16 Σεπτεμβρίου 2021

Μπόλι χωρίς συγκατάθεση και με εκβιασμό, δεν είναι πράξη αγάπης. Είναι βιασμός!

Σταματήστε να ενδίδετε στον εκβιασμό της υγείας Δεν υπάρχει πλέον επιδημία.
 
Πρόλογος Καταχανά:
 
Στο κείμενο αυτό, η Δρ. Delépine, αναφέρεται σε όσα συμβαίνουν στην Ιταλία. Διαβάζοντας όμως το κείμενό της θα καταλάβετε ότι θα μπορούσε εξ ίσου να αναφέρεται στην Ελλάδα, καθώς τα ίδια αντιστοιχούν κι εδώ. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που το δημοσιεύουμε.  
 
Γράφει η Δρ. Nicole Delépine  
 
«Η κραυγή μιας ιταλίδες μέλους του Κινήματος 5 Αστέρων, της Sara Cunial, αποκλείστηκε από το κόμμα της (το οποίο βρίσκεται σήμερα στον κυβερνητικό συνασπισμό με επικεφαλής τον τραπεζίτη Ντράγκι) επειδή έκανε παράλογες παρατηρήσεις σχετικά με τη διαχείριση της κρίσης υγείας: καλεί τους συναδέλφους της κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο Σώμα για το «Green Pass». Μόνη εναντίον όλων, σε μια υπέροχη έκρηξη θάρρους. Εν κατακλείδι, απευθύνεται απευθείας στον Πάπα.»  
 
Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι η λήψη του εμβολίου είναι μια πράξη αγάπης επειδή μια πράξη αγάπης χωρίς συγκατάθεση και υπό εκβιασμό ονομάζεται βιασμός.  
 
*Το πρωτότυπο στα ιταλικά βρέθηκε σε αυτόν τον όχι λιγότερο καταπληκτικό ιστότοπο: http://www.korazym.org/64986/la-dichiarazione-di-voto-di-sara-cunial-alla-camera-durante-la-discussione-del-vergognoso-decreto-green-pass / *  
 
Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι πρόκειται για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ξεκίνησε αυτή η υστερική διαχείριση.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τίποτα δεν είναι γνωστό για τον COVID, επειδή υπάρχει πλέον μια πολύ σταθερή βιβλιογραφία, η οποία χρονολογείται ακόμη και πριν από τη αποκαλούμενη πανδημία.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι δεν υπάρχουν θεραπείες, καθώς οι θεραπείες είναι γνωστές από την άνοιξη του 2020 και τώρα ο EMA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων) έχει ακόμη αρχίσει να εγκρίνει τα πρώτα φάρμακα.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι το πλάσμα ανάρρωσης δεν είναι λύση για περιπτώσεις που δεν απαιτούν νοσηλεία, επειδή όσοι το απέδειξαν το πλήρωσαν ακριβά [ο κύριος προωθητής αυτής της θεραπείας, Καθ. Ο Ντε Ντόνο, επικεφαλής του τμήματος στη Μάντοβα, είχε μια πολύ άσχημη εμπειρία απόρριψης του οποίου ήταν το αντικείμενο και μόλις αυτοκτόνησε, βλ. Το blog του Dr Gulisano, ndt].  
 
Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι το εμβόλιο είναι η μόνη εναλλακτική λύση, επειδή δεν είναι εμβόλιο αλλά πειραματική γονιδιακή θεραπεία και είναι παράνομο να αναγκάζετε έμμεσα τους Ιταλούς (σημ. μετ. και τους Ελληνες) να είναι ινδικά χοιρίδια σε αυτό το πείραμα.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τα εμβόλια δεν είναι πειραματικά, επειδή ακόμη και οι δοκιμές του πρώτου «αδειοδοτημένου» εμβολίου δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, επειδή δεν γνωρίζετε καν τι περιέχουν. Αντιθέτως, τα νέα από όλο τον κόσμο είναι σαφή: εκατομμύρια παρτίδες έχουν κατασχεθεί σε πολλές χώρες λόγω της παρουσίας ξένων ουσιών, ορισμένες από τις οποίες είναι πολύ επικίνδυνες, δεν έχουν αναγνωριστεί και δεν αναγράφονται στην ετικέτα.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι η ανοσία της αγέλης δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς το εμβόλιο, διότι έχει αποδειχθεί ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει ήδη ανοσία χωρίς αυτόν τον ορό, γι’ αυτό και δεν θέλετε να διατεθούν οι αντίστοιχες ορολογικές εξετάσεις.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά, επειδή οι αριθμοί έχουν υπολογιστεί και η μείωση του κινδύνου είναι λίγο μεγαλύτερη από μηδέν. Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι ο εμβολιασμός δεν ενέχει κινδύνους, διότι τα στοιχεία των ανεπιθύμητων ενεργειών στις βάσεις δεδομένων στη Βρετανία, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη μιλούν από μόνα τους. Διαβάστε τα!  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι η στρατηγική σας είναι ο εθελοντικός εμβολιασμός, διότι σιγά-σιγά αναγκάζετε τους πάντες να τον κάνουν έμμεσα, μέσω του κοινωνικού εκβιασμού, της παρακολούθησης και του εκφοβισμού. Χρησιμοποιείτε την πανδημία ως δικαιολογία για τις κοινωνικές, οικονομικές και εργασιακές μεταρρυθμίσεις «με αίμα και δάκρυα» που απαιτεί η Ανάκαμψή σας ως λύτρα.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι όλα τα μέτρα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή είναι μόνο για λόγους έκτακτης ανάγκης, διότι ο ΠΟΥ δημοσίευσε ένα έγγραφο – χρηματοδοτούμενο από τον Bill Gates και τον Rockefeller – σχετικά με τη μόνιμη χρήση του διαβατηρίου εμβολίων. Δεν μπορείτε πλέον να λέτε «η Ευρώπη μας το ζητάει», διότι στον κανονισμό 2021/953 της ΕΕ, στο άρθρο 36, αναφέρεται: «είναι αναγκαίο να αποφεύγεται κάθε άμεση ή έμμεση διάκριση εις βάρος των ατόμων που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν». Μια φράση η οποία, στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ της ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ, κρύφτηκε επιδέξια από τα χεράκια των Παλατιών [της κυβέρνησης] που κατευθύνονται από τους κλέφτες της αλήθειας που αρέσκονται να σαμποτάρουν τα κανονιστικά κείμενα αναφοράς. Ο σκοπός του Ευρωπαϊκού Διαβατηρίου Covid – το οποίο είναι πράσινο μόνο στην Ιταλία (προφανώς σύμφωνα με τα πυρηνικά οράματα του υπουργού Cingolani) – είναι να «διευκολύνει την άσκηση του ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ από τους κατόχους». ΣΗΜΕΙΩΣΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», όχι «ΥΠΟ ΚΑΤΑ ΚΛΗΣΗ». Το άρθρο 3 παράγραφος 6 του κανονισμού ορίζει: «Η κατοχή των πιστοποιητικών που αναφέρονται στην παράγραφο 1 δεν αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση της ελεύθερης κυκλοφορίας».  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι σέβεστε την προτεραιότητα των κανονιστικών πηγών, διότι αποδεχόμενοι τον εκπτωτικό συμβιβασμό για τις [εξετάσεις] σάλιου, η εφαρμογή του οποίου ρυθμίζεται από την περίφημη εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, διαπιστώνετε ότι με ένα pizzino [σημείωση του συντάκτη: από τη σικελική λέξη pizzinu που σημαίνει «μικρό κομμάτι χαρτί». Χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει μικρά κομμάτια χαρτιού που ανταλλάσσονται από χέρι σε χέρι από τη σικελική μαφία για ευαίσθητες επικοινωνίες. Αλλά και τα έγγραφα που ανταλλάσσουν οι βουλευτές και οι γερουσιαστές στο Κοινοβούλιο] της Speranza [Υπουργός Υγείας] (σημ. μετ. ελληνιστί: ραβασάκι) αποφασίζετε για την κοινωνική, επαγγελματική και οικονομική ζωή ή το θάνατο των Ιταλών πολιτών και αυτής της χώρας. Σας υπενθυμίζω ότι οι ταχείες εξετάσεις σάλιου έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα και, επομένως, το ίδιο ποσοστό σφάλματος με τα κινεζικά βασανιστήρια [τεστ].  
 
