22 Σεπτεμβρίου 2021

MIA TΡΟΜΕΡΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ !!

Την παραθέτω αυτούσια. 
 
Ο ιατρός αυτός, όπως και πάρα πολλοί άλλοι ιατροί και νοσηλευτές, θα καταθέσει στην ποινική διαδικασία της ΜΗΝΥΣΗΣ της 19ης Ιουλίου, των πρωτοκόλλων της απάτης και του θανάτου, αμέσως μόλις αυτή συμπληρωθεί με το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού τις επόμενες ώρες.
 
Και τότε θα μάθετε όλοι ποιος είναι…  
 
Υ.Γ. Και είναι ΜΙΑ από τις μαρτυρίες.  
 
Από τις ΔΕΚΑΔΕΣ μαρτυρίες που προστίθενται καθημερινά στο οπλοστάσιο με το οποίο θα συντρίψουμε την εγκληματική οργάνωση.  
Δεν μπορούν να τα μαζέψουν....
 
ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ 
 
Κύριε Αντωνιάδη,
oι αγαπητοί μου συμπολίτες, δυστυχώς, μέσα από αυτό το κείμενο, κάποιοι από αυτούς θα βρουν πολλές ταυτίσεις τόσο προσωπικές όσο και μέσα από τους συγγενείς τους όταν νοσηλεύτηκαν στις COVID Κλινικές στην Ελλάδα.
 
Αρχικά εντοπίζω το πρόβλημα στο ότι δεν υπήρχε μια πρωτοβάθμια εμπεριστατωμένη γραμμή θεραπείας των θετικών ήπιων – μέτριων περιστατικών ώστε να δώσει υπεύθυνα τις πρώτες οδηγίες και να αντιμετωπισθεί η νόσος COVID 19 αποτελεσματικά στο σπίτι. 
 
Πλέον βλέπουμε από μελέτες ότι οι πλύσεις με αλατόνερο στον ρινοφάρυγγα μειώνουν το ιικό φορτίο κατά 40%, επιπλέον η περαιτέρω ενίσχυση του ανοσοποιητικού με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και εν τέλει με μια από το στόμα αντιβίωση πρώτης γραμμής μαζί με ιμβερμεκτίνη (Ιαπωνικό πρωτόκολλο) θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό στο σπίτι και να έχουμε πολύ λιγότερες εισαγωγές στα νοσοκομεία και εν τέλει διασωληνώσεις στις ΜΕΘ.  
 
Παρόλα αυτά η κυβέρνηση και το λοιμωξιολογικό επιτελείο της προτίμησαν να κάνουν τα τριτοβάθμια νοσοκομεία κέντρα αναφοράς. Βλέπαμε χειμωνιάτικα πλέον, άτομα θετικά στον κορωνοϊό να σχηματίζουν ουρές έξω από τα ΤΕΠ – COVID σε κάθε εφημερεύον νοσοκομείο. Πραγματικά όμως ακόμα και αν κάποιος είχε ένα απλό κρυολόγημα και τον είχες 2-3 ώρες έξω στο κρύο όρθιο να περιμένει στην ουρά το μόνο εύλογο θα ήταν να εξελιχθεί η όλη κατάσταση σε πνευμονία.  
 
Εν τέλει φτάνουμε στην εισαγωγή, γεγονός είναι ότι υπήρχε μια ευκολία ώστε να εισάγονται ασθενείς στα COVID. Με το που γινόταν η εισαγωγή ξεκινούσε άμεσα το φαρμακευτικό πρωτόκολλο του θανάτου. Καταρχάς ξεκινούσαν αυξημένες δόσεις αντιβίωσης που όλοι γνωρίζουμε ότι "τεμπελιάζουν" το ανοσοποιητικό σύστημα κατά πρώτον και κατά δεύτερον σε βάθος 10 ημερών και έπειτα προκαλούν πλέον μυελοτοξικότητα και μείωση της παραγωγής λευκοκυττάρων.  
 
Δεύτερο καρφί στο σταυρό, οι παράλογα αυξημένες δόσεις κορτικοστεροειδών σε όλους τους ασθενείς ανεξαιρέτως. Είναι γνωστή η δράση των κορτικοστεροειδών από δεκαετίες.
 
Χαρακτηριστική τους δράση είναι η γενικευμένη ανοσοκαταστολή κυρίως με την απομόνωση των Τ-λεμφοκυττάρων Τ4 στο δικτυοενδοθηλιακό σύστημα και με την αναστολή της μεταγραφής των κυτοκινών.  
 
