28 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ελληνικά ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ και τα Ρώσικα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ άκρως επικίνδυνα για το τουρκικό δαιμόνιο.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δυο μεγάλες εορτές της Χριστιανοσύνης σε δύο ομόδοξους λαούς ωριμάζουν τον τούρκικο δαιμόνιο να κάνει παλαβομάρες. 

Αντεύχομαι αλλά η επικαιρότητα και η ανάλυση των γεωπολιτικών γεγονότων στοχοποιεί το χρονικό αυτό διάστημα ίσως με απόκλιση κάποιων ημερών. 

Η ΠΑΝΑΓΙΑ των ΡΩΣ εδώ και πολύ καιρό φόρεσε την στρατιωτική της Πανοπλία. 

Αλλά και η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑ που τα ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στο Αγιώνυμο Άθωνα συμπίπτουν με τα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στην Ρωσία … ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ την δικιά της ΝΟΤΑΜ στα τουρκικά δαιμόνια στο ΑΙΓΑΙΟ όταν θα το ευλογεί με την φυσική της παρουσία σύμφωνα με το τυπικό εκείνων των ημερών στην προβλήτα της Ι. Μ των ΙΒΗΡΩΝ. 

Η τουρκική αλεπού με τα βυτιοφόρα του κλεμμένου πετρελαίου στην Συρία και το Ιράκ έχει ρεζιλευτεί διεθνώς και έχει βάλλει την ουρά στα σκέλη σε αυτήν την αιματοποτισμένη περιοχή. Και πώς να μην την βάλλει; 

ΜΟΣΧΑ, 27 Δεκεμβρίου - RIA Novosti. 

Τα Αντιαεροπορικά S-400, τα οποία η Ρωσία έχει αναπτύξει στην Συρία τον Νοέμβριο έχουν βελτιώσει την ασφάλεια του εναερίου χώρου της δήλωσε ο υπεύθυνος των αντιστοίχων τέτοιων αεροπορικών και διαστημικών συστημάτων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συνταγματάρχης Βίκτωρ Bondarev στην Vesti.ru. 

Ο διοικητής δήλωσε ότι τα αντιαεροπορικά S-400, τα οποία έχουν αναπτυχθεί στη Συρία στα τέλη Νοεμβρίου, «αποκατέστησαν την τάξη στον εναέριο χώρο της χώρας". Άρα έγινε πράξη αυτό που είπε ο κ. Πούτιν στους Τούρκους στις 17 Δεκεμβρίου ¨ΤΟΛΜΉΣΤΕ ΤΏΡΑ να πετάξετε δίχως ατιμωρησία στον εναέριο χώρο της Συρίας¨ ΚΑΙ φυσικά ισχύει πλέον αυτό που αρθρογραφήσαμε στις 6 Νοεμβρίου ότι με τα αντιαεροπορικά S-400 ¨στεγανοποιήθηκε¨ και ο εναέριος χώρος της Κύπρου. 

¨Απόσταση ρωσικής αεροπορικής βάσης στην Λατάκεια στην τοποθεσία Hmeymim και ΠΑΦΟΥ στην Κύπρο = 298 περίπου χιλιόμετρα. 
 ¨Η Ρωσία κάτω από άκρα μυστικότητα μετέφερε αντιαεροπορικά συστήματα S-400 Triumf και το πανίσχυρο πυραυλικό σύστημα Club-K, τους «δολοφόνους των αεροπλανοφόρων» στη Συρία δημιουργώντας μια αδιαπέραστη «no-fly-zone» δείχνοντας πως ήρθε για να μείνει στη Μέση Ανατολή. 

Το S-400 μπορεί να προσβάλλει σε απόσταση 400 χιλιομέτρων αεροδυναμικούς στόχους και σε απόσταση 60 χιλιομέτρων – τακτικούς βαλλιστικούς στόχους που πετούν με ταχύτητα ως 4,8 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο, ιπτάμενους πυραύλους, αεροσκάφη τακτικής και στρατηγικής αεροπορίας μαζί και τα κατασκευασμένα με την τεχνολογία «στελς», καθώς επίσης και κεφαλές βαλλιστικών πυραύλων. Μάλιστα, ο εντοπισμός των στόχων είναι δυνατός σε απόσταση ως 600 χιλιόμετρα. Οι πύραυλοι του S-400 μπορούν να προσβάλλουν στόχους που πετούν σε χαμηλό ύψος 5 μέτρων¨ Έτσι το τουρκικό δαιμόνιο εγκαταλείπει τα κόλπα στην περιοχή αυτή και αποφασίζει να έλθει βορειότερα. 

ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στο Βόρειο και το Κεντρικό Αιγαίο θα ξεσαλώσει… 

¨Οι αρμόδιες ελληνικές αρχές Πολιτικής Αεροπορίας με ΝΟΤΑΜ που εξέδωσαν νωρίς το απόγευμα χαρακτηρίζουν άκυρες και ανίσχυρες τις τρεις τουρκικές ΝΟΤΑΜ που προκλητικά δεσμεύουν μεγάλες περιοχές στο Αιγαίο και για διάστημα μάλιστα 12 μηνών. ΠΗΓΗ: http://mignatiou.com 

Συμφώνα με τις ελληνικές ΝΟΤΑΜ Α2642/15, Α2641/15 και Α2640/15 οι τουρκικές αναγγελίες είναι παράνομες και χωρίς ισχύ (Null and Void) καθώς για το FIR Αθηνών μόνες αρμόδιες είναι οι ελληνικές αρχές για την έκδοση ΝΟΤΑΜ, ενώ οι συντεταγμένες που έχει δώσει η Άγκυρα επικαλύπτουν και «περιοχές εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας», ενώ επίσης επισημαίνεται ότι επηρεάζονται οι διεθνείς αεροδιάδρομοι R19 και L995, καθώς και η εσωτερική εναέρια κυκλοφορία. 

Σε ό,τι αφορά μάλιστα την περιοχή που έχει δεσμεύσει η Τουρκία στο Βόρειο Αιγαίο, οι ελληνικές αρχές επισημαίνουν ότι επηρεάζονται ο διεθνής αεροδιάδρομος G33 και ο ΤΜΑ (Terminal Control Area) του αεροδρομίου της Λήμνου. Αυτές βεβαίως είναι οι συνήθεις αντιδράσεις των αρμόδιων υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας, αλλά βεβαίως δεν ανατρέπουν την κατάσταση που μονομερώς επιβάλλουν ντε φάκτο στο Αιγαίο οι Τούρκοι, ούτε φυσικά δίνουν απάντηση στο μείζον θέμα που έχει εγερθεί και είναι καθαρά πολιτικό, και αφορά στο πως η κυβέρνηση προχώρα ολοταχώς για συνομιλίες με την Άγκυρα, όταν η άλλη πλευρά επιχειρεί να επιβάλλει με τετελεσμένα την δική της ατζέντα διεκδικήσεων. ¨https://www.defence-point.gr/news/ 27/12/2015 

Σωστά αντέδρασαν οι Ελληνικές αρχές αλλά το δαιμόνιο μυρίστηκε ότι είμαστε όχι μόνο οικονομικά αλλά και ακάλυπτοι από άλλες πλευρές. 

Το τούρκικο δαιμόνιο έχει εκείνες τις μέρες και την δοκιμασία των ΡΩΣΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και ετοιμάζεται από τώρα. 

¨Ο αυτοανακηρυχθείς αρχηγός των Τατάρων της Κριμαίας και επίσης ένας εκ των σαμποτέρ και υπεύθυνος για το ενεργειακό μπλακάουτ της Κριμαίας ανακοίνωσε ότι το τουρκικό υπουργείο άμυνας τους βοήθησε να οργανωθούν και να σχηματίσουν το τάγμα των Τατάρων για να αναλάβει επιθέσεις δολιοφθοράς.

Το Σάββατο, ο συντονιστής της «δράσης πολιτών για τον αποκλεισμό της Κριμαίας» Λενούρ Ισλιάμωφ, δήλωσε ότι το τουρκικό ΥΠΑΜ θα ενισχύσει το τάγμα εθελοντών που συστήνεται στην Ουκρανία με την ονομασία «Majlis of Crimean Tatars» και που τώρα βασίζεται στις δωρεές απλών ανθρώπων: 

«Τουλάχιστον 560 άνδρες έχουν ενσωματωθεί στο τάγμα και ζητάμε από την Ουκρανία να μας αφήσει να οργανώσουμε ένα τάγμα με την εθνότητά μας. Την Παρασκευή θα παραλάβουμε την πρώτη παρτίδα των τουρκικών στρατιωτικών στολών. Παραλαμβάνουμε 250 στολές, και ζευγάρια αρβύλες.¨ http://www.pronews.gr/porta 27/12/2015 

Η ΠΑΝΑΓΙΑ των ΡΩΣ εδώ και πολύ καιρό φόρεσε την στρατιωτική της Πανοπλία. Αλλά και η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑ που τα ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στο Αγιώνυμο Άθωνα συμπίπτουν με τα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στην Ρωσία … 

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2012 - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΙΒΗΡΩΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ την δικιά της ΝΟΤΑΜ στα τουρκικά δαιμόνια στο ΑΙΓΑΙΟ όταν θα το ευλογεί με την φυσική της παρουσία σύμφωνα με το τυπικό εκείνων των ημερών στην προβλήτα της Ι. Μ των ΙΒΗΡΩΝ. 

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.