22 Σεπτεμβρίου 2021

Dr. PETER McCULLOUGH: ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ COVID

Ο Dr Peter McCullough είναι καρδιολόγος, παθολόγος και επιδημιολόγος, συντάκτης δύο ιατρικών περιοδικών και συγγραφέας 650 δημοσιευμένων μελετών που κρίθηκαν από ομότιμους.
 
Σε όλη την έκταση του πλανήτη, οι διασκεδαστές-γελωτοποιοί και παλιάτσοι της Αυλής των δυναστών του Μεσαίωνα, έχουν αντικατασταθεί στις Αυλές των σύγχρονων δυναστών της Παγκοσμιοποίησης από έναν εσμό διασκεδαστών-γελωτοποιών και παλιάτσων που απαρτίζεται από εξωνημένους τηλε-γιατρούς (της πλάκας) και εξαγορασμένους ημι-αναλφάβητους δήθεν δημοσιογράφους, που κατατρομοκρατούν το κοινό, δηλητηριάζοντάς το. Αλλ’ όμως: «Άθλιε γελωτοποιέ. Το δηλητήριο που χύνεις θα σε σκοτώσει» (Βέρντι, Ριγκολέτο)
 
Παρουσίαση των θέσεών του Dr. McCullough  
 
από τον Dr Joseph Mercola,  
18 Σεπτεμβρίου 2021  
 
Επιλογή-επιμέλεια κειμένου και το "μότο"  
Κλεάνθης Γρίβας,  
 
19 Σεπτεμβρίου 2021  
 
 
ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ  
 
• Ο Dr Peter McCullough εκθέτει τους λόγους για τους οποίους κατά την πανδημία απουσιάζει μια βασική πτυχή της φροντίδας - η έγκαιρη θεραπεία.  
 
• Χωρίς την ελπίδα για έγκαιρη θεραπεία, οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν προετοιμασμένοι να περιμένουν μια ένεση  
 
• Τα «εμβόλια»-COVID-19 εξασθενούν από την άποψη αποτελεσματικότητάς τους και συνδέονται με έναν απαράδεκτο αριθμό σοβαρών παρενεργειών και θανάτων  
 
• Τα «εμβόλια»-COVID-19 επιδεινώνουν την πανδημία. Ο γενικός εμβολιασμός οδηγεί σε μεταλλάξεις, γιατί ο ιός μεταλλάσσεται άγρια ​​για να αποφύγει το «εμβόλιο».  
 
• Στο βίντεο (στο 53:40) μπορείτε να δείτε το σχήμα θεραπείας του McCullough, που αρχίζει με μια θεραπευτική διατροφική δέσμη και, εν συνεχεία, προχωρά σε θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα, αντιμολυσματικά (όπως HCQ ή ιβερμεκτίνη), αντιβιοτικά, στεροειδή και αραιωτικά αίματος.  
 
Στο βίντεο, ο Dr Peter McCullough, αναλύει την κατάσταση με λογικά επιχειρήματα και στοιχεία και παραθέτει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ανακοπεί η πανδημία. [Rumble 26 Αυγούστου 2021]  
 
To βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε στις 20 Αυγούστου 2021 στην εκκλησία του Andrews University Village στο Berrien Springs, Michigan. Η παρακολούθησή του θα σας προβληματίσει για τους λόγους που κατά την πανδημία έλειπε μια βασική πτυχή της ιατρικής φροντίδας - η έγκαιρη θεραπεία.  
 
Όπως δήλωσε o Dr Peter McCullough, ήταν η πρώτη φορά στην μακροχρόνια καριέρα του που είδε ιατρικούς φορείς να μην προσφέρουν έγκαιρη θεραπεία σε μια ασθένεια.  
 
Η έγκαιρη θεραπεία της COVID σώζει ζωές  
 
Το πρότυπο υγειονομικής περίθαλψης για την COVID-19 ήταν η διακοπή της θεραπείας έως ότου ένα άτομο αρρωστήσει αρκετά για να νοσηλευτεί. Συνήθως κάποιος χρειάζεται δύο έως τρεις εβδομάδες για να αρρωστήσει με COVID-19 αρκετά ώστε να νοσηλευτεί. Και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η έγκαιρη θεραπεία μπορεί να είναι σωτήρια.
 
