15 Σεπτεμβρίου 2021

Μεγαλώνει η λίστα της διακήρυξης των «160»: Τους 200 κοντεύουν οι υποστηρικτές των αξιών της παράδοσης

Συνεχίζουν να προστίθενται υπογραφές στο κείμενο των 160 προσωπικοτήτων -πανεπιστημιακών, διπλωματών, στρατιωτικών κ.ά.- που έθεσε επί τάπητος μια σειρά πολύ σημαντικών ζητημάτων για τη χώρα μας, με πρώτο και κύριο το Δημογραφικό, αλλά και ζητήματα της παιδείας και της προσπάθειας επιβολής ξένων προς την ελληνική κοινωνία πολιτισμικών προτύπων, μέσω των… οδηγιών της Ε.Ε. 
 
Στο κείμενο, που δημοσίευσε ολόκληρο η «δημοκρατία» και προκάλεσε πλήθος πολιτικών αντιδράσεων, εκφράζοντας εν πολλοίς τις απόψεις μεγάλου μέρους των Ελλήνων, ήλθαν να υπογράψουν μετά τη δημοσιοποίησή του και άλλοι επιφανείς πολίτες.
 
Δείτε την αρχική λίστα των 160 ΕΔΩ
 
Στη λίστα των υπογραφών, που πλέον πλησιάζει τις 200, αναμένεται στο επόμενο διάστημα να προστεθούν κι άλλες. Καλωσορίζουμε τις νέες προσθήκες:

Σεβασμιότατος πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος
π. Θεόκλητος Τσίρκας, αρχιμανδρίτης
π. Πέτρος Βαφέας
Βαγενάς Φώτιος, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
Βέννης Χρήστος, συνταξιούχος δικηγόρος
Δαπέργολας Νεκτάριος, διδάκτωρ Ιστορίας
Δελημιχάλη Δήμητρα, συγγραφεύς
Γκίκας Τριαντάφυλλος, αξιωματικός ε.α., μηχανολόγος ηλεκτρολόγος
Ερμείδης Χαρίλαος, τοπογράφος, γεωμέτρης, μηχανικός
Ζαμπέλης Ευάγγελος, συνταξιούχος φαρμακοποιός
Ζαχαρόπουλος Ευάγγελος, ηλεκτρολόγος μηχανικός ΕΜΠ
Καμπουράκη Παρθενόπη, συνταξιούχος ιδιωτική υπάλληλος
Καραΐσκος Κων/νος, μαθηματικός καθηγητής
Κατσιβαρδάς Χαράλαμπος, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
Κουσουνής Γεράσιμος, δρ. γεωπόνος
Λανάρα Ουρανία, φιλόλογος, πρώην γεν. επιθεωρήτρια Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως
Μεσηνιώτης Σπυρίδων, θεολόγος
Μίχας Δημήτριος, φιλόλογος
Νεγρεπόντη – Δεληβάνη Μαρία, ομ. καθηγήτρια, πρώην πρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Νικολαΐδης Αθανάσιος, θεολόγος
Παπαγεωργίου Αθανάσιος, χειρουργός, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Παπασωτηρίου Χρήστος, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
Περπατουλάκη Ελένη, εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας
Πηνιώτης Αλέξανδρος, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, εκδότης Δελτίου Εργατικής Νομοθεσίας
Πηνιώτη Χρυσούλα, δικηγόρος παρ’ Εφέταις
Πηνιώτης Δημήτριος, ιδιωτικός υπάλληλος
Ρέππας Παναγιώτης, συνταξιούχος δικηγόρος
Σαββόπουλος Νικόλαος, θεολόγος καθηγητής
Υδράς Σταμάτιος, συνταξιούχος στρατιωτικός Ναυτικού
Χαϊτίδης Ευγένιος, πρώην περιφερειάρχης Ηπείρου, πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης

πηγή
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.