28 Μαΐου 2022

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

 
Όταν σε μία μιλιταριστική χώρα οι σύμμαχοι, ο διεθνής παράγων και συ ο ίδιος με την συμπεριφορά μας δίνουμε θάρρος, αποκτά θράσος και δεν υπολογίζει ούτε συνθήκες, ούτε υπογραφές, ούτε συμφωνίες.
 
Εδώ και καιρό συμπεριφέρεται ως μια υπερδύναμη στην περιοχή, κάνοντας ότι είναι δυνατό για να εξυπηρετήσει τα δικά της συμφέροντα μη σεβόμενη ούτε τις διεθνείς σχέσεις, ούτε τις διμερείς σχέσεις μεταξύ μας.  
 
Πιεζόμενη από την εν γένει συμπεριφορά της στις σχέσεις με το ΝΑΤΟ και την Ρωσσία, ακολουθεί μια πολύ επικίνδυνη μιλιταριστική πολιτική με τη χώρα μας και κινδυνεύει κάθε στιγμή η ειρήνη στην περιοχή.  
 
Σίγουρα χρειάζεται ψυχραιμία με τα αντανακλαστικά μας στο έπακρο για να αποφύγουμε αιφνιαδιασμούς τύπου επίθεσης στην Κύπρο του 1974.  
 
Με την Τουρκία τίποτα δεν είναι δεδομένο, πόσο μάλλον η ειρήνη στην περιοχή που διακυβεύεται για μία ακόμη φορά.  
 
Οι ένοπλες δυνάμεις, η πολιτική ηγεσία και ο Ελληνικός λαός πρέπει να είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για κάθε ενδεχόμενο μέχρι τις Τουρκικές εκλογές.  
 
Ο Ερντογάν, η πολιτική και στρατιωτική Ελίτ της Τουρκίας ζητά επιτακτικά κάτι σπουδαίο να γίνει στο εξωτερικό, για να επιτύχει μια νέα πολιτική νίκη στα πολιτικά πράγματα της γείτονος!  
 
Η Τουρκία την στιγμή αυτή είναι μια μη προβλέψιμη χώρα και μόνο η ένοπλη ισχύς μπορεί να την σταματήσει να κάνει Αυτοκρατορικές σκέψεις!  
 
Επειδή οι παραβιάσεις και παραβάσεις με την φόρα που έχει πάρει μπορεί να φθάσουν και πάνω από την Αθήνα, καθίσταται όσο ποτέ αναγκαία η συνοχή πολιτικής ηγεσίας και λαού, παρά τα χιλιάδες προβλήματα που υπάρχουν με την ακρίβεια στην επικαιρότητα και να προστατευθεί ο Ελληνισμός και η χώρα από εχθρικές ενέργειες που τυχόν συμβούν στο άμεσο μέλλον στην Ελληνική επικράτεια, τόσο με την αθρόα εισβολή μεταναστών από την Τουρκία, όσο και οι παραβιάσεις εθνικού εναέριου και θαλασσίου χώρου.
Share

2 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ .

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

"Η Τουρκία την στιγμή αυτή είναι μια μη προβλέψιμη χώρα και μόνο η ένοπλη ισχύς μπορεί να την σταματήσει να κάνει Αυτοκρατορικές σκέψεις!"
Εδώ ακριβώς υπάρχει η ΑΝΤΙΦΑΣΗ! Εφόσον γνωρίζουμε το τί σέβεται και μπορεί να τον αναχαιτίσει, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;
Στην Ελλάδα, απλά, για οτιδήποτε χρειάζεται "Πολιτική Βούληση", αλλά για να υπάρξει τούτο η προϋπόθεση είναι να υπάρξουν ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!
Δεν μπορώ να δεχτώ το "στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι"!!!
Δημοσθένης ο Μακεδών

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.