Τελευταίες αναρτήσεις

14 Ιουνίου 2017

Υπερηφάνειες (Gay Pride) και δικαστήρια..

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Ο Τσαλακωτός νοιώθει περήφανος στην τοποθεσία gay. 
Κάπου έπρεπε να νοιώθει περήφανος κι αυτός.
Κι αφού στο υπουργείο του δεν υπάρχει τίποτα για να μπορεί να υπερηφανευτεί, στράφηκε στις εξωκυβερνητικές δραστηριότητες.

Επίσης κάποιοι λένε πως νοιώθει περήφανος που ακόμα διατηρεί την καρέκλα του παρά τις δηλώσεις του για το αφορολόγητο, την παραίτησή του αν μειωθεί κάτω από τα 9.000 ευρώ, και άλλες τέτοιες ανωριμότητες.

Λένε ακόμα πως νοιώθει ιδιαίτερα περήφανος αφού είναι το πρώτο αριστερό -κατά δήλωσή του- τσουλάκι του γερμανικού οικονομικού νεοναζισμού, το πρώτο αριστερό οικονομικό νεοφασιστάκι που υποκλίνεται και ορκίζεται στις αγορές, στους δείκτες των χρηματιστηρίων, και εν γένει στον νεοφιλελευθερισμό.

Όλα αυτά όμως δεν μπορεί παρά να είναι κακοήθειες, αφού ο ίδιος δεν έχει δηλώσει να νοιώθει περήφανος κάπου αλλού παρά στην περιοχή gay pride.

Απ΄ την άλλη ο βεληΓκίκας νοιώθει περήφανος στην τοποθεσία δικαιοσύνη.
Τον θυμόμαστε όλοι εκείνον τον εξαιρετικό τραπεζίτη που με "υπευθυνότητα" υπηρέτησε το Δημόσιο, στέλνοντας στο εξωτερικό και κατά την διάρκεια της υπουργικής του θητείας 362.417 ευρώ με 56 μεταφορές κεφαλαίων και με ποσά που κυμαίνονταν από 7.700 έως 9.800 ευρώ, διότι για ποσά άνω των 10.000  ενεργοποιείται ο έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο λαμπρός αυτός οικονομολόγος και πολίτης, προφανώς από ζήλεια, σύρθηκε στα δικαστήρια γιατί, λέει, δεν υπέβαλλε δήλωση περιουσιακής κατάστασης ούτε πριν, ούτε κατά την διάρκεια που ήταν υπουργός.

Ο άνθρωπος όμως, καθώς απολογήθηκε και στο δικαστήριο, αφ' ένός είχε πολύ δουλειά στο υπουργείο, και αφ' ετέρου δεν ήξερε, δεν γνώριζε βρε αδελφέ πως ήταν υποχρεωμένος να καταθέσει τέτοιες δηλώσεις, πράγμα που η υπερήφανη (pride) δικαιοσύνη δέχτηκε ως λογικό και τον αθώωσε. 

Προφανώς κι εμείς μάλλον πρέπει να αγνοούμε -αν και απαγορεύεται- πως κάποιος άλλος παράλληλος νόμος θα "τρέχει", που παρέχει το δικαίωμα άγνοιας νόμου μόνο για τους τραπεζίτες, ή τους υπουργούς, ή και για τους δύο, διότι για όλους τους υπόλοιπους πολίτες Η ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Η δικαιοσύνη πρέπει να αισθάνεται και αυτή εντελώς περήφανη. 
Του χρόνου θα έχει και δικό της άρμα στην Gay Pride: μία δικαστική έδρα που την σέρνουν δολλάρια και ευρώ, ενώ επάνω δικαστές με σκουφάκια και στρινγκ θα πετούν στους απλούς πολίτες ποινές, και στου δωσίλογους και προδότες λουλούδια.

Δεν πρέπει όμως να παραπονιόμαστε.
Μ' αυτά και μ' αυτά, οι κρεμάλες έρχονται, όλο και πιό κοντά!.. 

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.