Τελευταίες αναρτήσεις

18 Ιουνίου 2017

Υπόκλιση στην Νέα Τάξη από το Σερβικό πολιτικό σύστημα... Λεσβία πρωθυπουργός!!!!

Η 41χρονη Μπράνμπιτς είναι απόφοιτη του πανεπιστήμιου του Χαλ στην Αγγλία και ο πρώτος πρωθυπουργός σε βαλκανική χώρα που είναι και γυναίκα και ομοφυλόφιλη...

Η τοποθέτησή της κατ' επιλογήν του προέδρου της χώρας και πρώην πρωθυπουργού Αλεκσάντερ Βούτσιτς έρχεται λίγα 24ωρα μετά την εκλογή στην Ιρλανδία του Λέο Βαράντκαρ, του πρώτου ομοφυλόφιλου πρωθυπουργού της χώρας.

Η Μπρνάμπιτς εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή της Σερβίας το 2016 όταν έγινε η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη υπουργός της Σερβίας αναλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο της δημόσιας διοίκησης.

Νωρίτερα είχε εργαστεί σε βιομηχανίες αιολικής ενέργειας και σε αναπτυξιακά έργα που είχαν χρηματοδοτηθεί από τις ΗΠΑ.

«Είναι πολύ σημαντικό βήμα για μια χώρα που το 65% πιστεύει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια και το 78% ότι δεν πρέπει να εκφράζεται έξω από το σπίτι. Η τοποθέτηση μιας λεσβίας σε θέση ευθύνης μόνο ως θετικό μήνυμα μπορεί να εκφραστεί» δήλωσε ο ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα Γκόραν Μίλετιτς.

Η Μπρνάμπιτς αναλαμβάνει την πρωθυπουργία σε μια κρίσιμη περίοδο για τη Σερβία που προετοιμάζει την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθώντας παράλληλα να διατηρήσει τους στενούς δεσμούς με τη Ρωσία και να αναπτύξει τους δεσμούς φιλίας με το Πεκίνο.

Ωστόσο επικριτές της επιλογής Βούτσιτς τονίζουν ότι η επιλογή της Μπρνάμπιτς αποτελεί στρατηγική κίνηση του Σέρβου προέδρου για να συνεχίσει να κινεί τα νήματα στη χώρα καθώς η νέα πρωθυπουργός έχει χαμηλό προφίλ και είναι άπειρη πολιτικός στοιχεία που δεν θα της επιτρέψουν πολλούς ελιγμούς.


πηγή 

ΣΧΟΛΙΟ

Με αυτά τα καμώματα σίγουρα την βλέπω την Σερβία να μπαίνει σύντομα στην Ε.Ε. της ανωμαλίας και της διαφθοράς...
Και εις "ανώτερα" λοιπόν για τους φίλους μας τους Σέρβους...

Το κακό δεν είναι ότι μια ομοφυλόφιλη ανέλαβε την πρωθυπουργία...
Το κακό είναι ότι αυτό αποτελεί ένα ψυχοπαθολογικό στοιχείο της προσωπικότητάς της που επηρεάζει άμεσα και τα υπόλοιπα πιστεύω της...
Παράδειγμα..

Για να είναι ομοφυλόφιλη δηλωμένη κι αμετανόητη σίγουρα είναι ή άθεη ή αλλόθρησκη...
Πάντως χριστιανή Ορθόδοξη σαν τους υπόλοιπους Σέρβους δεν μπορεί να είναι από την στιγμή που η Εκκλησία μας καταδικάζει την ομοφυλοφιλία ως ψυχοκτόνα αμαρτία...

Συνεπώς κατά την Εκκλησία μας ο ομοφυλόφιλος άνθρωπος θεωρείται ότι κουβαλάει μια πολύ σοβαρή αμαρτία-πάθος που απειλεί ευθέως την σωτηρία της ψυχής του. 
Και θα μου πείτε σάμπως όλοι μας δεν κουβαλάμε πάθη κι αμαρτίες;
Σαφέστατα...
Με μια μεγάλη όμως διαφορά...
Εμείς ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι και πιστά μέλη της Εκκλησίας μας, αναγνωρίζουμε την αμαρτωλότητά μας και προσπαθούμε να διορθωθούμε ή τουλάχιστον συναισθανόμενοι την αμαρτωλότητά μας, κρύβουμε φυσικά από ντροπή τις αμαρτίες μας μέχρι να μπορέσουμε με την βοήθεια του Θεού να τις εξαλείψουμε...
Αυτή είναι η διδασκαλία της Εκκλησίας μας και αυτός είναι ο οφειλόμενος αγώνας για τον καθένα μας...

