Τελευταίες αναρτήσεις

1 Ιουνίου 2017

Τι δουλειά είχαν 2 πομακοπούλες από την Ελληνική Θράκη στην Διεθνή Ολυμπιάδα Τουρκικής Γλώσσας;

Η είδηση όπως την παρουσίασε ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος και δημοσίευθηκε ΕΔΩ αναφέρει:

Πάγωσε η Τουρκία

Από την Ελλάδα και την πόλη της Κομοτηνής, η Ζεϊνέπ Παδαλί Μεχμέτ και η Ελίφ Αχμέτ Αρήφ αντιπροσώπευσαν την Ελλάδα στην Διεθνή Ολυμπιάδα Τούρκικης Γλώσσας και κέρδισαν χρυσά μετάλλια στην κατηγορία της ποίησης και στην κατηγορία της έκθεσης.

Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν ορισμένων, οι Πομάκοι Τιμούν και σέβονται την Πατρίδα τους την Ελλάδα και την Σημαία! 
Ναι καλά διαβάσατε...
Σήκωσαν ψηλά τη σημαία της Ελλάδας μέσα στην Τουρκία. 
Κάτι που δεν είμαι σίγουρος ότι θα το έκαναν πολλοί άλλοι ακόμη κι από αυτούς που πουλάνε άφθονο "πατριωτισμό" εκ του ασφαλούς βέβαια.

ΣΧΟΛΙΟ

Δυστυχώς η είδηση δεν μου αρέσει καθόλου....
Ναι είναι ευχάριστο ότι σήκωσαν την ελληνική σημαία μέσα στην Τουρκία όμως....
συμμετείχαν στην Διεθνή Ολυμπιάδα της Τουρκικής Γλώσσας!!!!!!
Και αυτό είναι πολύ άσχημο...

Πρώτον διότι οι Πομάκοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Τούρκοι συνεπώς τι δουλειά είχαν εκεί οι κοπέλλες;
 
Δεύτερον με το που πήγαν, οι Τούρκοι πανηγύριζαν διότι χρόνια τώρα προσπαθούν να εκτουρκίσουν τους Πομάκους της Ελληνικής Θράκης μας και να τους παρουσιάζουν για Τούρκους.
 
Τρίτον από που και ως που την ονόμασαν Διεθνή Ολυμπιάδα; Δηλαδή τι υπονοούν, ότι η τουρκική γλώσσα με την μογγολική της προέλευση και την λατινογενή από τον Κεμαλ και μετά γραφή της (γιατί πριν ήταν αραβική και πιο πριν άγραφη προφορική...), ειναι παγκόσμια;
 
Σίγουρα στην εκδήλωση αυτή θα συμμετείχαν διαγωνιζόμενοι από όλες τις τουρκόφωνες και τουρκογενείς περιοχές του ευρύτερου χώρου ανάμεσα στην Βαλκανική χερσόνησο και μέχρι πέρα από τον Καύκασο.... 
 
Ολο αυτό συνεπώς το θεωρώ ένα προπαγανδιστικό σχέδιο της Τουρκίας χρηματοδοτούμενο και υποστηριζόμενο από το τουρκικό κράτος και τις μυστικές του υπηρεσίες....
Και δυστυχως για να βραβευθούν οι κοπέλλες στην ποίηση και την έκθεση, πολύ αμφιβάλλω και για το περιεχόμενο των όσων έγραψαν....

Δυστυχώς λοιπόν η φωτογραφία πιο πολύ είναι για να μας αποκοιμήσει παρά να μας αφυπνίσει και το ίδιο κι ο ατυχής τίτλος του στρατηγού....

Καθόλου ΔΕΝ ΠΑΓΩΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.