26 Δεκεμβρίου 2015

Τα ψέματα τελείωσαν το 2010.

Του Μιχάλη Ιγνατίου
 
Αποφεύγω πάντα να ασχολούμαι με τα εσωτερικά των ελληνικών πολιτικών κομμάτων, βασικά επειδή όλα είναι «φτιαχτά» και «κατασκευα­σμένα» και διότι δεν προσφέρουν τίποτα στη χώρα και στον δύσμοιρο λαό της, ο οποίος υποφέρει ακριβώς λόγω της ανικανότητας των ταγών του έθνους.
 
Ομως, τα όσα φαιδρά συμβαίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι την ίδια στιγμή και πολύ σοβαρά, υπό την έννοια ότι η Ελλάδα βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Εμφύλιο και αυτοί οι ανόητοι αλληλοσπα­ράσσονται, αντί να ενωθούν και να προσφέρουν στις προσπάθειες της σωτηρίας της πατρίδας.
 
Ερώτημα: Ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί σήμερα, πώς θα μπορέ­σουν αυτοί οι υποψήφιοι, οι λοιποί πολιτικοί και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας να συνεργαστούν ξανά, ώστε να αποτελέσουν μία ισχυρή δύναμη, και έναντι του κ. Τσίπρα αλλά περισσότερο για να προσφέρουν στην Ελλάδα; Διότι η χώρα δεν μπορεί να περιμένει πότε θα αποφα­σίσει η συντηρητική Δεξιά να σταματήσει να είναι πηγή ανεκδό­των και δόση ευθυμίας για τον λαό.
 
Οταν οι χώρες βρίσκονται στη δεινή θέση της Ελλάδας, οι πολιτικοί ταγοί δεν ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός της οικονομικής κρίσης. Στη ΝΔ σκοτώνονται και βρίζονται μεταξύ τους, εδώ και εκεί κάνουν και καμιά δήλωση για λόγους κομματι­κού ακροατηρίου εναντίον του πρω­θυ­πουργού, αλλά δεν προσφέ­ρουν τίποτα απολύτως στη σταθερό­τητα της χώρας, όπως οφείλουν. Και αφή­νουν τον κ. Τσίπρα, με τους ερασι­τέχνες υπουργούς του, να βολοδέρ­νουν και να έχουν πάντα στο μυαλό τους τη «βόμβα» που αποτελούν οι έριδες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αντί τη σωτηρία της χώρας.
 
Η Ελλάδα εξαρτάται απόλυτα από τους δανειστές. Δεν θα χρησιμοποιήσω τη λέξη ελέγχεται από τους Θεσμούς, διότι ενοχλείται η υπερηφάνεια των πολιτικών μας. Ομως, είναι μια πραγματικότητα. Ενα από τα πολλά παραδείγματα είναι το «παράλληλο πρόγραμμα» που σκαρφίστηκε ο μαρξιστής κ. Τσακαλώτος, ο οποίος πρέπει να ταλαιπωρείται με τη συνείδησή του, και αναρωτήθηκα πολλές φορές τι θα συμβεί όταν ξεσπάσει, όχι εναντίον της αντιπολίτευσης, αλλά εναντίον των πολιτικών που ο ίδιος εξαναγκάστηκε να δεχθεί και να συνυπογράψει. Οι δανειστές το απέρριψαν και η κυβέρνηση το εγκατέλειψε με την ουρά στα σκέλια.
 
Τα ψέματα για τη χώρα και τους πολιτικούς τελείωσαν από το 2010. Αρνούνται να το καταλάβουν, πόσω μάλλον να το δεχθούν. Ομως, αυτή η άρνηση της πραγματικότητας προσθέτει στα πάθη του λαού. Ας ελπίσουμε ότι η ΝΔ θα τελειώσει τα καραγκιοζιλίκια σήμερα και με σοβαρότητα θα συνεργαστεί με όλες τις δυνάμεις του τόπου για να σωθεί η χώρα...
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.