23 Μαΐου 2022

Μελέτη που χρηματοδοτείται από Μεγάλες Φαρμακευτικές Εταιρείες συνιστά τη φορολόγηση των ανεμβολίαστων

17 Μαΐου 2022 από τον Kit Knightly - Διαβάστε το εδώ 
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε από το Κέντρο Φορολογίας Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης συζητά - και τελικά υποστηρίζει - την ιδέα ενός ειδικού φόρου που θα επιβάλλεται σε όσους αρνούνται να "εμβολιαστούν" κατά του "Covid19". 
 
Οι συγγραφείς του εγγράφου υποστηρίζουν ότι ένας φόρος που σχετίζεται με το εμβόλιο θα ήταν "δικαιολογημένος" επειδή: "οι φόροι σε συμπεριφορές που θεωρούνται ανεπιθύμητες δεν είναι κάτι καινούργιο". 
 
Και αυτό ενώ είναι παγκοσμίως γνωστό ότι ακόμη και τα "εμβόλια" προκαλούν σοβαρή βλάβη σε ορισμένους ανθρώπους... 
"ορισμένα κράτη υιοθετούν πολιτικές που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρή βλάβη σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν θεωρούν ότι τα οφέλη υπερτερούν του κόστους" 
 
Ναι, το διαβάσατε σωστά. 
 
Συνεχίζουν να προτείνουν όλα τα είδη των τρόπων διόρθωσης αυτής της "ανεπιθύμητης συμπεριφοράς", από την ευθεία φορολόγηση έως τις φορολογικές πιστώσεις για όσους έχουν εμβολιαστεί, τις εντολές εμβολιασμού και την υποχρεωτική ασφάλιση Covid για τους μη εμβολιασμένους (που είναι απλώς ένας άλλος τρόπος να πούμε "φορολόγηση"). 
 
Τώρα, εδώ είναι το σημείο όπου θα μπορούσαμε - και κανονικά θα το κάναμε - να αναλύσουμε το άρθρο παράγραφο προς παράγραφο. Θα αναλύαμε τα επιχειρήματα, θα συμπεριλαμβάναμε τα δεδομένα που αγνοούν, θα επισημαίναμε τις λογικές πλάνες... ξέρετε, τα συνηθισμένα. 
 
Δεν θα το κάνουμε αυτό σήμερα. 
 
Θα μπορούσαμε να επισημάνουμε ότι η αναλογία μόλυνσης-θανάτου για τα "κρούσματα" του Covid είναι ελάχιστη. 
 
Ή ότι τα λεγόμενα "εμβόλια" δεν εμποδίζουν ούτε τη μόλυνση ούτε τη μετάδοση της υποτιθέμενης νέας ασθένειας που ονομάζεται "Covid19". 
 
Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ένα νομικό επιχείρημα σχετικά με τα πολιτικά δικαιώματα, τον κώδικα της Νυρεμβέργης και τον ιατρικό εξαναγκασμό. 
Αλλά δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα από αυτά. 
 
Επειδή έχουν περάσει δύο χρόνια από αυτό, και η ζωή είναι πολύ σύντομη. Το κάναμε αρκετά, τα γεγονότα είναι όλα εκεί για όποιον ενδιαφέρεται αρκετά να τα βρει. 
 
Αντ' αυτού, θα παραθέσουμε τη σελίδα "Σχετικά" του Κέντρου Φορολογίας Επιχειρήσεων της Οξφόρδης, με λίγη πρόσθετη έμφαση... 
 
"Το Κέντρο Φορολογίας Επιχειρήσεων ιδρύθηκε το 2005 και χρηματοδοτήθηκε αρχικά από σημαντικές δωρεές μεγάλου αριθμού μελών της Ομάδας των Εκατό. Ορισμένες από αυτές τις εταιρείες και άλλες συνεχίζουν να υποστηρίζουν το CBT. Οι δωρητές κατά τη διάρκεια του έτους ήταν οι AstraZeneca [και] GlaxoSmithKline Plc 
 
Για να γίνει σαφές, ο όμιλος Hundred Group είναι μια ομάδα άσκησης πίεσης (λ'ομπυ) που εργάζεται για λογαριασμό όλων των μελών του FTSE100. 
 
Η GlaxoSmithKline είναι μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο και συνεργάστηκε με τον γαλλικό γίγαντα Sanofi για την παραγωγή ενός εμβολίου Covid, το οποίο απέφερε στις εταιρείες δισεκατομμύρια σε συμβάσεις προμήθειας, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη εγκριθεί για δημόσια χρήση. 
 
Αν γνωρίζετε οτιδήποτε σχετικά με το Covid, δεν χρειάζεται να σας πούμε ποια είναι η AstraZeneca. 
 
Το CBT - και ως εκ τούτου η εφημερίδα - χρηματοδοτείται από μεγάλες επιχειρήσεις και μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. 
Χρειάζεται πραγματικά να προσθέσουμε κάτι άλλο;
----------------- 
 
Δικτυογραφία:
Big Pharma-funded paper recommends taxing the unvaccinated – OffGuardian
https://off-guardian.org/2022/05/17/big-pharma-funded-paper-recommends-taxing-the-unvaccinated/Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ.
ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.
ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ''ΜΑΛΑΚΑ''

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.