16 Σεπτεμβρίου 2021

Αυστραλιανοί Αξιωματούχοι Ανακοινώνουν Και Πάλι Τη Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων

10 Σεπτεμβρίου 2021 
Δείτε το άρθρο του Makia Freeman στο Waking Times εδώ: https://tinyl.io/4mFw
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Οι αξιωματούχοι υγείας της New South Wales (NSW) ανακοινώνουν συνεχώς μια αυστραλιανή Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) στις συνεντεύξεις τύπου του COVID. Γιατί χρησιμοποιούν σκόπιμα τη συγκεκριμένη φράση "Νέα Τάξη Πραγμάτων";;
 
Μια αυστραλιανή Νέα Τάξη Πραγμάτων δημιουργείται, αν κρίνουμε από τις συχνές χρήσεις της φράσης στη χώρα Down Under. Σε ένα ακόμη ολίσθημα της γλώσσας, το οποίο δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί οτιδήποτε άλλο εκτός από υπολογισμένο και σκόπιμο, ο επικεφαλής αξιωματούχος υγείας της Νέας Νότιας Ουαλίας (NSW) Dr. Kerry Chant βγήκε και δήλωσε ρητά ότι: "θα εξετάσουμε πώς μοιάζει η ανίχνευση επαφών στη Νέα Τάξη Πραγμάτων". Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Chant χρησιμοποιεί τη φράση Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) σχετικά με τις κυβερνητικές πολιτικές COVID, ούτε είναι η πρώτη φορά που τη χρησιμοποιούν αξιωματούχοι της NSW (της πολυπληθέστερης πολιτείας της Αυστραλίας). Ένας άλλος αξιωματούχος, ο υπουργός Υγείας και Ιατρικής Έρευνας της NSW Brad Hazzard, έχει μιλήσει για τη ΝΤΠ πολλές φορές στο πλαίσιο του COVID. Θα μπορούσε να γίνει πιο απροκάλυπτο και θρασύ;;; 
 
-- Τι συμβαίνει στο πρόσωπο της Chant καθώς μιλάει;;; 
 
Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος το έχει παρατηρήσει αυτό, αλλά ρίξτε μια ματιά στο παραπάνω συνδεδεμένο απόσπασμα 30 δευτερολέπτων όπου η Chant μιλάει για την αυστραλιανή Νέα Τάξη Πραγμάτων της. Παρακολουθήστε προσεκτικά το πρόσωπό της. Παρατηρήστε πώς μια σκοτεινή παρουσία εμφανίζεται στο πρόσωπό της (από το σημείο των 6 δευτερολέπτων έως το σημείο των 9 δευτερολέπτων περίπου), όταν τα φρύδια της αυλακώνουν απότομα πάνω από τη μύτη της. Το πρόσωπό της γίνεται από ανοιχτό σε κλειστό, σχεδόν σαν κάποια οντότητα να έχει καταλάβει το πρόσωπό της και να μιλάει μέσω αυτής. Κοιτάξτε τα μάτια της. Κοιτάξτε τα φρύδια της. Στη συνέχεια, ξαφνικά, εξαφανίζεται. Είναι ένα πραγματικά ανατριχιαστικό εφέ, και το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές όταν την έχω παρακολουθήσει να μιλάει δημόσια. Έχω ξαναγράψει για το wetiko, τους Archons και άλλες υπερδιάστατες οντότητες που φαίνεται να βρίσκονται στη βάση της παγκόσμιας συνωμοσίας της ΝΔΤ. Δεν λέω ότι αυτό είναι απαραίτητα αυτό που συμβαίνει εδώ, αλλά οι εκφράσεις του προσώπου της Chant είναι ανατριχιαστικές. 
 
-- Αυστραλιανοί δρακόντειοι κανόνες, πολιτικές και νομοθεσία COVID 
 
Το αυστραλιανό θέμα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει επίσης διατυμπανιστεί σε εφημερίδες των συσημικών μέσων ενημέρωσης (MSM) όπως η SMH (Sydney Morning Herald) σε άρθρα με τίτλους όπως: "Η αυστραλιανή έρευνα για το COVID-19 παρουσιάζει έναν οδικό χάρτη για μια νέα παγκόσμια τάξη". Η αυστραλιανή κυβέρνηση έχει εμπλακεί σε ορισμένες εντελώς φρικτές και δρακόντειες ενέργειες, όπως η εκτέλεση σκύλων διάσωσης, με το σκεπτικό να εμποδίζει τους εθελοντές ενός καταφυγίου ζώων να ταξιδέψουν για να παραλάβουν τα ζώα. Γιατί; Λόγω COVID. Δεν χρειάζεται λογική - ούτε ίχνος ανθρωπιάς. 
 
