24 Σεπτεμβρίου 2021

ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…Ή ΝΑ ΣΙΩΠΑ;

Γράφει η Μαίρη Καρά
 
    Να συνεχίσει να γράφει ένας αγωνιστής δημοσιογράφος ή να… σιωπά μεγαλοφώνως; Ιδού η απορία και προβληματισμός. Απορία: Οι χρήσιμες Ιδέες και οι Γνώσεις του που μεταδίδει με τον γραπτό του λόγο δημόσια… επιτυγχάνουν τον στόχο τους; Προβληματισμός: Η «βαθύτερη» ενημέρωσή του θα τύχει της ανάλογης ανταπόκρισης, από το αναγνωστικό κοινό του;
 
    Αν γράφει για ενημέρωση «πτωχών τω πνεύματι», μάταιος κόπος. Αν γράφει για σκεπτόμενους συνανθρώπους του… θέλει πολύ σκέψη. Άλλωστε σήμερα πολλοί καλοί αρθρογράφοι και ερευνητές αποκαλύπτουν τα φρικτά εγκλήματα των προδοτών πολιτικών εναντίον του λαού. Τί έχει να προσθέσει ένας ακόμα ασυμβίβαστος Έλληνας πολίτης; Ρητορική η ερώτηση…
 
    Πώς να συνεχίσει να γράφει, όταν με πίκρα βλέπει τους συμπολίτες του υποταγμένους και να μην αντιδρούν στην γενοκτονία τους; Αυτό σημαίνει, πως δεν βρίσκει ανταπόκριση η δική του ενημέρωση; Ρητορική και η απάντηση… όμως θεωρεί χρέος του να διοχετεύσει την ενέργειά του στην κατοχική πατρίδα του και να συμβάλει στην Απελευθέρωσή της.  
 
    Η αδιαπραγμάτευτη πατριωτική αγάπη του είναι το πρώτο ενδιαφέρον του και η πηγή της ενέργειάς του. Τουλάχιστον ώσπου να ξαναδεί ελεύθερη την πατρίδα του. Μετά θα είναι ένας περήφανος Έλληνας και ευτυχισμένος άνθρωπος, με γαλήνη στην ψυχή του. Μετά θα χαίρεται με το χαμόγελο, που θα φωτίζει τα πρόσωπα των απελευθερωμένων Ελλήνων.  
 
    Προς το παρόν επιστρατεύει την δύναμη και τις ικανότητές του, για πληκτρολόγηση των σκέψεών του, τόσο για τα δικά του συναισθήματα, όσο και για των πληγέντων συμπολιτών του. Φυσικά με ανανεωμένη την ελπίδα ανταπόκρισης, αφού τώρα πια φανερά η αδίστακτη Κυβέρνηση επιδιώκει την δολοφονία των Ελλήνων, για εξαφανίσει από την γη το Ελληνικό Έθνος
 
    Επιθυμητό θα ήταν η επιστροφή του στην αρθρογραφία, να γίνει η αρχή για μια ζεστή συναγωνιστική σχέση μεταξύ των ήδη μαχόμενων πολιτών και των αφυπνισμένων. Είθε να ευοδωθεί ο κοινός Αγώνας για την απαλλαγή τους από την φασιστική Κυβέρνηση. Είθε να ακολουθήσει η απαλλαγή της Ελλάδας από τους σατανικούς επικυρίαρχους της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κ. Καρά εξαιρετικά συμβολικό το άρθρο σας. Διαβάσατε τις σκέψεις πολλών πατριωτών αρθρογράφων και σχολιογράφων. Πραγματικά και εγώ πάντα σε δίλημμα βρίσκομαι, αν θα πρέπει να σιωπώ ή να μιλώ. Πολλές φορές πέταξα τον κονδυλοφόρο μου, αφού διαπίστωσα ότι ούτε κόκκο άμμου δεν μπορούσα να κουνήσω με αυτόν .... Και όμως επανήλθα με πείσμα και θυμό, γιατί είπα ότι κανείς δεν θα μπορέσει να μου κλείσει το στόμα, ούτε να εγκλωβίσει την ψυχή μου...ΚΑΝΕΙΣ! Και πρόσθεσα ότι ...κρείσσονα σιγής λέγειν ( Να λες κάτι καλύτερο από την σιωπή), διότι η σιωπή δεν είναι χρυσός σήμερα και Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ

Και όπως λέει και η λαϊκή θυμοσοφία... Πες. πες κάτι θα γίνει ...
Η σιωπή μας είναι και ο ανιδιοτελής σκοπός της νέας τάξης ( αταξίας) πραγμάτων και όλων όσων την υπηρετούν, επίδοξων ολετήρων του Χριστιανισμού και Ελληνισμού.
ΟΧΙ κ. Καρά θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε και να μιλάμε ενωμένοι και δυνατοί. Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΕΙΧΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ειδικά αυτούς τους χαλεπούς καιρούς... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ....

Αυτό δε τo σιγάν ομολογούντος εστί σου.
Αυτή η σιωπή σου είναι ομολογία.
Ευριπίδης.

Με εκτίμηση
Α.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ.
ανιδιοτελής σε εισαγωγικά "ανιδιοτελής"

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.