωρούνται οι δράστες;; Γιατί δεν τιμωρούνται η μάννα του, ο εγκληματίας γυναικολόγος που το σκότωσε και ο πατέρας που δεν ανέλαβε τις ευθύνες του;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ μιλάει κανείς για αυτό το έγκλημα;;;
 
"έστω, σκέψου ότι είμαι ένα  δέντρο και ΣΩΣΕ ΜΕ"
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" 

ΥΓ. Τώρα σας θέλουμε, αν όντως έχετε αξιοπρέπεια, αν όντως αγαπάτε τους φίλους σας και δεν θέλετε να υποφέρουν αιώνια στην κόλαση, κοινοποιήστε τους αυτή την ανάρτηση.

 Αρκετά σκυλάκια και γατούλες και όμορφα αποφθέγματα τους στείλατε. Στείλτε τους τώρα την τραγική αλήθεια που συμβαίνει στην πατρίδα μας. Βοηθήστε να σταματήσουν να σκοτώνονται αθώα βρέφη. Αν έχετε πραγματικά ανθρωπιά, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το τώρα. 

Διαβάστε και κλάψτε: 
Τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου
Ἀπόσπασμα ἀπὸ τὸ βιβλίο «ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ» 
 
«…Τὸ ἔμβρυο νήπιο εἶνε κύριοι. Ἄν πᾶτε στὸ χωράφι καὶ τὸ σκαλίσετε καὶ βγάλετε τὸν σπόρο, ποὺ θὰ γίνῃ αὔριο ἕνας ὄμορφος στάχυς καὶ ἕνας καταπράσινος κάμπος, θὰ καταστρέψετε τὸ χωράφι.
Ἔτσι καὶ τὸ ἔμβρυο εἶνε ἡ ἀρχὴ τῆς ζωῆς τοῦ ἀνθρώπου.
Καὶ ὅποιος σκοτώνει ἔμβρυο, σκοτώνει ἄνθρωπο καὶ εἶνε φονιάς, λέγουν οἱ πατέρες τῆς Ἐκκλησίας.
Καὶ μὴ μοῦ λὲς τὰ παραμύθια σου, ὅτι τάχατες δὲν εἶνε νήπιο.
 
Τὸ τέλος μας ἔφτασε. Δὲν μᾶς ἀκούει κανείς. Τὰ μυαλὰ τῶν ἀνθρώπων τὰ κυβερνᾷ ὁ διάβολος.
Ἔμαθα κάτι φρικτό. Παρακολουθῶ καλὰ τὴν ζωὴ τῆς πατρίδος μου. Μοῦ ἔγραψε κάποιος ὅτι ὑπάρχουν γιατροὶ ποὺ κάνουν 50 καὶ 30 ἐκτρώσεις τὴν ἡμέρα. Ἔχουν μηχάνημα ποὺ μπαίνει στὴν μήτρα τῆς γυναίκας καὶ κάνει κιμὰ τὸ ἔμβρυο. 
 
Θεέ μου, Θεέ μου, κάνουν κιμὰ τὰ παιδάκια καὶ τὰ ῥίχνουν στοὺς ὑπονόμους καὶ κανεὶς δὲν συγκινεῖται. Μόνο ἐμεῖς φαινόμαστε ἀνόητοι καὶ ἀνισόρροποι, γιατὶ λέμε τὰ πρέποντα.
Κάποιος γιατρὸς καυχήθηκε ὅτι ἔκανε 1000 ἐκτρώσεις.
 
Μαθήτριες, φοιτήτριες, ἐργάτριες, γυναῖκες μικρὲς καὶ μεγάλες εἶνε ἔνοχες αὐτῶν τῶν ἐγκλημάτων. Σήμερα ἔχουμε ἀρκετὲς γυναῖκες ποὺ δὲν κοινωνοῦν τῶν ἀχράντων μυστηρίων, γιατὶ ἔχουν τύψεις γιὰ τὸ ἔγκλημα τὸ μεγάλο ποὺ διέπραξαν.
 
Γιὰ τὶς φοβερὲς συνέπειες τῶν ἐκτρώσεων θὰ μιλήσουμε λεπτομερῶς ἄλλοτε.
Κινδυνεύουν λοιπὸν τὰ παιδιὰ ἀπὸ τὶς ἐκτρώσεις.
Ἀπὸ τὰ πέντε ἀγγελούδια ποὺ εἶνε νὰ γεννηθοῦν, ἕνα γλυτώνει, ἕνα γεννιέται, τὰ ἄλλα τὰ τρώει ἡ λάμια, τὰ τρώει ἡ ἔκτρωση.
 
Ποιός θὰ ὑποστηρίξῃ τὸ ἀδύνατο αὐτὸ πλάσμα, ποὺ δὲν μπορεῖ νὰ διορίσῃ συνήγορο, ποὺ δὲν μπορεῖ νὰ τρέξῃ στὴν ἀστυνομία καὶ νὰ πῇ: Ἀστυνόμε, μὲ σκοτώνει ἡ μάνα μου.
 
Γιὰ σκεφτεῖτε το αὐτό. Καὶ ἐκείνη ἡ μάνα φαίνεται κυρία καὶ χορεύει τὴν νύχτα καὶ παίζει χαρτιὰ καὶ παρουσιάζεται μεγάλη.
 
Ὤ! Ἐγὼ ἀπορῶ, πῶς ἀκόμα καὶ μόνο γιὰ τὸ ἔγκλημα αὐτό, δὲν πέσανε τὰ ἄστρα τοῦ οὐρανοῦ στὰ κεφάλια μας γιὰ νὰ μᾶς κάνουν κομμάτια.
 
Καὶ βλέπεις ὅλες σχεδὸν οἱ οἰκογένειες νὰ ἔχουν μόνο δυὸ παιδιά, τὸ πολὺ τρία. Κάπου κάπου ἐμφανίζονται καὶ τέσσερα παιδιά….»
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.