Το σκεπτικό της άρνησης για παροχή έγκαιρης θεραπείας ήταν ότι «δεν έχουν διεξαχθεί μεγάλες, τυχαιοποιημένες δοκιμές για να γνωρίζουμε ποιες θεραπείες είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές». Αλλά όπως λέει είπε ο McCullough: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε μεγάλες τυχαιοποιημένες δοκιμές ... Κάτι μπήκε στο μυαλό των γιατρών και των νοσηλευτών και δεν αντιμετωπίζουν εγκαίρως την COVID-19. Αυτή ήταν μια κατάσταση που δεν την άντεξα».  
 
Έτσι, ο McCullough και οι συνεργάτες του εργάστηκαν πυρετωδώς για να βρουν μια θεραπεία. Γιατί, άραγε, δεν το έκαναν το ίδιο και οι ομοσπονδιακοί οργανισμοί υγείας;  
 
«Η κυβέρνησή μας και άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, δεν έχουν κουνήσει το δακτυλάκι τους για να μειώσουν τον κίνδυνο της νοσηλείας και του θανάτου οπουδήποτε. Αν υπήρχε παιδί με άσθμα, θα το αφήναμε με συριγμούς και πνιγμούς επί δύο εβδομάδες πριν αποφανθούμε ότι το παιδί πρέπει να πάει στο νοσοκομείο; Όχι, θα δίναμε στο παιδί φάρμακα. Δεν έχουμε τυχαιοποιημένες δοκιμές για κάθε πράγμα που κάνουμε». (Rumble 26 Αυγούστου 2021)  
 
Ο McCullough και οι συνεργάτες του συνειδητοποίησαν ότι υπάρχουν τρεις μεγάλες φάσεις στην εξέλιξη της νόσου COVID-19:  
 
Ξεκινά με την αντιγραφή του ιού, η οποία στη συνέχεια προκαλεί φλεγμονή ή μια καταιγίδα κυτοκινών. Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί σε πήξη αίματος. Εάν σχηματιστούν αρκετοί μικροί θρόμβοι αίματος στους πνεύμονες, ένα άτομο δεν μπορεί να πάρει αρκετό οξυγόνο και πεθαίνει. Είναι μια σύνθετη διαδικασία και κανένα φάρμακο από μόνο του δεν πρόκειται να λειτουργήσει για τη θεραπεία της. Γι 'αυτό ο ΜακΚάλοου χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό φαρμάκων, όπως γίνεται για τη θεραπεία του HIV, του σταφυλόκοκκου και άλλων λοιμώξεων.
 
Μόνο περίπου το 6% των αποφάσεων των γιατρών στην καρδιολογία βασίζονται σε τυχαιοποιημένες δοκιμές.
 
«Η ιατρική είναι τέχνη και επιστήμη, συγχρόνως. Χρειάζεται κρίση. Αυτό που συνέβαινε, νομίζω ότι από παγκόσμιο φόβο, δεν συνέβαινε σε καμία άλλη κρίση», δήλωσε ο McCullough, αναφερόμενος στην άρνηση των γιατρών να θεραπεύουν ασθενείς με COVID-19 στην αρχή της διαδικασίας της ασθένειας. (Rumble 26 Αυγούστου 2021)  
 
Απειλούνται οι γιατροί που εφαρμόζουν έγκαιρη θεραπεία της COVID-19  
 
Σε όλο τον κόσμο, συμβαίνει κάτι το αδιανόητο: Οι γιατροί απειλούνται με απώλεια άδειας ή ακόμη και φυλακή επειδή προσπαθούν να βοηθήσουν τους ασθενείς τους.  
 
Ο Γάλλος γιατρός Didier Raoult πρότεινε, νωρίς, να στήσει μια κλινική για να προσπαθήσει να θεραπεύσει ασθενείς με Covid-19. Τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Έχει προωθήσει τη χρήση της υδροξυχλωροκίνης (HCQ), η οποία αρχικά ήταν διαθέσιμη χωρίς ιατρική συνταγή - μέχρι που η Γαλλία την έκανε διαθέσιμη μόνο με ιατρική συνταγή. (Rumble 26 Αυγούστου 2021)  
 
Στη Νότια Αφρική, πρόσθεσε, ένας γιατρός φυλακίστηκε για τη συνταγογράφηση ιβερμεκτίνης.  
 
Στην Αυστραλία, εάν ένας γιατρός επιχειρήσει να θεραπεύσει έναν ασθενή με COVID-19 με HCQ, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φυλάκισης.  
 
«Από πότε φυλακίζεται ένας γιατρός που βοηθάει έναν ασθενή με ένα απλό γενόσημο φάρμακο;», αναρωτιέται ο ΜακΚάλοου.  
 
