26 Σεπτεμβρίου 2021

ΗΠΑ - Γερουσιαστές του Όρεγκον Μηνύουν το CDC και το FDA για Ψέμματα σχετικά με τους θανάτους COVID

24 Σεπτεμβρίου 2021 
Δείτε το άρθρο του Ethan Huff στο Natural News εδώ: https://tinyl.io/4qF9 
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
(Natural News) Δύο πολιτειακοί γερουσιαστές από το Όρεγκον έχουν βαρεθεί όλα τα ψέματα για τον κορονοϊό Wuhan (covid-19) που προέρχονται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). 
 
Η Kim Thatcher και ο Dennis Linthicum κατέθεσαν από κοινού επίσημη αίτηση για τη διεξαγωγή έρευνας από ομοσπονδιακό δικαστήριο για τις δύο ομοσπονδιακές υπηρεσίες, οι οποίες έχουν αποδείξει με αποδείξεις ότι λένε ψέματα σχετικά με τον αριθμό των θανάτων από τον κινεζικό ιό. 
 
Στην επίσημη επιστολή περιλαμβάνονται οκτώ εκθέματα και 20 παραπομπές για αποδεικτικό υλικό που δείχνουν ότι απαιτείται πλήρης επίσημη έρευνα για να θεωρηθούν υπεύθυνοι το CDC και ο FDA για εσκεμμένη παραβατική συμπεριφορά καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας. 
 
Τον Μάρτιο του 2020, για παράδειγμα, το CDC άλλαξε ξαφνικά τον τρόπο με τον οποίο καταγράφονται τα πιστοποιητικά θανάτου για να χαρακτηρίσει ουσιαστικά κάθε θάνατο από οποιαδήποτε αιτία ως "θάνατο από Covid". Αυτό περιγράφεται πλήρως σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science, Public Health Policy, and The Law. 
 
Με τον τρόπο αυτό, το CDC, μια ιδιωτική εταιρεία που παριστάνει την υπηρεσία δημόσιας υγείας, παρέκαμψε τους ομοσπονδιακούς νόμους και προχώρησε σε υπερδιόγκωση του αριθμού των θανάτων από βοοειδή. Αυτό άνοιξε το δρόμο για αυτό που ο The Defender περιγράφει ως: "μια χιονοστιβάδα υποβάθμισης των δεδομένων και καταστροφικών πολιτικών δημόσιας υγείας". 
 
Οι Thatcher και Linthicum εργάζονται πάνω στην επιστολή και την αίτησή τους τους τελευταίους εννέα μήνες με τη βοήθεια ειδικών σε θέματα επιστήμης, νομικής και δημόσιας πολιτικής. Στόχος τους είναι να διορθώσουν όλη την τυραννία που έχει εξαπολυθεί στις μάζες στο όνομα της καταπολέμησης μιας "πανδημίας". 
 
"Αυτά που μάθαμε είναι άξια ανεξάρτητης κρατικής ή/και ειδικής ομοσπονδιακής έρευνας από το πλεονεκτικό μας σημείο ως εκλεγμένοι πολιτειακοί φορείς χάραξης πολιτικής", αναφέρει η επιστολή τους. 
 
"Σύμφωνα με το 18 U.S. Code § 3332 - Εξουσίες και καθήκοντα και τη νομολογία που παρατίθεται στο πλαίσιο της επίσημης αίτησης για Μεγάλο Σώμα Ενόρκων, με σεβασμό ζητάμε να παρουσιαστεί η αίτηση και η προκαταρκτική υποστηρικτική τεκμηρίωση στα μέλη του μεγάλου σώματος ενόρκων που υποβάλλουμε αίτηση για άμεση συζήτηση". 
 
--Το να Θέλουμε να Απαλλαγούμε από την Ιατρική Τυραννία Δεν είναι Κομματικό Ζήτημα 
 
Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα άσχημα στο Όρεγκον, το οποίο πρόσφατα βυθίστηκε ξανά στην τυραννία της μάσκας με την απαίτηση κάλυψης του προσώπου σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το Όρεγκον συνέβαλε επίσης στην πρωτοπορία στη διατήρηση των ανθρώπων σε απομόνωση για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα. 
 
Κατά συνέπεια, η εμπιστοσύνη του κοινού στην κυβέρνηση για τη χάραξη ορθής πολιτικής έχει πέσει σε "χαμηλό όλων των εποχών", υποστηρίζουν. 
 
"Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων στην ικανότητά τους να συμμετέχουν στη διακυβέρνησή τους και να ακούγονται από τους εκλεγμένους αξιωματούχους τους είναι ίσως το πιο ουσιαστικό στοιχείο για μια ακμάζουσα ελεύθερη και υγιή κοινωνία", συνεχίζει η επιστολή. 
 
"Ως εκλεγμένοι αξιωματούχοι είναι ορκισμένο καθήκον μας να υπερασπιζόμαστε το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, το Σύνταγμα του Όρεγκον, τα δόγματα της Ενημερωμένης Συναίνεσης και να τιμούμε τη νομική μας υποχρέωση να συμμορφωνόμαστε με το 18 U.S. Code § 4 - Misprision of felony. Εκπληρώνουμε το καθήκον μας, ζητώντας τη διεξαγωγή ειδικής έρευνας από Ομοσπονδιακό Σώμα Ενόρκων ή, τουλάχιστον, μια ανεξάρτητη έρευνα από Σώμα Ενόρκων υπό την ηγεσία της πολιτειακής περιφέρειας που συγκαλείται από δικαστή, σχετικά με τα θέματα και το αποδεικτικό υλικό που παρουσιάστηκε". 
 
Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί περίπου 62.200 υπογραφές σε ολόκληρη την πολιτεία του Όρεγκον. Καθώς περισσότεροι κάτοικοι του Όρεγκον μαθαίνουν για την επιστολή και την πρόθεσή της, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί δραματικά. 
 
Tον Φεβρουάριο, η ομάδα Stand for Health Freedom ξεκίνησε τη δική της δημόσια αίτηση ζητώντας από τους εισαγγελείς των ΗΠΑ να συγκαλέσουν έρευνα από Μεγάλο Σώμα Ενόρκων τόσο για το CDC όσο και για τον FDA σχετικά με τον φρικτό τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν στην εμφάνιση της γρίπης Γουχάν. 
 
Η τελευταία ειδησεογραφική κάλυψη σχετικά με την τυραννία του κορονοϊού Wuhan (Covid-19) και τον αυξανόμενο αγώνα εναντίον του μπορεί να βρεθεί στο Fascism.news.
======== 
 
Πηγές για το άρθρο αυτό είναι:  
 
Δικτυογραφία: 
Oregon senators sue CDC, FDA for lying about covid deaths – NaturalNews.com Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.