26 Μαΐου 2022

Με τη Ψευτοπανδημία 2 που έρχεται, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να αναγνωρίσουμε τη διαμόρφωση των δυνάμεων που έχουν παραταχθεί εναντίον της ανθρωπότητας.

Με τη "Scamdemic 2" (Ψευτοπανδημία2) να φαίνεται ότι θα εξαπολυθεί ανά πάσα στιγμή, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να αναγνωρίσουμε τη διαμόρφωση των δυνάμεων που έχουν παραταχθεί εναντίον της ανθρωπότητας.
 
Από το OffGuardian
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Υπάρχουν πολλές υπεραπλουστευμένες ή/και απλά λανθασμένες ιδέες σχετικά με το ποια μπορεί να είναι η ατζέντα και ποιοι είναι οι παίκτες.
 
- Η ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ/ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ  
Στην πραγματικότητα, η Ρωσία τάσσεται 100% με την ψευδή αφήγηση για τη μαϊμουδο-ευλογιά, όπως ακριβώς ήταν 100% πίσω από την ψευδή αφήγηση για τον “ιό” COVID και ήδη "εμβολιάζει" τον κόσμο.
 
- Η "ειδική επιχείρηση" της Ρωσίας στην Ουκρανία ΔΕΝ έχει να κάνει με την ήττα του ΠΟΥ ή του WEF και ΔΕΝ είναι "αντιπαγκοσμιοποίηση” 
Στην πραγματικότητα η Ρωσία τάσσεται 100% πίσω από την Ατζέντα 2030, τη Μεγάλη Επανεκκίνηση και την παγκοσμιοποίηση.
 
- Η παγκοσμιοποίηση ΔΕΝ είναι απλώς ένα άλλο όνομα για τον μονοπολικό ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ.
Στην πραγματικότητα με πολλούς τρόπους οι δύο "ιδεολογίες" είναι αντίθετες. Η παγκοσμιοποίηση, όπως προωθείται από το WEF, υποστηρίζει ένα πολυεστιακό παγκόσμιο δίκτυο και προβλέπει τη Ρωσία ως τη νέα μεγάλη οικονομική δύναμη.
 
- Μπορείς να είσαι αντι-ΗΠΑ, αντι-Δυτικός, ακόμα και "αντι-ιμπεριαλιστής" και να είσαι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ. 
Στην πραγματικότητα πολλοί από τους πιο ισχυρούς υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης είναι όλα τα παραπάνω, ή ισχυρίζονται ότι είναι. Η παγκοσμιοποίηση είναι μια αναδιάρθρωση της δυναμικής της εξουσίας σε υπερεθνικό επίπεδο. 
 
Μπορεί να την αποκαλούν με διαφορετικά ονόματα σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Μπορεί ακόμη και να την πλαισιώνουν ως απελευθέρωση ή ισονομία, προκειμένου να απευθυνθούν σε όσους αναζητούν δικαιοσύνη.  
 
Αλλά μην ξεγελιέστε. Η παγκοσμιοποίηση, με όποιο όνομα κι αν είναι γνωστή, αφορά την τελική καταστροφή της ανθρώπινης ατομικότητας, των επιλογών και της ελευθερίας στο όνομα μιας ψεύτικης και ελεγχόμενης "συλλογικότητας".  
 
Και έρχεται σε σας αυτή τη στιγμή τυλιγμένη σε πολλές διαφορετικές σημαίες και λάβαρα και κρυμμένη πίσω από πολλές διαφορετικές Χεγκελιανές Διαλεκτικές.  
 
Γι' αυτό πρέπει όλοι μας να είμαστε σε επαγρύπνηση και να κάνουμε ενδελεχή έλεγχο και να παρακολουθούμε και να ακούμε προσεκτικά την κακοφωνία των "πληροφοριών" που μας βομβαρδίζουν.  
 
Πρέπει να αποφύγουμε να οπισθοχωρήσουμε σε παλιές ιδεοληψίες (π.χ. κομμουνισμός, εθνικισμός, δεξιά, αριστερά κλπ.) που μπορεί να μας φαίνονται καθησυχαστικά, αλλά μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε την ταχέως αναπτυσσόμενη νέα πραγματικότητα.  
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε λάθος.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.