Κατανοώ την προσπάθεια σας μέσω της ανοσοκαταστολής να περιορίσετε την καταστροφικές συνέπειες του SARS- COV- 2 κυρίως την αποφυγή ίνωσης των πνευμόνων, αλλά ενώ υπήρχαν πιο εκλεκτικοί τρόποι στοχευμευμένης και περιορισμένης ανοσοκαταστολής όπως οι Βιολογικοί Παράγοντες που είχαν ήδη αδειοδοτηθεί την περίοδο εκείνη για πιο λόγο δεν τους χρησιμοποιήσατε; Μήπως επειδή ήταν ακριβή θεραπεία; Να σας θυμήσω ότι το κόστος της διασωλήνωσης και μεταφοράς στην ΜΕΘ είναι πολλαπλάσιο.
 
Επιπλέον, το Ισραήλ χρησιμοποίησε αυτούς τους Βιολογικούς Παράγοντες και κατάφερε σημαντικό περιορισμό την θνησιμότητας του κορωνοϊού, και όχι όπως ημιμαθώς λέγεται ότι ο εμβολιασμός έχτισε τείχος ανοσίας, το οποίο βλέπουμε να καταρρέει ταχέως και ατάκτως.
 
Γιατί ακόμα και τώρα δεν χρησιμοποιούμε εκλεκτικούς βιολογικούς παράγοντες όπως οι bamlanivimab και etesevimab που έχουν εγκριθεί από τον FDA και έχουν θεραπευτική ένδειξη στα αρχικά και μέτριας σοβαρότητας στάδια της νόσου. Γιατί καθυστερήσαμε τόσο την αποδοχή της θεραπείας των ενεργοποιημένων Τ – λεμφοκυττάρων από την ομάδα του ΓΝΘ Παπανικολάου;  
 
Ο ασθενής λοιπόν λάμβανε την κορτιζόνη, απυρετούσε για λίγο και έπειτα ερχόταν ένα 2ο κύμα εμπύρετου και πιο εκσεσημασμένης επιδείνωσης. Με την γενικευμένη πλέον και συνεχή ανοσοκαταστολή ο ασθενής πλέον είναι έρμαιο στα πολυανθεκτικά μικρόβια τα οποία έχουν πολλές πύλες εισόδου όπως ο παραμελημένος φλεβοκαθετήρας, ο ουροκαθετήρας, οι κατακλίσεις και η κακή θρέψη – ενυδάτωση των ασθενών. Μέσα σε όλα αυτά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα αντι-ιικά σκευάσματα που από μελέτες βρέθηκε ότι δεν προσφέρουν τελικά και τόσο μεγάλο όφελος, παρόλα αυτά η νεφροτοξικότητα και μυελοτοξικότητα τους είναι σημαντική.  
 
3ο καρφί στον Σταυρό του ασθενούς η ελάχιστη φροντίδα και επιμέλεια των ασθενών κυρίως σε φάση έξαρσης του κύματος. Απόλυτα λογικό είναι μια νοσηλεύτρια για 50 άτομα να μην προλάβει να κάνει ούτε τα βασικά, πόσο μάλλον να ταΐσει επιμελώς και να τακτοποιήσει άμεσα τις συνθήκες υγιεινής των ασθενών. Δυστυχώς, εδώ και δεκαετίες το δημόσιο χρήμα κατασπαταλήθηκε σε διαφθορά και μίζες και αντί να έχουμε προσωπικό και κτίρια έτοιμα για μια πανδημία το υπάρχον νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό υπέστη τον απόλυτο βιασμό. Άρα τις μόνες ευθύνες τις έχουν το πολιτικό σύστημα όλα αυτά τα έτη μαζί με τις διοικήσεις των νοσοκομείων που το έπαιζαν ήρωες – γλυφτες του υπουργού Υγείας εις βάρος του Ελληνικού Λαού.  
 
4ο Καρφί. Τα οξυγόνα, μονά και διπλά υψηλής πίεσης. Δυστυχώς, στις περισσότερες COVID κλινικές δεν υπήρχαν αρκετοί έως καθόλου Πνευμονολόγοι να χειριστούν τέτοιες αναπνευστικές συσκευές όπως π.χ το high flow και οι BiPAP. Οι BiPAP απ’ όσο γνωρίζαμε έως τώρα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μάξιμουμ 8 ώρες σε αναπνευστική ανεπάρκεια τύπου 2 και μετά με νέα επαναξιολόγηση αποφασιζόταν η αποκλιμάκωση ή η διασωλήνωση.
 