Τον Αύγουστο του 2020, δημοσιεύθηκε μια μελέτη-ορόσημο του McCullough με τίτλο «Παθοφυσιολογική βάση και αιτιολογία για την πρώιμη εξωτερική θεραπεία της λοίμωξης SARS-CoV-2», στο American Journal of Medicine. (American Journal of Medicine. January 2021. 134 (1): 16-22)  
 
Το έγγραφο παρακολούθησης έχει τίτλο «Πολυεπίπεδη πολύ στοχευμένη διαδοχική θεραπεία πολλαπλών φαρμάκων της πρώιμης περιφερειακής λοίμωξης υψηλού κινδύνου SARS-CoV-2 (COVID-19)» και δημοσιεύτηκε στο Reviews in Cardiovascular Medicine τον Δεκέμβριο του 2020, και έγινε η βάση για τον οδηγό θεραπείας στο σπίτι. ( Κριτικές στην Καρδιαγγειακή Ιατρική 2020; 21 (4): 517-530)  
 
Ενώ ορισμένοι ιατρικοί οργανισμοί έχουν αντιταχθεί και θεραπεύουν ασθενείς με COVID-19, «το σύστημα υγείας σήμερα εξακολουθεί να μην θεραπεύει τέτοιους ασθενείς. Η γραμμή που ακολουθείται στο σύστημα υγείας είναι: «μην αντιμετωπίζετε έναν ασθενή με COVID-19 ως εξωτερικό ασθενή. Περιμένετε να αρρωστήσει αρκετά για να εισαχθεί σε νοσοκομείο. Επειδή το σύστημα υγείας ακολουθεί… τις οδηγίες των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας – NIH ή των Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων -CDC».  
 
Η μη-έγκαιρη θεραπεία είναι προϋπόθεση της αναμονής του «εμβολίου»  
 
Ο ΜακΚάλοου πιστεύει πως όταν δεν υπάρχει καμία ελπίδα για έγκαιρη θεραπεία, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν προετοιμασμένοι να δεχτούν ένα «εμβόλιο».  
 
«Περίπου τον Μάιο, βρεθήκαμε υποχρεωμένοι να φοράμε μάσκα, να περιμένουμε απομονωμένοι και να περιμένουμε να σωθούμε από το ‘εμβόλιο’. Και το μόνο που ακούγαμε ήταν για το ‘εμβόλιο’".  
 
Τα ‘εμβόλια’ αναπτύχθηκαν, αλλά είναι διαφορετικά από κάθε προηγούμενο εμβόλιο και έχουν χάσει την αποτελεσματικότητά τους ενώ προκαλούν απαράδεκτο αριθμό σοβαρών παρενεργειών και θανάτων. Για λόγους σύγκρισης: το 1976, ένα γρήγορο πρόγραμμα εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων σταμάτησε μετά από 25 έως 32 θανάτους. (CNN 30 Απριλίου 2009)  
 
«Εάν ένα νέο φάρμακο βγει στην αγορά και σημειωθούν 5 θάνατοι, επιβάλλεται να ετικετάρεται με μια μαύρη ταινία που προειδοποιεί ότι το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει θάνατο. Με 50 θανάτους, το προϊόν αποσύρεται από την αγορά.  
 
Σκεφτείτε τώρα αυτό: Η βάση δεδομένων του συστήματος καταγραφής των παρενεργειών των εμβολίων (VAERS) έδειξε ότι από όλα μαζί τα εμβόλια πριν από το 2020 αναφέρονταν περίπου 158 συνολικοί θάνατοι ετησίως.  
 
Μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2021, είχαν ήδη αναφερθεί 182 θάνατοι από τα «εμβόλια» COVID-19, με μόλις 27,1 εκατομμύρια άτομα να έχουν εμβολιαστεί. Αυτό ήταν κάτι παραπάνω από αρκετό για να φτάσει το δοθεί το σήμα συναγερμού για τη θνησιμότητα και τη διακοπή του προγράμματος. Στις 22 Ιανουαρίου είχαμε ήδη ξεπεράσει τα όρια του σήματος συναγερμού.  
 