Δεν μπορείτε πλέον να πείτε το παραμύθι της ανοσοποίησης που οι πωλητές εμβολίων είναι τόσο καλοί στο να λένε, ακόμη και εδώ. Πόσοι ελεγμένοι συνάδελφοι, ή ακόμη χειρότερα, εμβολιασμένοι συνάδελφοι εδώ, μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν ανοσία και επομένως να ορκιστούν ότι δεν έχουν μολυνθεί ή ασθενήσει; Μπορώ να αισθάνομαι ασφαλής αν έρθω σε επαφή με την πολυεμβολιασμένη συνάδελφο Lorenzin [Beatrice Lorenzin, PD MP, πρώην υπουργός Υγείας] ή βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση με τους ασθενείς του νοσοκομείου S. Eugenio, που έκλεισε λόγω της επιδημίας του Covid με όλους τους εμβολιασμένους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας;  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι οι εμβολιασμένοι δεν μολύνουν, τώρα που η είδηση των μολυσμένων και μεταδοτικών εμβολίων είναι δημόσια γνωστή. Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι εργάζεστε για το λαό, επειδή τα μέλη της CTS [Τεχνοεπιστημονική Επιτροπή] και οι εμπειρογνώμονες στην τηλεόραση πληρώνονται ΟΛΟΙ – και εννοώ ΟΛΟΙ – από τις φαρμακευτικές εταιρείες.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι διαθέτετε ένα αυστηρό σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης, επειδή καταλάβαμε από την ασυνέπεια των δεδομένων μεταξύ του AIFA [Ιταλικός Οργανισμός Φαρμάκων] και του ISS [Istituto Superiore di Sanità] ότι δεν μπορείτε πλέον να είστε στο επίκεντρο και, ως εκ τούτου, είστε υποχρεωμένοι να σαμποτάρετε τα διάφορα εθνικά και περιφερειακά συστήματα πληροφορικής υγείας.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι αυτό γίνεται για το δικό μας καλό, διότι οι Ιταλοί (σημ. μετ. και οι Ελληνες) δεν ήταν ποτέ σε χειρότερη κατάσταση.  
 
Δεν μπορούμε πλέον να πούμε ότι η κατάσταση είναι παγκόσμια, διότι όλο και περισσότερες χώρες ακυρώνουν τα μέτρα έκτακτης ανάγκης.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι ζούμε σε μια δημοκρατία, διότι με τα λόγια και τις πράξεις σας, κάθε δικαίωμα και ελευθερία εξαφανίζεται, και εδώ και πάρα πολύ καιρό, όσοι ασκούν τις συνταγματικές και φυσικές τους ελευθερίες κατηγορούνται και ταπεινώνονται.  
 
