28 Σεπτεμβρίου 2021

Δόμνα Μιχαηλίδου: Το υπουργείο εργασίας δεσμεύεται να προάγει την «διαφορετικότητα». Αμ, πως.....

Εκεί στου Μαξίμου φαίνεται πως έχουν μια ανεξήγητη εμμονή με την LGBT κοινότητα σε βαθμό τέτοιο ώστε για να είναι αρεστός κάποιος υπουργός, πρέπει φαίνεται από καρό εις καιρόν, να πετάει κάποια φαντεζί πομφόλυγα για τα δικαιώματα και την διαφορετικότητα. Τελευταίο κρούσμα η ομιλία της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου σε κάποιο απίθανο συνέδριο.
 
Η αρμόδια για θέματα Πρόνοια και Κοινωνικής Αλληλεγγύης υφυπουργός συμμετείχε στο «3ο συνέδριο Διαφορετικότητας» για ελληνικές επιχειρήσεις που διεξήχθη στο Ζάππειο πριν λίγες ημέρες. Παρακάμπτουμε το γεγονός πως το Μαξίμου ανακάλυψε ένα τέτοιο συνέδριο που την ύπαρξη του ελάχιστοι γνωρίζουν και το θεώρησε μάλιστα τόσο σημαντικό ώστε να παρευρεθεί και υπουργός σε αυτό και αφήνουμε τα ίδια τα λόγια της κ. Μιχαηλίδου να μιλήσουν μόνα τους: «Η κοινωνία μας έχει διανύσει μια αρκετά μεγάλη απόσταση προς την διαφορετικότητα. Έχουμε ξεπεράσει το στάδιο της αποδοχής και έχουμε φτάσει στο στάδιο της αναγνώρισης του πλούτου που προσκομίζει η διαφορετικότητα στις κοινότητες των ανθρώπων. Δεν είναι πια στίγμα, είναι ζητούμενο. Είναι εργαλείο ανάπτυξης και ενίσχυσης της κοινωνίας».
 
Στην συνέχεια, στην ίδια ομιλία της στο συνέδριο, η υφυπουργός ανέφερε πως «όλοι οι εργοδότες και οι επιχειρήσεις που δεσμεύτηκαν για την εφαρμογή των ίσων ευκαιριών είναι οι καλύτεροι εκπρόσωποι αυτής της προσπάθειας και οι καλύτεροι σύμμαχοι μας». Μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου αναφερόταν πως το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων έχει δεσμευτεί με την υπογραφή του να προάγει την διαφορετικότητα και τις ίσες ευκαιρίες στα εργασιακά περιβάλλοντα. 
 
Κι εδώ εγείρονται διάφορα ερωτήματα. Πως ακριβώς δεσμεύεται το υπουργείο να προάγει την διαφορετικότητα; Τι ακριβώς εννοεί η υπουργός όταν λέει πως η λεγόμενη διαφορετικότητα είναι εργαλείο για την ανάπτυξη των κοινωνιών. Όλοι πάνω κάτω καταλαβαίνουμε τι σημαίνει διαφορετικότητα. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι πως οι κυβερνώντες εννοούν να την προάγουν. 
 
Μήπως αυτός είναι ο λόγος που η λεγόμενη διαφορετικότητα έγινε μάθημα στα σχολεία καλυπτόμενη πίσω από τον τίτλο της δήθεν Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης, όπως παγίως και διακαώς επιθυμούσαν όλες οι ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις; Μήπως για να προάγουν την διαφορετικότητα στελέχη της κυβέρνησης, υπουργοί και βουλευτές, αναφέρονται κάθε τρεις και λίγο σε θέματα που ενδιαφέρουν την LGBT κοινότητα και παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις του gay Pride;
 
Δεν έχουμε τίποτε άλλο να προσθέσουμε. Οι πράξεις μιλούν μόνες τους. Άλλωστε οι ευρωβουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ψήφισαν πρόσφατα την επικύρωση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών παντού στην Ευρώπη. Το βέβαιο είναι πως με αυτά τα μυαλά η Νέα Δημοκρατία θα έχει σοβαρό πρόβλημα στα δεξιά της όποτε κι αν γίνουν οι επόμενες εκλογές.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν μπει σε παράνομη αναστολή και δεν πληρώνονται επειδή δεν ενδίδουν στον εμβολιαστικό εκβιασμό...
Εκατομμύρια εργαζόμενοι έχουν να δούν αύξηση του μισθού τους δεκαετία και βάλε....
Εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι ψάχνουν μια δουλειά να ταϊσουν την οικογένειά τους....
Και αυτή η "κυρία" ενδιαφέρεται για τους ΛΟΑΤΚΙ... μπας και καταπιέζονται...
Αυτή είναι η αηδία και η υποκρισία της Νέας Τάξης....
Ας το χωνέψουμε....
 
Ρε τι διαολοκυβέρνηση είναι αυτή;
Αλλοι ζητάνε συγνώμη από τους εβραίους για να γίνουν Υπουργοί...
Αλλοι γλύφουν τους ΛΟΑΤΚΙ....
Αλλοι βάζουν τα παιδιά μας στα νηπιαγωγεία να μαθαίνουν ότι υπάρχουν πολλά φύλα ανθρώπων κι όχι μόνο αρσενικό και θηλυκο!!!!
Αλλοι ξεπουλάνε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς.... και το Αιγαίο στους Τούρκους....
Και όλοι μαζί μας εκβιάζουν και μας στερούν δημοκρατικά και συνταγματικά δικαιώματα επειδή δεν γουστάρουμε να εμβολιαστούμε με το πειραματικό σκεύασμα...

Δεν είναι μακρυά η ώρα που θα λογαριαστούμε με όλους αυτούς τους τύπους....
Λίγο υπομονή ακόμα και κουράγιο....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.