Και αν υπήρχε ένας πίνακας παρακολούθησης της ασφάλειας των δεδομένων του εμβολίου –το ξέρω, επειδή κάνω αυτήν τη δουλειά– θα είχαμε μια έκτακτη συνεδρίαση και θα λέγαμε: ‘Σταματήστε. Οι άνθρωποι πεθαίνουν μετά το εμβόλιο. Πρέπει να καταλάβουμε γιατί’». (Rumble 26 Αυγούστου 2021)  
 
Είναι τυπική νομική και δεοντολογική υποχρέωση να υπάρχει μια Επιτροπή αντιμετώπισης κρίσιμων συμβάντων, ένας Πίνακας παρακολούθησης των δεδομένων της ασφάλειας των εμβολίων και μια Επιτροπή δεοντολογίας για τις μεγάλες κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους (όπως είναι το πρόγραμμα μαζικής χορήγησης των εμβολίων για την COVID-19). Αλλά τίποτε απ’ αυτά δεν εφαρμόστηκε.  
 
«Αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε το δει ποτέ στην ιατρική μέχρι σήμερα: ένα νέο προϊόν που εισήχθη και χορηγείται χωρίς κανένα έλεγχο για το ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό … Σε δύο περιπτώσεις, τα CDC και η FDA - τον Μάρτιο και τον Ιούνιο 2021- εξέτασαν τα δεδομένα ασφάλειας και αποφάνθηκαν ότι κανένας από τους θανάτους δεν σχετίζεται με τα εμβόλια. Νομίζω ότι αυτό συνιστά σκόπιμη παραποίηση».  
 
Προχωρήσαμε γρήγορα στις 30 Ιουλίου 2021 και τα δεδομένα του VAERS έδειξαν ότι 12.366 Αμερικανοί έχουν πεθάνει μετά από εμβολιασμό τους για την COVI0-19. (Rumble 26 Αυγούστου 2021)  
 
Σε μια ανάλυση των αναφορών θανάτων από «εμβόλια»-COVID-19 που έγιναν στο VAERS, οι ερευνητές διαπίστωσαν μόνο ότι στο 86% υπήρχε χρονική σχέση και ότι τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να έχει προκαλέσει το θάνατο, και φαίνεται ότι η αιτία ήταν τα «εμβόλια». (ResearchGate Preprint Ιούνιος 2021)  
 
Η πρωτέΐνη ακίδα είναι επικίνδυνη  
 
Το σώμα μας αναγνωρίζει την πρωτεΐνη της ακίδας των «εμβολίων»-COVID ως ξένη, και αρχίζει να παράγει αντισώματα για να μας προστατεύει από τον ιό, αυτό τουλάχιστον ισχύει θεωρητικά. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Η ίδια η πρωτεΐνη είναι επικίνδυνη και είναι γνωστό ότι κυκλοφορεί στο σώμα μας επί εβδομάδες, πιθανότατα μήνες και ίσως πολύ περισσότερο μετά το «εμβόλιο»-COVID. (Clinical Infectious Diseases, ciab465, doi: 10.1093/cid/ciab465)  
 
Στα κύτταρά μας, η πρωτεΐνη ακίδας βλάπτει τα αιμοφόρα αγγεία και μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη θρόμβων αίματος. Μπορεί να εισέλθει στον εγκέφαλο, τα επινεφρίδια, τις ωοθήκες, την καρδιά, τους σκελετικούς μύες και τα νεύρα, προκαλώντας φλεγμονή, ουλές και βλάβες στα όργανα με την πάροδο του χρόνου. Ο McCullough πιστεύει επίσης ότι η πρωτεΐνη της ακίδας υπάρχει στο αίμα που δωρίζεται και έχουν ειδοποιήσει τον Ερυθρό Σταυρό και την Αμερικανική Ένωση Τραπεζών Αίματος. (Bitchute 22 Ιουλίου 2021)  
 
Οι τεχνολογίες του Αγγελιοφόρου RNA (mRNA) έχουν μελετηθεί εδώ και χρόνια, και στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν σχεδιαστεί για να αντικαταστήσουν ένα ελαττωματικό γονίδιο, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί για θεραπεία του καρκίνου ή κάποιας καρδιακής ανεπάρκειας, για παράδειγμα.  
 