Δεν μπορείτε να μιλάτε πια για τη χρησιμότητα των μασκών, μετά τις όμορφες φωτογραφίες σας χωρίς μάσκα σε διάφορες επίσημες και κοινωνικές εκδηλώσεις.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι τα εμβόλια είναι καλά, διότι οι εκθέσεις των παγκόσμιων υγειονομικών αρχών, τις οποίες εσείς λογοκρίνετε, μας λένε ότι τα κρούσματα ανεπιθύμητων αντιδράσεων αυξάνονται μεταξύ των εμβολιασμένων, πλήττοντας τους πάντες, ιδίως τους νέους: για παράδειγμα, στο Ισραήλ (όπου το ποσοστό του εμβολιασμένου πληθυσμού είναι από τα υψηλότερα στον κόσμο) η επίσημη έκθεση για τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις των εμβολίων της Pfizer, Απρίλιος 2021, δείχνει αύξηση της θνησιμότητας κατά 22%. Και θα σας απαλλάξω από το τελευταίο γιατί είναι σφαγή. Στην ηλικιακή ομάδα 20-29 ετών, η αύξηση της θνησιμότητας είναι δραματική! Μιλάμε για +32%, το οποίο μας λέει ότι το εμβόλιο είναι πολύ πιο θανατηφόρο για τους νέους παρά για τους ηλικιωμένους! Υπάρχει στενή συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των ατόμων που εμβολιάζονται ανά ημέρα και του αριθμού των θανάτων ανά ημέρα σε κάθε ηλικιακή ομάδα. Ο κίνδυνος θανάτου μετά τον δεύτερο εμβολιασμό είναι υψηλότερος από ό,τι μετά τον πρώτο. Υπάρχει σημαντική αύξηση – έως και 26% – όλων των καρδιακών προβλημάτων σε άτομα κάτω των 40 ετών (μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα). Και πάλι: υψηλός επιπολασμός απώλειας εμμήνου ρύσεως, νευρολογικές, σκελετικές, δερματικές διαταραχές… η πηκτικότητα είναι στην ημερήσια διάταξη, όπως και τα εμφράγματα του μυοκαρδίου, τα εγκεφαλικά επεισόδια, οι αποβολές, η διακοπή της ροής του αίματος στα κάτω και άνω άκρα, οι πνευμονικές εμβολές.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι τα εμβόλια προλαμβάνουν τις ασθένειες, διότι τα επίσημα στοιχεία του ισραηλινού Υπουργείου Υγείας της 13/08/2021 λένε ότι το 81% των σοβαρών περιστατικών στα νοσοκομεία εμβολιάζονται με 2 ή 3 δόσεις!  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι τα εμβόλια βελτιώνουν τις ζωές, καθώς στη Βρετανία οι θάνατοι εμβολιασμένων ατόμων είναι υπερδιπλάσιοι από τους θανάτους μη εμβολιασμένων ατόμων! Ένα ενδιαφέρον επίσημο έγγραφο της βρετανικής υγείας, που δημοσιεύθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, αναφέρει ότι τα επικαιροποιημένα κρούσματα της μετάλλαξης Delta από τις 29 Αυγούστου 2021 δείχνουν 1798 θανάτους, εκ των οποίων 536 ΔΕΝ είχαν εμβολιαστεί (30% του συνόλου) και 1233 είχαν εμβολιαστεί (69% του συνόλου). ΈΤΣΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΘΝΗΣΙΜΌΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡΔΙΠΛΆΣΙΟ ΑΠΌ ΕΚΕΊΝΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΊΑΣΤΩΝ!  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι όσοι επικρίνουν την εκστρατεία εμβολιασμού φοβούνται, διότι τα επίσημα στοιχεία που αναφέρονται εδώ προέρχονται από χώρες που έχουν αποδείξει τον εμβολιασμό παγκοσμίως.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι το 1/3 των Ιταλών έγινε ξαφνικά μη εμβολιαστές ή να πιστεύετε ότι όσοι είναι επικριτικοί «φοβούνται» το εμβόλιο, διότι ο φόβος δεν προέρχεται από τους πολίτες, ο φόβος ήταν το κλειδί για όσους διαχειρίστηκαν και συνεχίζουν να διαχειρίζονται μια πολύ αμφίβολη κατάσταση έκτακτης ανάγκης και καταλαμβάνουν αναξιοπρεπείς θέσεις στην κυβέρνηση.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να ισχυρίζεστε ότι είστε διανοητικά ειλικρινείς. Δεν απευθύνομαι τόσο στην πλειοψηφία, της οποίας το διαφωνούν κόμμα, αποσύροντας τις τροπολογίες και καταψηφίζοντας τις τροπολογίες για τη γενίκευση των ταχέων δοκιμών σάλιου και των ορολογικών εξετάσεων, αποκάλυψε τις πραγματικές του θέσεις, όσο και στην αντιπολίτευση. «Το πράσινο πιστοποιητικό είναι ένα πρώτο βήμα προς την οριστική άρση των εμποδίων στην ελεύθερη κυκλοφορία που έχουν προκαλέσει τόσο μεγάλη ζημιά στην οικονομία μας. Το μέσο αυτό πρέπει να εφαρμοστεί το συντομότερο δυνατό, ώστε να τεθεί σε ισχύ πριν από την έναρξη της θερινής περιόδου. Αυτή ήταν η επίσημη δήλωση που έκανε στις 19 Μαρτίου η επικεφαλής της Fratelli d’Italia, Giorgia Meloni, η οποία υπερασπίστηκε την απόφαση να εισαχθεί η πράσινη κάρτα, διότι «η ομοιογενής υιοθέτηση αυτού του μέτρου σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση θα οδηγήσει τελικά στην κατάργηση όλων των περιορισμών. ΚΑΤΑΣΤΉΣΤΕ ΣΑΦΈΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΡΓΆΖΕΣΤΕ. ΟΙ ΙΤΑΛΟΊ ΈΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΊ ΑΠΌ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΌΝΗΣΗ.  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι το πράσινο πέρασμα θα βελτιώσει τη ζωή μας, διότι είναι το μέσο για την οριστική εγκαθίδρυση μιας πολιτικής δικτατορίας που βασίζεται στο φόβο και σε αιώνιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την υγεία, δικαιολογημένες από ψευδείς επιστημονικές βάσεις, η οποία διασκεδάζει διαιρώντας την κοινωνία σε αντίπαλα στρατόπεδα, καλά και κακά, τα οποία αντιπαρατίθενται μεταξύ τους αντί να πολεμούν τον κοινό εχθρό. Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι η Ιταλία είναι η καλύτερη, επειδή είναι απλώς το ιστορικό εργαστήριο πειραμάτων κοινωνικής μηχανικής, και μαζί με τη Γαλλία, είναι καταδικασμένη να πρέπει να ανταποκρίνεται στις τρέλες των ελίτ: από τη μία πλευρά ο Ντράγκι της μήτρας της πίστης στην Goldman Sachs και από την άλλη ο Μακρόν, της μάρκας Rothschild. Όλα αυτά σκηνοθετούνται από τον Σόρος και τον Γκέιτς, οι οποίοι, παίζοντας με την απόκτηση εργοστασίων ρυθμιστικών [test], γεωργικών εκτάσεων και πολυτελών ξενοδοχείων, αποτελούν τη μαρτυρία των διάσημων φίλων του Επστάιν στο Νταβός.  
 
