Τελευταίες αναρτήσεις

17 Ιουνίου 2017

Επίτιμος διδάκτορας της Νομικής του ΑΠΘ θα αναγορευτεί ο Z. K. Γιούνκερ. Δυστυχώς μερικοί είναι αδιόρθωτοι και αναίσθητοι...

Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) θα αναγορευτεί ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλoντ Γιούνκερ, την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017. 

Όπως ανακοινώθηκε, στην ομόφωνη απόφαση της Νομικής Σχολής για την πρόταση επιτιμοποίησης του κ. Γιούνκερ, βάρυνε το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην οποία προεδρεύει και της οποίας προΐσταται, είναι η πρώτη φορά που με την έναρξη ισχύος της Συνθήκης της Λισαβόνας (2009) συγκροτήθηκε ως ευρωπαϊκό θεσμικό όργανο που η νομιμοποίησή του εν μέρει αντλείται, ευθέως, από τη βούληση των ευρωπαίων πολιτών, όπως αυτή εκδηλώνεται με την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία κάθε πέντε χρόνια.

«Στην καμπή που βρίσκεται σήμερα η διαδικασία της ολοκλήρωσης της Ευρώπης ανάμεσα στη στασιμότητα και την παρακμή, ο Jean - Claude Juncker υπερασπίζεται το άρρηκτο του δεσμού που πρέπει να συνδέει τα κράτη μέλη μέσα στο ευρωπαϊκό σύνολο. Στο πλαίσιο της μόνιμης έντασης που βρίσκεται η Ελλάδα στις σχέσεις της με την Ένωση, αταλάντευτα επιμένει ότι η διάρρηξη αυτών των σχέσεων μόνον ηττημένους θα έχει, τόσο στη μια όσο και την άλλη μεριά της σχέσης», επισημαίνεται στο σκεπτικό της πρότασης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Ενα από τα μεγαλύτερα ρεμάλια της σιχαμερής νεοταξίτικης Ε.Ε. θα γίνει Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής του ΑΠΘ....
Ενας από τους κύριους εκφραστές της ευρωπαϊκής ενοποίησης και ολοκλήρωσης και συνεπώς της προώθησης της ιδέας της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης αλλά και της εξαφάνισης των εθνικών κρατών θα τιμηθεί από ένα ελληνικό Πανεπιστήμιο...

Ενας από τους κύριους υπευθύνους για το σημερινό μνημονιακό κατάντημα της πατρίδας μας και την εθνική καταστροφή που περιλαμβάνει ακόμα και νεκρούς (αυτόχειρες ή και χιλιάδες ασθενείς που πέθαναν από ελλειπή δημόσια υγεία λόγω της τεχνητής κρίσης) θα τιμηθεί από τους υποτιθέμενους πνευματικούς ανθρώπους της πατρίδας μας!!!!!

Στο δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015 ο Γιούνκερ ήταν από αυτούς που καλούσαν τους Ελληνες να ψηφίσουν ΝΑΙ και μάλιστα με καταστροφικές απειλές ότι με το ΟΧΙ θα καταστραφούν τα πάντα....
Ο Γιούνκερ ήταν αυτός που τρόμαζε τους Βρετανούς στο δικό τους δημοψήφισμα ότι το νησί θα βυθισθεί αν ψηφίσουν ΝΑΙ στο Brexit....

Ο Γιούνκερ παρουσιάζεται και καλά ως φιλέλληνας αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας ορκισμένος εχθρός της πατρίδας μας....
Αυτό όμως το καταλαβαίνουν οι απλοί Ελληνες πολίτες αλλά όχι οι "πνευματικοί"....
Τώρα εξηγείται γιατί στην Ελλάδα μας οι ανώτεροι δικαστές εδώ και 7 χρόνια κάνουν πλάτες στους μνημονιακούς προδότες...

Η διαφθορά και το ξεπούλημα της δικαιοσύνης ξεκινάει από την ίδια την Σχολή της Νομικής....
Ελπίζω να έχουν το ηθικό και πατριωτικό σθένος οι φοιτητές να αντισταθούν και χαλάσουν αυτήν την εκδήλωση αναισθησίας... 

Διαβάστε επίσης: 

Γιούνκερ: "Θα περιοριστεί δραστικά η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων"  

Το είπε ο Γιουνκέρ; Ωχ………

Το μνημονιακό έγκλημα - Ζ.Κ.Γιούνκερ: «Όποιος μπαίνει σε μνημόνιο βγαίνει από την ΕΕ»

Ναζιστόμουτρα
 Share

2 σχόλια:

Dimitris D είπε...

Ενάντια στον πατριωτισμό και την Ελλάδα είναι όλοι οι φιλοευρωπαϊστές, δηλαδή το 99,9% των πολιτικών εντός και εκτός βουλής. Ακόμα και τα ΚΚΕ - ΧΑ δεν θέλουν την ΕΕ αλλά θέλουν το ευρώ και ευρώ χωρίς ΕΕ δεν γίνεται.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Δεν εχεις κι αδικο....
Πανω κατω ολοι τα ιδια ειναι γι αυτο ο λαος δεν ξερει που να στραφει πλεον και δεν παει να ψηφισει το 50%...

και θα αυξηθει...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.