Μόλις πρόσφατα, στις 25 Αυγούστου 2021, και τα δύο σώματα του αυστραλιανού κοινοβουλίου ψήφισαν άλλο ένα τυραννικό νομοσχέδιο με τίτλο: «το νομοσχέδιο για την τροποποίηση της νομοθεσίας περί επιτήρησης (ταυτοποίηση και διακοπή) 2021», μέσω του οποίου η κυβέρνηση παραχωρεί αδιάφορα στον εαυτό της το δικαίωμα να "διαταράσσει τα δεδομένα τροποποιώντας, προσθέτοντας, αντιγράφοντας ή διαγράφοντας δεδομένα προκειμένου να ματαιώσει τη διάπραξη σοβαρών αδικημάτων στο διαδίκτυο". Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι η κυβέρνηση μπορεί να έρθει και να αλλάξει αυτά που είπατε στο διαδίκτυο - και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι' αυτό! Επιτρέπει επίσης στην αστυνομία να: "καταλαμβάνει τον διαδικτυακό λογαριασμό ενός ατόμου με σκοπό τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για την προώθηση μιας ποινικής έρευνας".  
 
"Αν επιστρέψουμε στο αρχικό μας παράδειγμα, οι αρχές θα μπορούσαν εύκολα να αποφασίσουν ότι προωθείτε επιβλαβές περιεχόμενο ή κάποια άλλη παρόμοια ανοησία. Για τους Αμερικανούς που δεν έχουν δώσει προσοχή, αυτό δεν είναι άγνωστα νερά για τους Αυστραλούς.  
 
Πρόσφατα γίναμε μάρτυρες στην Αυστραλία της σύλληψης μιας εγκύου γυναίκας στο σπίτι της - μπροστά στα παιδιά της που ούρλιαζαν - απλώς και μόνο επειδή προσπάθησε να οργανώσει μια διαμαρτυρία κατά του εγκλεισμού/της ελευθερίας μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook. Έτσι, θεωρήθηκε απειλή για τη δημόσια ασφάλεια και την έσυραν με χειροπέδες μια ώρα πριν από το ραντεβού της με τον υπέρηχο. 
 
Αργότερα είδαμε την αυστραλιανή αστυνομία να συλλαμβάνει εκατοντάδες άτομα σε (άλλη μια) μεγάλη διαμαρτυρία κατά του εγκλεισμού/της ελευθερίας εντός της χώρας. 
 
Στη συνέχεια είδαμε τη δημιουργία πραγματικών στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους Αυστραλούς πολίτες". 
 
 
"Το νομοσχέδιο εισάγει τρεις νέες εξουσίες για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου: 
Τα "εντάλματα διατάραξης δεδομένων" επιτρέπουν στις αρχές να "διαταράσσουν τα δεδομένα" αντιγράφοντας, διαγράφοντας ή τροποποιώντας τα δεδομένα κατά το δοκούν τα "εντάλματα δραστηριότητας δικτύου" επιτρέπουν τη συλλογή πληροφοριών από συσκευές ή δίκτυα που χρησιμοποιούνται ή είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν από το αντικείμενο του εντάλματος τα "εντάλματα ανάληψης λογαριασμού" επιτρέπουν στις υπηρεσίες να αναλάβουν τον έλεγχο ενός διαδικτυακού λογαριασμού (π.χ. ενός λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) για να συλλέξουν πληροφορίες για μια έρευνα. 
 
Υπάρχει επίσης μια διαδικασία "έγκρισης έκτακτης ανάγκης" που επιτρέπει αυτές τις δραστηριότητες χωρίς ένταλμα υπό ορισμένες συνθήκες." 
 
Με άλλα λόγια, μπορούν πλέον να αλλάζουν ό,τι γράφετε, να καταλαμβάνουν το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας και να αναλαμβάνουν τον λογαριασμό σας - και όλα αυτά χωρίς ένταλμα! Θεέ μου! Τι στο καλό έχει να κάνει αυτό με το COVID; Φανταστείτε για ένα λεπτό - γράφετε ένα σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε μια ανάρτηση σε ιστολόγιο, και η κυβέρνηση παρεμβαίνει και αποφασίζει ότι θα ξαναγράψει αυτό που είπατε, και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι' αυτό. Αυτή τη στιγμή, δεν προσπαθούν καν να προσποιηθούν ότι νοιάζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα ή να καλύψουν αυτούς τους αυταρχικούς κανόνες με τον μανδύα της προστασίας της δημόσιας υγείας. 
 
