1 Δεκεμβρίου 2015

Η ΕΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΙ ΟΙ 10 ΜΙΚΡΟΙ ΜΗΤΣΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΘΑΡΡΟΥΣ.

Γράφει η Σοφία 

2.400 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου το 2014 έκανε η Τουρκία, κι ο ευρωπαϊκός κωλομονόδρομος που μας διαφημίζει ο προεδρούμπας των κομματάρχηδων και όλο το "#μένουμε ευρώπη" πολιτικό δουλοsystem, μετά το έγκλημα που διέπραξε μέσα σε συριακό έδαφος, την επιβράβευσε! 

Όλα αυτά τα χρόνια σύσσωμη η τοπική ψοφοδημοκρατίλα μας πουλούσε το παραμύθι ότι "τα ελληνικά σύνορα είναι και σύνορα της ΕΕ" άρα, υπονοούσαν, (τελικά μόνο για εσωτερική κατανάλωση και υφαρπαγή της λαϊκής συναίνεσης) ότι η ΕΕ θα εγγυάτο και θα υπερασπιζόταν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, την οποιαν δεν υπηρετούσαν ούτε υπερασπίζονταν ποτέ οι ίδιοι, γιατί ήταν απασχολημένοι να τρώνε τις μίζες που τους προσφέρονταν απ' όπουδήποτε. 

Η κωλο ΕΕ πήρε τα δικαιώματά μας. Μας γέμισε με κανόνες που περιορίζουν την ζωή μας, μας έβαλε ποσοστώσεις στην παραγωγή των προϊόντων μας και τα πετάγαμε στις χωματερές για να πουληθούν αυτά των άλλων, δεν μας στήριξε ποτέ, δεν μας υπερασπίστηκε ποτέ. Μόνο κάτι γενικόλογες χλιαρότητες που τις ακύρωναν ακριβώς την επομένη στιγμή. Ήμασταν πάντα μόνοι μας απέναντι στους Τούρκους! 

Απέναντι στην Ελλάδα εξαντλείτο πάντα η ευρωπαϊκή αυστηρότητα, ενώ δεν τελείωναν ποτέ οι επιείκιες, τα χαριεντίσματα και τα χαϊδολογήματα προς την Τουρκία. 

Μας χλεύασαν, μας διέσυραν, μας κακοποίησαν και μας κακοποιούν ακόμα, μας κατακλέβουν, μας φέρονται λες κι είμαστε τα δουλικά τους, μας προσβάλουν και μας ταπεινώνουν με κάθε πιθανό τρόπο. Έστησαν την ψεύτικη κρίση μαζί με τοπικούς προδότες με σκοπό να λεηλατήσουν και να ξεκοκκαλίσουν ό,τι μπορούν απ' την Ελλάδα. 

Οι κανόνες ήταν πάντα απαράβατοι για μας αλλά μπορούσαν να καταργηθούν εν μια νυκτί για τους ίδιους, όπως η Σεγκεν... Τα Δουβλίνα όμως...ε;;; καλά κρατούν! Εμείς εδώ... το δουλοφρενικό τόξο... απόλυτα νομοταγές!!! Κλαρίνο στέκεται μπροστά στον ρατσιστικό ευρωφασισμούλη!!! 

Και στο τέλος τους βλέπουμε να ξεβρακώνονται απέναντι στον Αττίλα που εισέβαλε στην Κύπρο και κατέλαβε το μισό σχεδόν νησί κι όχι μόνο δεν ξεκολλαει, αλλά απαιτεί να απομυζεί κι από τις ενεργειακές πηγές του ελεύθερου μέρους για να χρηματοδοτεί την κατοχή του στο κατειλημμένο! 

Τους βλέπουμε να επιβραβεύουν το τουρκικό νεοκεμαλικό καθεστώς για την κατάρριψη του ρωσικού Sukoi, για τα πλαστά συριακά διαβατήρια με τα οποία έστειλε τους πράκτορές του να αιματοκυλίσουν το Παρίσι, για τις χιλιάδες παραβιάσεις εναντίον χώρας μέλους της κωλοΕΕ, για τις δηλώσεις που έχει κάνει επισήμως ο Τούρκος αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών, Χακάν Φιντάν, υπερ της ΙΣΙΣ, ότι πρέπει να αναγνωρισθεί ως κράτος η δημοφιλής οργάνωση κι ότι αυτή είναι η θέση της Τουρκίας! 

Η ευρωαλητεία που παίρνει δρακόντιους νόμους "κατά της τρομοκρατίας", που κατεβάζει τα στρατά στους δρόμους των Βρυξελλών και των Παρισίων, που έβαλε την Γαλλία στον γύψο υπό τον φόβο της ΙΣΙτζήδικης τρομοκρατίας, επιβραβεύει τον επίσημο διακομιστή, προστάτη κι εκπρόσωπο της τρομοκρατικής οργάνωσης, με σύνδεση με την ΕΕ!!!! 

Επιβραβεύτηκε ο θρασύδειλος μισότρελλος και το καθεστώς του, που πρώτα έριξε το sukoi και μετά έτρεξε να κρυφτεί πίσω απ' τα βρακιά του ΝΑΤΟ, που την ίδια στιγμή που τρέχει πανικόβλητος και ζητά αποκλιμάκωση απειλεί, η κλασομπανιέρα, "μην παίζετε με την φωτιά".. 
Τι λες μωρή φλογέρα; 

Αυτό το αίσχος, αυτό το μικρομέγαλο, αυτό το κατασκεύασμα που κινείται ταυτοχρόνως στα όρια του τσίρκου και του στυγνού δικτάτορα, του δημίου και του αξιολύπητου, επιβραβεύθηκε από την ΕΕ, που πουλάει εξουσία, Ιαβερισμό κι αυστηρότητα στους δέκα μικρούς Μήτσους της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος που κάνουν ασκήσεις θάρρους ψελλίζοντας στο τουίτερ χλιαρότητες περί "ψυχραιμίας". 

Εμείς γιατί πρέπει να συνεχίσουμε να αποτελούμε μέρος αυτής της φασιστικής φυλακής που λέγεται ΕΕ και που οι ηγεσίες της είναι κατ' εικόνα και ομοίωση των δεσμοφυλάκων του Εξπρές του Μεσονυκτίου; 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.