18 Σεπτεμβρίου 2021

Η συκοφάντηση των πατριωτών. Ο λόγος για τις 160 σημαίνουσες προσωπικότητες, που αντιμετωπίζουν πλέον μια επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρων επειδή υπέγραψαν ένα κείμενο αρχών, υπέρ πίστεως και πατρίδος!

Νοιάζονται για την Ελλάδα και τους παρουσιάζουν σαν θαυμαστές του Χίτλερ! Αρθρώνουν άποψη διαφορετική από τα παπαγαλίσματα των προπαγανδιστών της παρακμής και τους αποδίδονται όλοι οι μειωτικοί χαρακτηρισμοί που μπορεί να φανταστεί κάποιος. 
 
Εκφράζουν θέσεις υπέρ των παραδοσιακών αξιών και συκοφαντούνται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Δαχτυλοδείχνουν τον αυτονόητο και μέγα εξ Ανατολών κίνδυνο, που είναι η Τουρκία, και τους αποκαλούν περιφρονητικά «τουρκοφάγους» – ενώ το Γένος μας μόλις συμπλήρωσε 200 χρόνια ελεύθερου βίου εντός εθνικού κράτους ακριβώς επειδή υπήρξαν Έλληνες «τουρκοφάγοι» πολεμιστές, που αποφάσισαν να μας ελευθερώσουν από τον τουρκικό ζυγό.
 
Ο λόγος γίνεται για τις 160 σημαίνουσες προσωπικότητες, που αντιμετωπίζουν πλέον μια επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρων επειδή υπέγραψαν ένα κείμενο αρχών, υπέρ πίστεως και πατρίδος! Αυτοί οι 160 είναι άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει την Ελλάδα από διάφορες θέσεις: τις Ενοπλες Δυνάμεις, την Ακαδημία, τα ΑΕΙ, τις εκδόσεις, τις τέχνες, τον κόσμο των επιχειρήσεων κ.ά.  
 
Ό,τι ανέδειξε και έσωσε την Ελλάδα από τον θάνατο, τη λήθη, την ατίμωση και την υποταγή εμπνέει αυτούς τους ανθρώπους, που δεν έχουν πάψει ούτε στιγμή να δέχονται τα λεκτικά πυρά διάφορων δικαιωματιστών, επαγγελματιών και μη, που καθώς φαίνεται δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν δημοσιευμένες απόψεις που δεν συμφωνούν με τις δικές τους.  
 
Το μένος εναντίον των προσωπικοτήτων, που, μεταξύ άλλων, τεκμηρίωσαν την αντίθεσή τους με τη θεσμοθέτηση «γάμου» ομοφυλοφίλων, είναι τόσο μεγάλο, ώστε η ιστοσελίδα iefimerida.gr έφτασε σε σημείο να παραλληλίζει τη στάση τους με εκείνη του Αντολφ Αϊχμαν, του θεωρητικού του Ολοκαυτώματος των Εβραίων! Το iefimerida.gr ανέφερε σε σχετικό με το θέμα άρθρο του τη φράση «κοινοτοπία του κακού» – παραπέμποντας ευθέως στον όρο που εισήγαγε στη διεθνή βιβλιογραφία η φιλόσοφος Χάνα Αρεντ, η οποία το 1961 ήταν απεσταλμένη του περιοδικού «New Yorker» στη δίκη του Αϊχμαν, που έγινε στην Ιερουσαλήμ.  
 
Στην Ελλάδα, τελικά, όλοι δικαιούνται να έχουν άποψη, αρκεί να συμφωνεί με εκείνην του κατεστημένου. Αλλιώς, θα κατηγορηθούν από τους δικαιωματιστές ως ναζί…
 
dimokratia,14|09|2021
το είδαμε ΕΔΩ
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Μητσοτάκης και οι λοιποί νεοναζί έχουν ταχθεί αναφανδόν με το μέρος των ΛΟΑΤΚΙ και κατά της παραδοσιακής οικογένειας...
Μάλιστα προσφάτως οι περισσότεροι ευρωβουλευτές της ΝΔ υπερψήφισαν ψήφισμα του Ευρωπ. Κοινοβουλίου υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ και της πίεσης προς όλα τα κράτη μέλη να δεχθούν "γάμους", υιοθεσίες και προπαγάνδα υπέρ της ανωμαλίας στα σχολεία!!!!!

Φυσικά κατά την πρόσφατη "παρέλαση" οι διεστραμμένοι βεβήλωσαν και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην Σταδίου....

Δείτε την λίστα των 160 ΕΔΩ
Παρόλη την δίωξη η λίστα μεγαλώνει ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.