27 Μαΐου 2022

Οι έμποροι των εθνών

Η Eλλάς καθεύδει τον νήδυμο ύπνο και διά τις πράξεις και παραλείψεις της αποδεικνύει πλέον περιτράνως ότι πρόκειται περί μιας αποικίας δέσμιας των «Μεγάλων Δυνάμεων», χάριν των οποίων απεμπολεί παραχρήμα γην και ύδωρ.
 
Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*
 
Η απόλυτος κηδεμονία της Ελλάδας προς τους εξωγενείς ιθύνοντες νόες οι οποίοι διαφεντεύουν ακωλύτως την τύχη μας αποδεικνύεται περίτρανα εκ των πολιτικών μας. Ήδη πρόσφατα διορισθείς υπουργός ευχαρίστησε άτοπα και άκαιρα, προ της ανάληψης των καθηκόντων, εις επήκοον απάντων, διά του βήματος της Βουλής τον ξένο παράγοντα, απολογούμενος διά τις απόψεις του κατά το παρελθόν του. 
 
Τηρουμένων των αναλογιών, της αυτής πολιτικής υποτέλεια επέδειξε ο πρωθυπουργός της χώρας μας κατά την επίσκεψή του εις τις ΗΠΑ, όπου λίαν ενσυνειδήτως κατά την ομιλία του παρέλειψε να ποιήσει μνεία περί της επιθετικής πολιτικής της Τουρκίας και την παραβίαση παντός ψήγματος του Διεθνούς Δικαίου, αποδεικνύοντας το έλλειμμα πολιτικού αναστήματος και την εσαεί ενδοτική στάση της τάλαινας Ελλάδας ως έθνους, καίτοι της δίδονται, έστιν ότε, ευκαιρίες εξ αφορμής των ευμετάβλητων συσχετισμών εις την πολιτική «σκακιέρα», παραλείποντας όμως να τις αδράξει δεόντως, πράγμα το οποίο δεν πράττει, απεμπολώντας πάσα τυχόν δυνατότητα εθνικής ανάτασης και βέλτιστης εξυπηρετήσεως του εθνικού μας συμφέροντος. 
 
Τα ως άνω επιρρωνύουν αδιαμφισβητήτως τη ρήση του Ιωνος Δραγούμη, ελαφρώς παραλλαγμένη ερμηνευτικά από απόψεως νοήματος, ότι ο καθημαγμένος ελληνικός λαός καθίσταται έρμαιο, φύσει ανδράποδο, μιας δοτής εξουσίας η οποία ευρίσκεται προσκολλημένη στις υπερεθνικές δομές εξουσίας, την κοινοβουλευτική ή αλλέως ειπείν «θεσμική ελίτ», η οποία εντέλλεται άνωθεν, χρηματοδοτείται ομοίως έξωθεν, ίνα καταπείσει την μάζα δήθεν περί της ανεξάρτητης πορείας του έθνους, ενώ κατ’ ουσίαν ένιοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, οι οποίοι διαδραματίζουν τον καίριο ρόλο, τελούν εν διατεταγμένη υπηρεσία, ως οιονεί δούρειοι ίπποι των εξω-εθνικών συμφερόντων, πλήρως ελεγχόμενοι να προδώσουν εσχάτως την λεηλατημένη πατρίδα μας. 
 
Εξ αυτού του λόγου δικαιολογούνται υπό των εκασταχού κρατούντων οι ύμνοι υπέρ της Τουρκίας, τα επαινετικά λόγια υπέρ του μέγιστου σφαγέα του Ελλήνων, ήτοι του Μουσταφά Κεμάλ, ενώ εις τον αντίποδα παραχαράσσεται η ελληνική Ιστορία υπό των γνωστών, έμμισθων αναθεωρητών του συστήματος, οι οποίοι υποστηρίζονται σθεναρώς υπό των ανθελληνικών και εξωνημένων μέσων μαζικής ενημερώσεως, οι Ελληνες ήρωες περιφρονούνται, ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός περιθωριοποιείται, η καθ’ ημάς Ανατολή της ορθοδόξου παραδόσεώς μας εξομοιώνεται με τον Μεσαίωνα και εν άλλοις λόγοις παρασιωπάται εντέχνως η αλήθεια, χάριν της αυθεντικής επιβαλλόμενης πρωτοκαθεδρίας του γαλλικού Διαφωτισμού. 
 
Πλην όμως αποκρύπτεται επιμελώς τίνος έκγονο είναι ο εν λόγω «Διαφωτισμός». Ανεξαρτήτως όλων αυτών η Ελλάς τείνει εις την κλίνη του Προκρούστη και ο ελληνικός πληθυσμός αντικαθίσταται, διωκόμενος, υπό την μεγάλη επένδυση του αιώνος, ήτοι τους μετανάστες, όπως άλλωστε τούτο ομολογούν ανερυθρίαστα και ανενδοίαστα οι πολιτικοί μας, περί της επιλύσεως του δημογραφικού. Η Ελλάς τετέλεσθαι! 
 
*Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
 
πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.