Στην περίπτωση μας όμως είδαμε πρωτόκολλα χρήσης στο 24ωρο και άνω. Δυστυχώς, είδαμε γενικούς παθολόγους να μεταμορφώνονται εν μία νυκτί σε μαθητευόμενους μάγους – πνευμονολόγους / αναισθησιολόγους και να παίζουν με συσκευές υποβοήθησης της αναπνοής. Βέβαια ακόλουθο είναι ότι η πολύωρη χρήση άνω των 10 ωρών (ιδίως της BiPAP) μπορεί να επιφέρει επιπλοκές.  
 
Τέτοιες επιπλοκές είναι η ρήξη των κυψελίδων από την συνεχή υψηλή πίεση αέρα αμφιβόλου καθαρότητας και θερμοκρασίας στα τελικά τμήματα των πνευμόνων. Αποτέλεσμα της ρήξης είναι η δημιουργία ατελεκτασιών και συλλογής υγρού που φυσικά επιβαρύνει χειρότερα αναπνευστικά την όλη εικόνα του ασθενούς και προκαλεί μικροβιακή επιμόλυνση. Επίσης, μπορεί να προκληθεί για τους ίδιους λόγους ιατρογενής πνευμοθώρακας.  
 
5ο Καρφί, η απομόνωση του ασθενούς. Ο ασθενής δεν έχει καμία επαφή με συγγενείς. Αισθάνεται ότι πρέπει μόνος να αντιμετωπίσει τον ίδιο τον Θάνατο. Πολλές φορές λόγω την λοίμωξης, της υποθρεψίας, της αφυδάτωσης οι ασθενείς πέφτουν σε ντελίριο και γίνονται διεγερτικοί με αποτέλεσμα το δέσιμο και την καταστολή. Είναι γνωστό από μελέτες στο εξωτερικό ότι επαφή του ασθενούς με το συγγενικό του περιβάλλον μπορεί να βελτιώσει των αντιμετώπιση της ασθένειας του έως και 40% περισσότερο. Στην περίπτωση των COVID κλινικών μόνο το αίσθημα απομόνωσης, απαισιοδοξίας και απελπισίας κυριαρχούσε και πολλές φορές βλέπαμε το προσωπικό να προσπαθεί να ενθαρρύνει τους ασθενείς ή οι ασθενείς μεταξύ τους στον ίδιο θάλαμο.  
 
Με αυτά τα 5 καρφιά κατά την άποψη μου, που εδόθησαν από την επιτροπή λοιμωξιολόγων και από τους υψηλα ιστάμενους, ο ασθενής σκοπίμως οδηγείται στον θάνατο εν αγνοία των χαμηλόβαθμών τραγικών ιατρών και νοσηλευτών οι οποίοι πιστεύουν ότι κάνουν και το καλύτερο για τον ασθενή με πάθος.  
 
Φυσικά όλη αυτή η διόγκωση των θανάτων είχε απώτερο σκοπό την δικαιολόγηση της αναγκαιότητας των εμβολιασμών και την δικαιολόγηση των μακροχρόνιων επιπλοκών και διάλυσης της οικονομίας. Γνωστό το δόγμα της δημιουργίας του προβλήματος – χάους και την φανέρωση ξαφνικά της κατευθυνόμενης λυτρωτικής λύσης.  
 
Χαρακτηριστικό είναι δε, ότι ο αρχιερέας των λοιμωξιολόγων Σωτήρης Τσιώδρας σε ημερίδα για τον κορωνοϊό στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης – 09/2021 παραδέχτηκε ότι έγιναν σημαντικά λάθη με υψηλές δόσεις αντιβιοτικών και κορτικοστεροειδών. Τα ποντίκια που βλέπουν ότι το αφήγημα καταρρέει και ότι μια νέα Νυρεμβέργη 2.0 έρχεται εγκαταλείπουν το πλοίο, εσείς χαμηλόβαθμοι συνάδελφοι και πολίτες αυτής της χώρας θα ανοίξετε επιτέλους το στόμα σας, θα ξεσηκωθείτε; ή θα γίνεται αυτοθυσία για άλλη μια φορά σε αυτούς που σας κρεμάνε και σας τα φορτώνουν όλα;  
 
Εύχομαι η αλήθεια να σκάσει και να φύγει ο υγειονομικός εωσφορικός φασισμός πάνω από τα κεφάλια μας.  
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.