Οι ομοφυλόφιλοι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, αρνούνται την αμαρτία τους και δεν δέχονται την διδασκαλία της Εκκλησίας. Με αλαζονεία διαφημίζουν και προπαγανδίζουν την διαστροφή τους με αποτέλεσμα εκ των πραγμάτων, να εξέρχονται αυτοβούλως από την Εκκλησία τραβώντας τον "πνευματικό" δρόμο που επέλεξαν... της αθεϊας, του αγνωστικισμού (κατά το πλείστον) ή τελοσπάντων κάποιας θρησκείας που να αποδέχεται την διαστροφή τους ως κάτι φυσιολογικό και απλά διαφορετικό...

Δυστυχώς στα προσεχή χρόνια θα δούμε πολλές παρόμοιες καταστάσεις διότι στα σχολεία όλων των δυτικών χωρών διδάσκεται η διαστροφή ως κάτι διαφορετικό και φυσιολογικό...
Πρέπει να καταλάβουμε ότι το κύριο πρόβλημα είναι η αλαζονεία και ο εγωισμός που σε συνδυασμό με την ομοφυλοφιλία δημιουργούν προσωπικότητες τραγικά παραμορφωμένες και αισχρές...

Οσες διοικητικές ή άλλες ικανότητες κι αν διαθέτει ένα τέτοιο άτομο αναπόφευκτα η διαστροφή του θα επηρεάσει την κρίση και την συμπεριφορά του σε σημαντικό βαθμό... 

Δεν θα αργήσει η εποχή που δυστυχώς ανάλογα αίσχη θα ζήσουμε και στην πατρίδα μας...
Ολοι ευχόμαστε να μην γίνει αλλά δυστυχώς και άλλα ευχόμασταν, αλλά έγιναν...
Για έναν άγνωστο σε εμάς λόγο τα επιτρέπει ο Θεός...
Ισως για να δει στο τέλος ποιοι θα κρατήσουν την ορθή πίστη στους έσχατους καιρούς....
Αλλωστε στον κόσμο αυτό που δημιούργησε ο Θεός, διαφεντεύει με την ανοχή των ανθρώπων ο μισάνθρωπος διάβολος που το μόνο θέλημά του είναι ο διασυρμός και ο εξευτελισμός του ανθρώπου... κι αυτό το επιτυγχάνει δια μέσου τέτοιων παθών όπως και η ομοφυλοφιλία... (η κτηνοβασία, η παιδοφιλία, ο αλκοολισμός, τα ναρκωτικά, η χαρτοπαιξία και τόσα άλλα...)

Κοντά λοιπόν στην Εκκλησία μας αδέρφια μου..
Κι όταν λέω κοντά δεν εννοώ κοντά στην διοίκηση της Εκκλησίας...
Κοντά στους κληρικούς μας, στους πνευματικούς μας, στους φωτισμένους Ιεράρχες μας (όσοι είναι εξ αυτών) και στους Αγίους και Πατέρες μας...
Με όπλο το Ευαγγέλιο και την Ορθοδοξη Ιερά Παράδοση μας θα πορευθούμε τον καλό αγώνα...

ΘΑΝΟΣ 

Νεώτερη ενημέρωση 02-07-2017
Ευτυχώς στην Σερβία υπάρχουν ακόμα ηθικές δυνάμεις και εντός του κοινοβουλίου που αρνούνται την πλήρη κατάρρευση των αξιών και της ηθικής...
Οπως μαθαίνουμε αρκετοί είναι οι βουλευτές που αρνούνται να ανεβάσουν στην εξουσία μία λεσβία... περισσότερα ΕΔΩ Share

2 σχόλια:

Οδυσσέας είπε...

Δυστυχώς ήδη ζούμε αναλογα αίσχη όπως οι παρελάσεις των ομοφυλοφίλων

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγαπητε Οδυσσεα φυσικα εννοώ να δουμε ομοφυλοφιλο πρωθυπουργο και τα ρεστα...
Αυτοι οι Σερβοι μας προσπερασαν...
Φυσικα εκ συμπτωσεως δεν εχουμε εναν δηλωμενο ομοφυλοφιλο πρωθυπουργο ή υπουργο...
Τωρα που τελευταία διοριζονται εκ Γερμανιας και ΕΕ ειναι πλεον πολυ πιθανον να δουμε προσεχως και διεστραμμενους...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.