Τον Νοέμβριο 2020, ωστόσο, η Pfizer σε συνεργασία με τη Γερμανική BioNTech, ανακοίνωσε ότι το «εμβόλιό» τους με βάση το mRNA ήταν «περισσότερο από 90% αποτελεσματικό» σε μια δοκιμή Φάσης 3. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το 90% των ατόμων που κάνουν το κάνουν, θα προστατεύονται από τον COVID-19, καθώς ο υπολογισμός βασίζεται στη σχετική μείωση του κινδύνου (RRR). (Pfizer 9 Νοεμβρίου 2020)  
 
Η απόλυτη μείωση του κινδύνου (ARR) από το «εμβόλιο» είναι μικρότερη από 1%. «Αν και το RRR λαμβάνει υπόψη μόνο τους συμμετέχοντες που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το ‘εμβόλιο’, η απόλυτη μείωση του κινδύνου (ARR), που είναι η διαφορά μεταξύ των ποσοστών προσβολής με και χωρίς το ‘εμβόλιο’, θεωρεί ότι αυτό ισχύει σε ολόκληρο τον πληθυσμό. Η απόλυτη μείωση του κινδύνου (ARR) τείνει να αγνοείται επειδή δίνει πολύ μικρότερο εντυπωσιακό μέγεθος-εφέ από τη σχετική μείωση του κινδύνου (RRR)», έγραψαν οι ερευνητές στο The Lancet Microbe τον Απρίλιο του 2021. (The Lancet Microbe, 20 Απριλίου 2021)  
 
Ο ΜακΚάλοου πιστεύει ότι «η εκστρατεία του μαζικού εμβολιασμού αποτελεί απίστευτη παραβίαση της ηθικής, εν μέρει επειδή κανείς δεν πρέπει να πιέζεται, να εξαναγκάζεται ή να απειλείται για να χρησιμοποιήσει ένα προϊόν έρευνας».  
 
«Δεν έχουν γίνει προσπάθειες για την παρουσίαση ή τον μετριασμό των κινδύνων από το «εμβόλιο» στο κοινό, όπως για την παροχή μόνο σε άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη και όχι σε ομάδες χαμηλού κινδύνου, όπως τα παιδιά, οι νέοι και εκείνοι που απέκτησαν φυσική ανοσία στον ιό, λόγω προηγούμενης μόλυνσής του. «Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα».  
 
Τα «εμβόλια» δεν ανακόπτουν την COVID-19, αλλά μπορεί να είναι θανατηφόρα  
 
Η «Εβδομαδιαία Έκθεση Νοσηρότητας και Θνησιμότητας» (MMWR) των CDC που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις 30 Ιουλίου 2021, αναφέρει λεπτομερώς ένα ξέσπασμα του ιού της COVID που σημειώθηκε στην κομητεία Barnstable της Μασαχουσέτης, κατά το οποίο το 74% των περιπτώσεων συνέβη σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα. ((CDC) MMWR Εβδομαδιαία Eκθεση, 6 Αυγούστου 2021 /70 (31) · 1059-1062)  
 
Ο αδιάκριτος εμβολιασμός οδηγεί σε μεταλλάξεις, καθώς ο ιός μεταλλάσσεται άγρια ​​για να αποφύγει τις ενέσεις. Επίσης, η αποτελεσματικότητα των «εμβολίων» μειώνεται γρήγορα. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο medRxiv, χρησιμοποιώντας δεδομένα από το σύστημα υγείας της Mayo Clinic, αποκάλυψε ότι σε περιόδους επικράτησης Alpha και Delta, η αποτελεσματικότητα του «εμβολίου» της Moderna ήταν 76%, ενώ η αποτελεσματικότητα του Pfizer ήταν μόνο 42%. (medRxiv. 2021 9 Αυγούστου · 2021.08.06.21261707. doi: 10.1101/2021.08.06.21261707)  
 
Ένα ελάχιστα γνωστό γεγονός το γεγονός ότι το «εμβόλιο» της Moderna έχει τριπλάσια δόση από το «εμβόλιο» της Pfizer, αλλά, περιέργως, οι υγειονομικοί αξιωματούχοι δεν το συζητούν αυτό ούτε ανακοινώνουν ποια από τις τρεις δόσεις (δύο της Pfizer και μία της Moderna) λειτουργεί «καλύτερα». Η οδηγία είναι απλή: κάντε μια ένεση, οποιαδήποτε ένεση.
 
Ωστόσο, όπως σημείωσε ο McCullough, ο ιός έχει μεταλλαχθεί και τα «εμβόλια» δεν λειτουργούν όπως ήλπιζαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι: «Τα εμβόλια δεν σταματούν τον COVID-19, τουλάχιστον όχι εντελώς, και δεν αποτελούν ασπίδα κατά της θνησιμότητας». (Rumble 26 Αυγούστου 2021)  
 
Όπως οι ΗΠΑ με το VAERS, έτσι και το Ηνωμένο Βασίλειο διατηρεί έναν ιστότοπο την «Κίτρινη κάρτα» για να αναφέρονται οι παρενέργειες των εμβολίων και των φαρμάκων. (Yellow Card)  
 
