28 Δεκεμβρίου 2015

Τί θα γίνει αν η Ρωσία χτυπήσει με πυρηνικά όπλα την ISIL;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη 

H απάντηση εξαρτάται απο το είδος του όπλου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί και απο το αν αυτό μπορεί να χαρακτηρισθεί ως συμβατικό ή όχι. Εκτός αυτού, σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες έκρηξης ένα συμβατικό όπλο μπορεί να παράγει περίεργα πράγματα. Δεν γνωρίζω αν μετράει κανείς κάτι στις περιοχές που έχουν πέσει βόμβες στη Συρία, όπως και στις χώρες γύρω απο αυτές. 

Στη Στοά των Αχαμνών τα βλήτα καμαρώνουν όρθια γεμάτα σοφία. Σύμπαν, συζήτηση και Άγιος ο Θεός. Α ρε ζώα, που κοιμάσθε όρθια. Δεν είναι και τα μόνα… 

Η περιοχή πάντως στην οποία θα πέσει ένα πυρηνικό όπλο δεν θα είναι απαραίτητα μη κατοικήσιμη, υπο τη προυπόθεση ότι η Ρωσία θα ρίξει κάτι νέας τεχνολογίας. Όπως και να έχει ο καρκίνος λόγω τοξικών μικροσωματιδίων θα θερίσει με καρκίνους τους επιβιώσαντες και θα φέρει μεγάλο αριθμό μετανάστευσης στην ΕΕ. Περισσότερα για τις νέες πυρηνικές βόμβες εδώ. 

Στη φωτογραφία μια πυρηνική κεφαλή. Αλλάζεις τη παληά κεφαλή σε ένα βλήμα και βάζεις αυτή. Απλό και γρήγορο. 

Όσον αφορά τα γειτονικά κράτη της Συρίας ή την Ελλάδα, σημασία έχουν οι μετεωρολογικές συνθήκες που θα υπάρχουν όταν πέσει μια βόμβα αλλά και η φορά του ανέμου στη συνέχεια (αυτό αφορά και το τώρα, αφού όλες οι βόμβες παράγουν τοξικά μικροσωματίδια, εκ των οποίων τα πρώτα λογικά φθάνουν στη Κρήτη). Τοξικά μικροσωματίδια παράγονται και τώρα απο το πόλεμο αλλά επι το πλείστον μη ραδιενεργά. 

Τι χαρούμενοι άνθρωποι που είστε… “αναλυτές”, περιφερόμενοι πράκτορες, ΜΚΟ, τσολιάδες και όχι- 

Αν συμβεί κάτι στη Συρία, η Ελλάδα διαθέτει ειδικές μάσκες για το πληθυσμό ή θα τρέχουν άλλοι στην Αγγλία και στη Γερμανία σαν μετανάστες και άλλοι σαν τρελλοί στα καταφύγια και στο μετρό; 

O καιρός είναι και αυτός μια πολύ σημαντική παράμετρος τη στιγμή της έκρηξης, όπως και η πρόβλεψη. Στην Ελλάδα με αυτους τους ηλίθιους υπάρχει πρόβλεψη; Αύριο θα πουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Τί να πούν; Ότι κοιμόμασθε όρθιοι, ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, ότι μας ξυπνούν άλλοι ή ότι ανησυχούμε, όταν μας λένε τα βοθροκάναλα ότι πρέπει να ανησυχούμε; 

Στα τελευταία μας άρθρα έχoυμε βάλει πολλά θέματα. Τα έχετε διαβάσει; Η επιστήμη δεν πάει με τη ψήφο. Ας κανονίσουν τα κανάλια να ακουστούν μ......ίες πάλι και θα βγούν στη πίστα και άλλα. 

zcode-gr.blogspot
το είδαμε ΕΔΩ Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.