(σημείωση Καταχανά: μην ξεχνάμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει άμεση εξάρτηση από την Goldman Sachs, στην οποία εργάζεται η κόρη του Σοφία εδώ και δύο χρόνια, λειτουργώντας ενίοτε και ως μεταφορέας των εντολών του Οίκου Rothschild στον οποίο ανήκει η συγκεκριμένη τράπεζα)  
 
Δεν μπορείτε πλέον να στέλνετε τον επικεφαλής αυτού του κράτους να λέει ότι πρέπει να παραιτηθούμε από τις ελευθερίες μας και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, επειδή το κράτος είμαστε εμείς, οι Ιταλοί, και είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για να το υπερασπιστούμε!  
 
Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι ο εμβολιασμός είναι μια πράξη αγάπης, διότι μια πράξη αγάπης χωρίς συναίνεση και υπό καθεστώς εκβιασμού ονομάζεται «βιασμός».  
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αυτήν την ιταλίδα βουλευτή που αγωνίζεται εδώ και πολύ καιρό ενάντια σε αυτή τη δικτατορία της υγείας στην υπηρεσία των δισεκατομμυριούχων. Ας τη βοηθήσουμε να σταματήσει αυτή η σφαγή των ηλικιωμένων με τριπλές δόσεις και των αθώων νέων με covid σε μηδενικό κίνδυνο, αλλά σε υψηλό κίνδυνο με ψευδοεμβόλια, ιδίως της μυοκαρδίτιδας, μερικά από τα οποία σκοτώνουν και άλλα από τα οποία μειώνουν το προσδόκιμο ζωής τους για πάντα και τις σωματικές τους δυνατότητες για πάντα, όπως αυτοί οι αθλητές που αποκλείονται βάναυσα από την αθλητική τους ζωή. Ας το διαδώσουμε, ας προειδοποιήσουμε!  
 
Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)  
το είδαμε ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.