31 Δεκεμβρίου 2015

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ

Γράφει η Μαίρη Καρά

     Αγαπητοί μου φίλοι Έλληνες, γιορτάσαμε και φέτος τα Χριστούγεννα σαν καλοί Χριστιανοί και θα γιορτάσουμε και την Πρωτοχρονιά, παρόλα τα ύπουλα χτυπήματα που δέχεται άδικα η χώρα μας. Σας παρακαλώ να μην αδιαφορείτε για την τραγική θέση της πατρίδας μας, γιατί μας χρειάζεται όλους. Πρέπει να προετοιμαστούμε, για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, όταν πάρουμε το μήνυμα για την πολυπόθητη ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της και την δική μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! 
     Πρέπει ο καθένας από μας τους γνήσιους και σκεφτόμενους Έλληνες με τις μικρές του δυνάμεις να ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. Να σταματήσει να είναι παθητικός δέκτης στις παρανομίες της προδοτικής κυβέρνησης και να μην δέχεται σαν αναγκαστικούς τους φορομπηχτικούς κι αντισυνταγματικούς φόρους, που αποβλέπουν στην εξαθλίωσή μας και στην σχεδιασμένη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ μας. Δεν έχουμε άλλο χρόνο για αδιαφορία, γιατί με το νέο χρόνο μας περιμένουν μεγάλες συμφορές.
     Αντί για τυπικές ευχετήριες κάρτες λοιπόν, σας στέλνω μια κάρτα και ένα συγκινητικό γράμμα ενός μικρού κοριτσιού, που εκδηλώνει τις ανησυχίες του στον Άρχοντα του Παραμυθιού, τον Άγιο Βασίλη. Ελπίζω να σας συγκινήσει και να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε την ΕΥΘΥΝΗ για το μέλλον του ΕΘΝΟΥΣ μας. Σας παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο… ΑΞΙΖΕΙ!!!
     
     Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη 
     Σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις και μας φέρνεις τα δώρα σου κάθε χρόνο κι ας λένε οι μεγάλοι πως δεν υπάρχεις… εγώ δεν τους πιστεύω. Πιστεύω πως εσύ που είσαι τόσο καλός κι έχεις επικοινωνία με τον ΘΕΟ, θα ενδιαφερθείς για την όμορφη πατρίδα μας, τώρα που κινδυνεύει απ’ τους βάρβαρους. Είμαι σίγουρη πως θέλεις κι εσύ να μην πληγωθούν και να μην ατιμαστούν οι περήφανοι ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτά μαθαίνουμε στο σχολείο. Εκτός αν η δασκάλα μας, μάς παραμυθιάζει. Γι’ αυτό την πληρώνει το Κράτος όμως;
     Αυτό δεν το πιστεύω! Πιστεύω πως την ΕΝΔΟΞΗ ιστορία μας ζηλεύουν οι κυβερνήτες του Πλανήτη. Αυτοί που διδάχτηκαν τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και πήραν τα ΦΩΤΑ απ' τους Αθάνατους προγόνους μας. Πόσο πολιτισμένοι όμως είναι όταν, αντί να μας θαυμάζουν, ονειρεύονται να σκλαβώσουν την ελληνική ψυχή; Γιατί επιδιώκουν δηλαδή να μας αφανίσουν ως ΕΘΝΟΣ; Αυτό δεν το χωράει το παιδικό μυαλό μου. Πότε εμείς ζηλέψαμε τα πλούτη τους και πότε επιδιώξαμε να τους βλάψουμε; Εμείς πάντα ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΑΝ στις επιθέσεις τους!
     Δυστυχώς όμως έμαθα πως οι άλλοι κυβερνήτες, δεν θα μπορούσαν να μας βλάψουν, αν δεν είχαν βοήθεια από μας τους ίδιους! Ακούω πως κάποιοι ταπεινοί συμπολίτες μας, που τους ψηφίσαμε για να μας προστατεύουν απ’ τους εχθρούς μας… μας ΠΡΟΔΩΣΑΝ! Αυτό κι αν είναι παραμύθι! Εμένα και να με πιέσουν, ποτέ δεν θα πιστέψω πως υπάρχουν Έλληνες, που πουλάνε την πατρίδα για προσωπικά οφέλη. Είμαι περήφανη που γεννήθηκα ΕΛΛΗΝΙΔΑ και θέλω η πατρίδα μου να διατηρήσει την ΕΘΝΙΚΗ της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ κι ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Να παραμείνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως γεννηθήκαμε. Γιατί ΕΛΛΗΝΑΣ δεν γίνεσαι, αν δεν γεννήθηκες!
    Γι’ αυτό Άγιε Βασίλη μου σου γράφω, γιατί εσύ μπορεί να ξέρεις τα σχέδια που κάνουν οι αλαζόνες κυβερνήτες σε βάρος της πατρίδας μου. Για να παρακαλέσεις τον καλό Θεούλη, να μην τους επιτρέψει να αφανίσουν τον ένδοξο ΕΘΝΟΣ μας. Είμαι σίγουρη πως θα μας βοηθήσει πάλι, όπως έκανε πάντα από τα βάθη της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας, που γράψαμε με ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Δεν είναι άδικο αυτό που επιδιώκουν οι εχθροί μας; Και δεν είναι μεγάλη αμαρτία οι δικοί μας κυβερνήτες να προδίδουν την πατρίδα τους; Αλήθεια Άγιε Βασίλη εσύ ξέρεις τι έχουν μέσα στο μυαλό τους; Τι Θεό πιστεύουν; Γιατί δεν αγαπάνε την Ελλάδα μας; Έχουν χάσει εντελώς την ανθρωπιά τους και δεν τιμούν τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της ΦΥΛΗΣ μας;
     Μόνο ο Θεός μπορεί να σταματήσει αυτή την καταστροφική κατηφόρα στην οποία μας οδηγούν, σαν τα πρόβατα στην σφαγή. Είσαι η τελευταία μου ελπίδα Άγιε Βασίλη μου, γιατί μόνο εσύ μπορείς να ζητήσεις βοήθεια απ’ τον Θεό. Κι εγώ πρέπει να κάνω το χρέος μου, γι’ αυτό σου γράφω. Ας το κάνουν λοιπόν όλοι οι Έλληνες, ώστε να αποκατασταθεί η ΑΓΑΠΗ και η ΕΙΡΗΝΗ στον τόπο μας. Σ’ ευχαριστώ Άγιε Βασίλη μας που είχες την καλοσύνη να ακούσεις τις βαθιές σκέψεις ενός μικρού κοριτσιού, που προβληματίζεται για το μέλλον της πατρίδας του. 

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.