31 Μαΐου 2022

Η σφαγή στο Uvalde ήταν μια ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ «επιχείρηση αναμονής» – οι δυνάμεις ασφαλείας έσωσαν τα δικά τους παιδιά ενώ οι γονείς ψεκάζονταν με σπρέι πιπεριού και τους περνούσαν χειροπέδες

Γράφει ο Mike Adams 
 
Είναι πλέον 100% ξεκάθαρο ότι οι μαζικοί πυροβολισμοί στο Uvalde ήταν μια «επιχείρηση αναμονής», που σημαίνει ότι οι δυνάμεις επιβολής του νόμου διατάχθηκαν σκόπιμα να αναχωρήσουν, ώστε να μπορέσει να λάβει χώρα η σφαγή. Ο στόχος; Ο έλεγχος των όπλων, φυσικά.
 
«Η αστυνομία του Uvalde στεκόταν έξω από το σχολείο ενώ οι γονείς τους προέτρεπαν να μπουν μέσα κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών», δηλώνει ο τίτλος ενός άρθρου από το ThePostMillennial.com:  
 
«Μπείτε εκεί μέσα! Μπείτε εκεί μέσα!» Γυναίκες φώναζαν στους αστυνομικούς καθώς οι αστυνομικοί στέκονταν εκεί και δεν έμπαιναν στο σχολείο για να επέμβουν και να αποτρέψουν το μακελειό, σύμφωνα με το AP. Ο ένοπλος είχε οχυρωθεί σε μια τάξη για 40 λεπτά, όπου δολοφόνησε 19 παιδιά και 2 δασκάλους.  
 
Ένας πατέρας που έχασε την κόρη του στο μακελειό έθεσε την ιδέα να εισβάλουν οι ίδιοι, χωρίς όπλα, ενώ η αστυνομία έμεινε άπραγη. 
 
«Ας ορμήσουμε μέσα γιατί οι αστυνομικοί δεν κάνουν τίποτα όπως πρέπει», είπε ο Javier Cazares. «Θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα». Η κόρη του Jacklyn Cazares σκοτώθηκε μέσα στο σχολείο. Όταν έμαθε για τους πυροβολισμούς, έτρεξε στο σχολείο μόνο και μόνο για να βρει αστυνομικούς να στέκονται έξω.  
 
Έχουμε επίσης μια ιστορία από το αριστερό μέσο ενημέρωσης MSN, που δηλώνει: «Ο αστυνομικός του Uvalde παραδέχεται ότι οι αστυνομικοί έσωσαν τα δικά τους παιδιά από το δημοτικό Robb πριν σταματήσουν τον δράστη»: 
Ένας αστυνομικός παραδέχτηκε ότι οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο σχολείο για να σώσουν πρώτα τα δικά τους παιδιά αντί να σταματήσουν τον δράστη. 
Ο αξιωματικός δήλωσε: «Υπήρχαν κάποιοι αστυνομικοί που προσπαθούσαν να βγάλουν τα παιδιά τους από το σχολείο επειδή ήταν μια κατάσταση ενεργού πυροβολισμού». 
Ο αξιωματικός συνέχισε να μιλάει για την κατάσταση, ενώ προσπαθούσε να δικαιολογήσει τους αστυνομικούς που μπήκαν αρχικά για να σώσουν τα παιδιά τους.  
 
Το βίντεο δείχνει συντετριμμένους γονείς να εκλιπαρούν τους αστυνομικούς να μπουν στο σχολείο, καθώς μέσα ακούγονταν οι κραυγές και τα ουρλιαχτά των παιδιών.  
 
Οπότε περιμένετε… οι ίδιοι αστυνομικοί που επιτέθηκαν σε γονείς, ψέκασαν με σπρέι πιπεριού έναν πατέρα και επιτέθηκαν σε άλλους γονείς για να τους εμποδίσουν να μπουν μέσα, ήταν, οι ίδιοι, που έσπευσαν μέσα μόνο και μόνο για να σώσουν τα δικά τους παιδιά;  
 
Έτσι έχει καταντήσει πλέον η επιβολή του νόμου; Ακόμα και στο Τέξας;  
 
Θα μπορούσαν να είχαν πυροβοληθεί!  
 
Μια από τις πιο απογοητευτικές εξελίξεις σε όλη αυτή την υπόθεση είναι το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης του Τέξας, υπαστυνόμος Chris Olivarez, δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN ότι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να επιτεθούν στον ύποπτο αμέσως, επειδή «θα μπορούσαν να πυροβοληθούν». Αυτό αναφέρθηκε από την εφημερίδα The Epoch Times:  
 
Ένας αξιωματούχος του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας (DPS) δήλωσε ότι οι αστυνομικοί «θα μπορούσαν να είχαν πυροβοληθεί» αν εμπλέκονταν με τον ένοπλο που είχε ταμπουρωθεί με τα θύματά του σε μια αίθουσα διδασκαλίας στο δημοτικό σχολείο Robb πριν φτάσει μια ειδική τακτική ομάδα.  
 
«Ακούγονται πυροβολισμοί. Δέχονται πυροβολισμούς. Σε εκείνο το σημείο, αν προχωρούσαν περαιτέρω χωρίς να γνωρίζουν πού βρισκόταν ο ύποπτος, θα μπορούσαν να είχαν πυροβοληθεί, θα μπορούσαν να είχαν σκοτωθεί και σε εκείνο το σημείο, ο ένοπλος θα είχε την ευκαιρία να σκοτώσει και άλλους ανθρώπους μέσα στο σχολείο».  
 
Σύμφωνα με αυτό το πρότυπο, λοιπόν, όλοι οι πυροσβέστες θα έπρεπε απλώς να κάθονται πίσω και να παρακολουθούν τα κτίρια να καίγονται, επειδή αν προσπαθούσαν να καταπολεμήσουν τη φωτιά, «θα μπορούσαν να είχαν καεί».  
 
Και υποθέτω ότι όλοι οι στρατιώτες θα πρέπει να αρνηθούν να πολεμήσουν στο πεδίο της μάχης, διότι αν μπουν στο πεδίο της μάχης, «θα μπορούσαν να δεχτούν πυρά πυροβολικού».  
 
Καταλάβατε τι εννοώ.
Αυτό είναι τρελό.  
 
Στο σημερινό podcast, απαιτώ οι αστυνομικοί που δεν είναι πρόθυμοι να καταδιώξουν ενεργούς δράστες θα πρέπει να παραδώσουν τα σήματά τους και να σταματήσουν να παριστάνουν τους αστυνομικούς. Αν δεν είστε πρόθυμοι να θέσετε τη ζωή σας σε κίνδυνο όταν αυτό μετράει, δεν είστε μπάτσος για να ξεκινήσετε. 
 
Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)  
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.