30 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ να ετοιμάζεσαι το 2016. Τι χρείαν έχομεν άλλων μαρτύρων;

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πηγή: Pravda.Ru Φωτογραφικό Αρχείο 

Το 2016 και ο αναπόφευκτος ΠΟΛΕΜΟΣ. 
Τι χρείαν έχομεν άλλων μαρτύρων; 

Η αμερικανική εταιρεία πληροφοριών Stratfor ισχυρίστηκε ότι η σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας θα είναι αναπόφευκτη το 2016. 29 Δεκεμβρίου 2015 Pravda.Ru 

¨Azhdar Kurtov, ιστορικός, πολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του περιοδικού «Εθνικής σε Θέματα Στρατηγικής " είπε στην Pravda.Ru πόσο επικίνδυνη είναι η πρόβλεψη αυτή για τη Ρωσία. 

Ο ίδιος είπε Από την ιστορία είναι καταγεγραμμένοι 13 πόλεμοι μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας και οι Τούρκοι τις περισσότερες φορές όσο επί το πλείστον ήταν οι χαμένοι. 

Αυτός ήταν άλλωστε και λόγος που η Τουρκία δεν συμμετείχε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Τώρα αναρωτιέται πως θα το κάνει την στιγμή που έχει απέναντι της μια πυρηνική χώρα σαν την Ρωσία με ισχυρή ναυτική παρουσία πλέον στην Μαύρη Θάλασσα; Οποιαδήποτε εμπλοκή της Τουρκίας με την Ρωσία θα σημαίνει φοβερό ερασιτεχνισμό για την πρώτη έστω και αν θεωρείτε μέλος του ΝΑΤΟ.¨ Στην συνέχεια ο ανταποκριτής της Pravda.Ru ζήτησε από τον εμπειρογνώμονα να του πει ποιες είναι οι προβλέψεις του για την αύξηση της τουρκικής στρατιωτικής παρουσίας στο Ιράκ και και της καταπίεσης των Κούρδων

Αυτή η οργάνωση [Stratfor] αποτελείται από συνταξιούχους των αντιστοίχων υπηρεσιών πληροφοριών και πιθανώς να κρύβονται πολλά συμφέροντα από πίσω με παραγγελίες όπλων και άλλες χορηγίες. 

Είναι δύσκολο η Μόσχα και η Άγκυρα να ενδιαφερθούν για την κλιμάκωση των τοπικών αυτών συγκρούσεων. 

Οι τρομοκρατικές πράξεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στην Κωνσταντινούπολη, επιφέρουν πάρα πολλά προβλήματα στην Τουρκία, και θα ήταν αυτοκτονία να τα πολλαπλασιάσουν, ενώ δεν ολόκληρο το τουρκικό έθνος δεν υποστηρίζει την πολιτική του Ερντογάν, πρόσθεσε ο πολιτικός επιστήμονας. 

Στην συνέχεια ο Kurtov είπε επίσης ότι δύσκολα θα υπάρξει οποιαδήποτε εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας το 2016, εκτός και αν αλλάξει η κυβέρνηση του Ερντογάν και οι συνεργάτες του. Ο Ερντογάν είναι πεισματάρης και θρασύς, πολιτικός με χαρακτήρες σκληρών γωνιών. Τέτοιου είδους πολιτικοί δεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους και επιμένουν στα λάθη τους , κατέληξε ο εμπειρογνώμονας ¨ 29 Δεκεμβρίου 2015 Pravda.Ru 

Και ενώ οι Αμερικάνοι προσδιορίζουν χρονικά πότε θα ανοίξει το ¨γεωπολιτικό τρελοκομείο¨, οι Ρώσοι σφυρίζουν αδιάφορα από θέση υπεροχής και δεν ανησυχούν για την άμεση εμπλοκή τους με την Τουρκία και έτσι είναι γιατί πρέπει να προηγηθεί κάτι άλλο. Αυτό το κάτι άλλο το ξέρουν όλοι… 

Πριν όμως από αυτούς το ήξεραν οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας και είναι η εμπλοκή της Ελλάδος με την Τουρκία. Μετα θα ανοίξει η πόρτα του ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΥ. Άλλωστε τι περιμένει κανείς από τρελούς ηγέτες μέσα στο 2016; ΕΛΛΑΔΑ να ετοιμάζεσαι, μας το λένε πλέον ξεκάθαρα. 

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.