Όπως έχουν τα πράγματα στις ΗΠΑ, αυτού του είδους η νομοθεσία θα προσέκρουε στην προστασία της 4ης τροπολογίας κατά των ερευνών και των κατασχέσεων, αλλά στην εποχή της ΝΤΠ του COVID τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μια τέτοια νομοθεσία θα εισαχθεί στις ΗΠΑ. Ας θυμηθούμε: πρόκειται για μια παγκόσμια ατζέντα, και ενώ η Κάτω Χώρα έχει περάσει σε πλήρη τυραννικό καθεστώς με μια Αυστραλιανή Νέα Τάξη Πραγμάτων, το σχέδιο είναι να εναρμονιστούν όλοι οι νόμοι σε όλο τον κόσμο για να γίνει κάθε έθνος πανομοιότυπο τυραννικό. 
 
-- Αυστραλιανή Νέα Παγκόσμια Τάξη: Βικτώρια και NSW δηλώνουν ανοιχτά την Aτζέντα 
 
Οι πρωθυπουργοί των 2 πολυπληθέστερων πολιτειών της Αυστραλίας, NSW και Victoria, δηλώνουν ρητά το μέλλον της ΝΔΤ στο νησιωτικό έθνος. Η πρωθυπουργός της NSW Gladys Berejiklian είπε στους μη εμβολιασμένους Αυστραλούς: "Έχετε προειδοποιηθεί!", καθώς ανακοίνωσε ότι οι Αυστραλοί που δεν έχουν λάβει το επικίνδυνο και πειραματικό εμβόλιο COVID θα παραμείνουν υπό επ' αόριστον αποκλεισμό. Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Dan Andrews, ή ο δικτάτορας Dan / Κιμ Γιονγκ Νταν αν προτιμάτε, προειδοποίησε ανοιχτά για την επερχόμενη εμβολιασμένη οικονομία, όπου οι ανεμβολίαστοι θα αποκλειστούν από τη συμμετοχή στην κανονική οικονομική ζωή. Πρόκειται για μια συγκλονιστική πράξη παράνομου διαχωρισμού και διάκρισης - για να εμποδίσει στην πραγματικότητα τους ανθρώπους που απλά θέλουν σωματική αυτονομία και ιατρική κυριαρχία να επισκέπτονται νοσοκομεία. Ωστόσο, στην αυστραλιανή Νέα Τάξη Πραγμάτων, αυτό θα είναι προφανώς ο κανόνας, εκτός αν αρκετοί Αυστραλοί επωφεληθούν από τη δύναμή τους αυτή τη στιγμή και ξεσηκωθούν για να βάλουν τέλος σε αυτή την ανοησία μια για πάντα. 
 
-- Τελικές σκέψεις 
 
Όσο περισσότερο πιέζουν, τόσο περισσότερο εκθέτουν την αυταρχική τους ατζέντα. Η Αυστραλία είναι γνωστή για την αγάπη της για το ποτό, αλλά ακόμη και αυτό το θορυβώδες χόμπι δέχεται τώρα επίθεση, καθώς μια πρόσφατη έκθεση αποκαλύπτει ότι αξιωματούχοι της NSW περιόρισαν τους κατοίκους ενός πύργου καραντίνας φυλακών σε 6 μπύρες την ημέρα. Θεέ μου! Τα πράγματα πρέπει να έχουν πάρει άσχημη τροπή, αν οι τρόφιμοι δεν μπορούν να πνίξουν τις λύπες τους ούτε στο αλκοόλ. Σε μια πιο σοβαρή σημείωση, μπορεί να υπάρξουν μόνο τόσες πολλές κλήσεις αφύπνισης πριν ο κόσμος φτάσει σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Πρέπει να επαναλάβουμε ότι όλη αυτή η παραφροσύνη μπορεί να σταματήσει - και γρήγορα - αν αρκετοί άνθρωποι ενωθούν και αρνηθούν ειρηνικά αλλά πολύ αποφασιστικά να συνεργαστούν πλέον με οποιαδήποτε πτυχή της επιχείρησης Coronavirus. 
 
Σχετικά με τον συγγραφέα: 
 
Πηγές ενσωματωμένες στο άρθρο.
 
Δικτυογραφία: 
Australian Officials Again Announce a New World Order Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.