Τελευταίες αναρτήσεις

11 Ιουνίου 2017

«ΜΠΑΜ και κάτω» το αποφάσισαν για εμάς. Η Ελλάδα θα μιλήσει.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Η ΕΛΛΑΔΑ γράφει τον πόνο της στους δρόμους
Η ΕΛΛΑΔΑ γράφει τον πόνο της στο ψηφιακό χαρτί 
«οι κηδευτές της ΕΛΛΑΔΟΣ θα πληρώσουν τους λογαριασμούς στις πατρίδες τους» 
2001-2008  7 χρόνια παχιές αγελάδες
2010-2017  7 χρόνια ισχνές αγελάδες 

«15 Ιουνίου 
το μενού έχει χυλόπιτα από τους δανειστές-  δεν σώζεται βρε  έτσι η ΕΛΛΑΔΑ» 
«να ξεκουμπιστούν οι ψεύτες εδώ και τώρα... κινδυνεύουν από την ΟΡΓΗ»
«από ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΉ κοπριά έχουμε μπόλικη αλλά δεν κάνει για τίποτα,  είναι όξινη»

«ο κάθε κατεργάρης θα καθίσει  στον πάγκο του για να δώσει λόγο, τι έκανε» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 
ο ΘΕΟΣ "μας πάει όπως τον πάμε" 
μεγάλη κουβέντα από μεγάλο ΑΓΙΟ 
«από αυτό τον μήνα ας επιστρατευτούμε  όλοι για θερμή προσευχή»
«τα σημερινά έπη της ΕΛΛΑΔΟΣ θα είναι εφάμιλλα των Ομηρικών επών» 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 

Η ΕΛΛΑΔΑ μέλει να γίνει  ΛΑΜΠΗΔΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΙΚΡΗ ..Η ΜΕΓΑΛΗ 

ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΣΑ ΒΟΥΝΑ  
ΤΗΣ ΕΡΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ 
«η ΕΛΛΑΔΑ δεν έχει αλυτρωτικές ιδέες γιατί η ίδια είναι  η ΛΥΤΡΩΣΗ για την ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ» 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ 
«με άνωθεν βοήθεια και ταπείνωση ξεμπλέκονται οι δυσκολότεροι κόμποι»
«όχι μιζέρια μόνο ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ 
ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ» 
«αβάσταχτη διολίσθηση η καθημερινότητα 
ανυπέρβλητη η δύναμη της ΠΙΣΤΗΣ» 
«τι είναι Γέροντα Παίσιε  ο δαιμονισμός; 
- να μην μπορούν να συννενοηθούν οι άνθρωποι μεταξύ τους» 
«ΜΗΝ φοβάστε τον πόλεμο ή τις ακοές πολέμου, την αμαρτία να φοβάστε»
«μας παρακολουθούν και τους λέμε μην κουράζεστε 
μας παρακολουθεί ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ» 
«μας έχουν ξοφλημένους αλλά η μαγιά φουσκώνει» 
«είμαστε τόσο κοντά σε μεγάλα γεγονότα που δεν θέλουμε να το πιστέψουμε» 
ΤΟΤΕ όταν αυτά που ακούγαμε από Ουράνια χείλη και τα  διαβάζαμε δεν τα καταλαβαίναμε. 
Τώρα όμως;
«Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά. 
Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 

ΣΉΜΕΡΑ τα βλέπουμε και είμαστε στο παρά πέντε να τα βιώσουμε.
Το πανηγύρι της απορύθμισης της παγκοσμιοποίησης ήδη ξεκίνησε εδώ και κάποιους μήνες και δεν υπάρχει γεωπολιτικός πλέον βηματοδότης εμφυτεύσιμος για την αναρρύθμιση της.
Να γιατί έρχεται ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ όπως χαρακτηριστικά μας την περιέγραψε με ξεχωριστό τρόπο ο πνευματοκίνητος λόγος του Αγίου Παισίου του Αγιορείτη. 

«Ναι. Εδώ βλέπεις, σε έναν αδικημένο που έχει καλή διάθεση, επειδή δικαιούται την θεία βοήθεια, παρουσιάζονται πολλές φορές οι Άγιοι, η Παναγία, ο Χριστός, για να τον σώσουν πόσο μάλλον τώρα που θα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση ο καημένος ο κόσμος.
Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά.
Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια.
Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός μια ευκαιρία, για να σωθεί το πλάσμα Του, θα αφήσει το πλάσμα του ο Χριστός;
Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Αντίχριστου.
Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει μια πνευματική γαλήνη σε όλην την οικουμένη για πολλά χρόνια. Μερικοί συνδυάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία.
Εγώ δεν μπορώ να το πω.
Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη. 

Θα επέμβει ο Χριστός, θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξει όλο το κακό και θα το βγάλει σε καλό τελικά. Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια.
Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβάν, για να τους πεις για το Χριστό!
Έτσι θα κηρυχθεί το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθει ως Κριτής να κρίνει τον κόσμο.
Άλλο Κρίση, άλλο μια επέμβαση του Χριστού, για να βοηθήσει το πλάσμα Του.» 
(Από το βιβλίο “Πνευματική Αφύπνιση”, Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος- Σουρωτή Θεσσαλονίκης)

Η ΕΥΧΗ και κατά της τρομοκρατίας 
«ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ» 

Με πίστη και ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.