Η Tess Lawrie, που η εταιρεία της The Evidence-based Medicine Consultancy έχει συνεργαστεί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ανέλυσε τα δεδομένα της «Κίτρινης Κάρτας» του Ηνωμένου Βασιλείου και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «υπάρχουν περισσότερα από αρκετά στοιχεία για να βγάλουν τα εμβόλια από την αγορά επειδή δεν είναι ασφαλή για ανθρώπινη χρήση». Η έκθεση ανέφερε:  
 
«Είναι πλέον προφανές ότι αυτά τα προϊόντα στην κυκλοφορία του αίματος είναι τοξικά για τον άνθρωπο. Απαιτείται άμεση διακοπή του προγράμματος εμβολιασμού, ενώ θα πραγματοποιείται πλήρης και ανεξάρτητη ανάλυση της ασφάλειάς τους για να διερευνηθεί η πλήρης έκταση των βλαβών, που τα δεδομένα της Κίτρινης Κάρτας του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι περιλαμβάνουν: θρομβοεμβολή, φλεγμονώδη νόσο πολλών συστημάτων, καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, αυτοάνοση και αναφυλαξία, καθώς και ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα (ADE)». (The Evidence-based Medicine Consultancy, 9 Ιουνίου 2021)  
 
Η έγκαιρη θεραπεία είναι καθοριστική  
 
Ο McCullough προσπαθεί να πει τη σημασία της έγκαιρης θεραπείας του COVID-19. Η πρώιμη περιπατητική θεραπεία με θεραπευτικό σχήμα αλληλουχίας-πολλαπλών φαρμάκων υποστηρίζεται από τις διαθέσιμες πηγές στοιχείων και έχει θετικό προφίλ οφέλους-κινδύνου για τη μείωση του κινδύνου των νοσηλειών και των θανάτων.  
 
Στο video (53:40) μπορείτε να δείτε το αρχικό θεραπευτικό σχήμα του McCullough, το οποίο περιλαμβάνει αρχικά ένα πακέτο διατροφής. Ενώ αναρρώνετε στο σπίτι, ανοίξτε τα παράθυρά σας και πάρτε άφθονο καθαρό αέρα και εξαερισμό στο σπίτι σας.
 
Εάν τα συμπτώματα επιμένουν ή επιδεινωθούν, συνιστά να καλέσετε το γιατρό σας και να απαιτήσετε θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα. Προοδευτικά, η θεραπεία θα περιλάβει αντιμολυσματικά (όπως η HCQ ή την ιβερμεκτίνη), αντιβιοτικά, στεροειδή και αραιωτικά του αίματος.
 
 Εάν ο γιατρός σας αρνείται να θεραπεύσει την COVID στα αρχικά στάδια, βρείτε ένα νέο γιατρό ή επισκεφθείτε μια κλινική τηλεϊατρικής που θα σας βοηθήσει, καθώς «η προνοσοκομειακή φάση είναι η φάση της θεραπευτικής ευκαιρίας».  
 
Το αρχικό θεραπευτικό σχήμα του Peter McCullough 
 
Ο ΜακΚάλοου είναι μεταξύ ενός διαρκώς αυξανόμενου αριθμού ειδικών που πιστεύουν ότι τα «εμβόλια»-COVID-19 επιδεινώνουν την πανδημία. Τα «εμβόλια» έχουν «δυσμενές προφίλ ασφάλειας», δεν είναι κλινικά αποτελεσματικά και, επομένως, δεν μπορούν να υποστηριχθούν γενικά στην κλινική πράξη αυτή τη στιγμή».  
 
Λογικά, αυτό είναι σαφές. Αλλά, όπως πιστεύει ο McCullough, έχουμε να κάνουμε με μια μαζική ψύχωση που εμποδίζει τους ανθρώπους να δουν την πραγματικότητα:  
 
«Τα πράγματα έχουν ξεφύγει, είναι ανησυχητικά εκτός ελέγχου στο πλαίσιο του ιού. Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ό, τι κι αν συμβαίνει, συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο, δείχνοντας ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα.
 
 Ένα πρόγραμμα για να προάγει τόσο πολύ τον φόβο, την απομόνωση, την ταλαιπωρία, τη νοσηλεία και τον θάνατο, προκειμένου να τρυπηθεί με μια βελόνα ο βραχίονας όλων των ανθρώπων, πάση θυσία. Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Και κανείς σε αυτή την αίθουσα δεν μπορεί να διαφωνήσει». (Rumble 26 Αυγούστου 2021
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.