24 Μαΐου 2022

Η "ευλογιά των πιθήκων" ήταν μια επιτραπέζια προσομοίωση μόλις πέρυσι

20 Μαΐου 2022 από τoν Michael Senger - Διαβάστε το εδώ 
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος 
 
Τα ελίτ μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό για το πρώτο παγκόσμιο ξέσπασμα της Monkeypox στα μέσα Μαΐου 2022 - μόλις ένα χρόνο μετά την προσομοίωση που πραγματοποιήθηκε σε διεθνές συνέδριο βιοασφάλειας στο Μόναχο μιας "παγκόσμιας πανδημίας που αφορά ένα ασυνήθιστο στέλεχος της Monkeypox" που θα ξεκινήσει στα μέσα Μαΐου 2022. 
 
Η "ευλογιά των πιθήκων" (Monkeypox) εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 1958, αλλά δεν έχει υπάρξει ποτέ παγκόσμιο ξέσπασμα Monkeypox εκτός της Αφρικής μέχρι τώρα - ακριβώς την εβδομάδα του ακριβούς μήνα που προέβλεψαν οι άνθρωποι της βιοασφάλειας στην προσομοίωση πανδημίας. Πάρτε αυτούς τους τύπους στο Λας Βέγκας! 
 
Ο Ed Yong, ο οποίος έχει γράψει δεκάδες υστερικά άρθρα για το Covid στο The Atlantic, συμπεριλαμβανομένων διαμαντιών όπως: COVID-19 Long-Haulers Are Fighting for Their Future, Even Health-Care Workers With Long COVID Are Being Dismissed, How Did This Many Deaths Become Normal? και The Final Pandemic Betrayal, βρίσκεται επί ποδός για το νέο ξέσπασμα της Monkeypox. 
 
Ο Eric Feigl-Ding ασχολείται επίσης με αυτό το θέμα.  
 
 
Οι επιδημιολόγοι Jennifer Nuzzo και Bill Hanage βρίσκονται στη σκηνή - αλλά ακόμα δεν έχουν πει τίποτα για το αν βλέπουν κάτι περίεργο στο πρώτο παγκόσμιο ξέσπασμα της Monkeypox που θα συμβεί στα μέσα Μαΐου του 2022, ένα χρόνο αφότου έδρασαν ως σύμβουλοι σε μια διεθνή προσομοίωση βιοασφάλειας ενός παγκόσμιου ξεσπάσματος Monkeypox που θα συμβεί στα μέσα Μαΐου του 2022. 
 
Η αμερικανική κυβέρνηση βρίσκεται επί ποδός με μια παραγγελία 13 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου Monkeypox από τη Bavarian Nordic. 
 
Ο ΠΟΥ βρίσκεται επί ποδός. 
 
Το παγκόσμιο ξέσπασμα της Monkeypox -που συμβαίνει στο ακριβές χρονοδιάγραμμα που προβλέπεται από μια προσομοίωση βιοασφάλειας ενός παγκόσμιου ξεσπάσματος Monkeypox ένα χρόνο πριν- έχει εκπληκτική ομοιότητα με το ξέσπασμα του COVID-19 λίγους μήνες μετά το Event 201, μια προσομοίωση μιας πανδημίας κοροναϊού σχεδόν ακριβώς όπως το COVID-19. 
 
Το Event 201 φιλοξενήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 -μόλις δύο μήνες πριν από την πρώτη αποκάλυψη του κοροναϊού στη Wuhan- από το Ίδρυμα Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το Bloomberg και το Johns Hopkins. Όπως και με το Event 201, οι συμμετέχοντες στην προσομοίωση Monkeypox έχουν μέχρι στιγμής τηρήσει σιωπή πέτρας όσον αφορά τη συμμετοχή τους σε μια προσομοίωση πανδημίας, τα γεγονότα της οποίας έτυχε να επαληθευτούν στην πραγματική ζωή λίγους μήνες αργότερα. 
 
Ένα άτομο που ήταν παρών τόσο στο Event 201 όσο και στην προσομοίωση Monkeypox είναι ο George Fu Gao, διευθυντής του Κινεζικού Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών. Στην εκδήλωση 201, ο Gao έθεσε συγκεκριμένα το θέμα της αντιμετώπισης της "παραπληροφόρησης" κατά τη διάρκεια μιας "υποθετικής" πανδημίας κορονοϊού.
 
 
Εδώ είναι ο Gao στην εκδήλωση 201 ακριβώς δίπλα στη δική μας Avril Haines, Διευθύντρια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών - τεχνικά ο υψηλότερου επιπέδου αξιωματούχος των υπηρεσιών πληροφοριών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κοιτάξτε αυτά τα χαριτωμένα. Δεν σας κάνει να αισθάνεστε ζεστά και χνουδωτά; Φτου. Ζηλεύει ο Kim Philby. 
 
Τούτου λεχθέντος, δεν θα κάτσω εδώ να συζητήσω άγριες θεωρίες συνωμοσίας ότι μπορεί να υπάρχει κάτι ασυνήθιστο σε μια παγκόσμια πανδημία που εκδηλώνεται λίγους μήνες μετά από μια προσομοίωση μιας παγκόσμιας πανδημίας ακριβώς αυτού του είδους, ακολουθούμενη λίγο αργότερα από την πρώτη παγκόσμια επιδημία ενός ακόμη πιο σκοτεινού ιού λίγους μήνες μετά από μια προσομοίωση μιας επιδημίας ακριβώς αυτού του είδους. 
 
Αν θέλετε να είστε καλός Αμερικανός (Έλληνας) και να βγάζετε εξαψήφιο μισθό -ή να είστε φίλοι με ανθρώπους που βγάζουν εξαψήφιο μισθό- τότε κάντε ό,τι σας λέει η κυβέρνησή σας: Καθίστε κάτω, σκάστε, μείνετε σπίτι, σώστε ζωές, κάντε τα εμβόλιά σας, δείξτε τα χαρτιά σας και βάλτε φίμωτρο στα παιδιά σας.
----------------- 
 
Δικτυογραφία: 
Monkeypox Was a Table-Top Simulation Only Last Year ⋆ Brownstone Institute
https://brownstone.org/articles/monkeypox-was-a-table-top-simulation-only-last-year/
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.