2 Ιανουαρίου 2022

Τι τελικά κρύβεται πίσω από τα mRNA εμβόλια; Ο αποπληθυσμός της Γης ή μήπως…κάτι άλλο πιο τρομακτικό;

Διαβάζοντας προχτές για ..νιοστή φορά (έχω αυτή τη λόξα, να διαβάζω πολλές φορές κείμενα που με συγκλόνισαν στη ζωή μου) το εξαίρετο αριστούργημα του Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φόν Γκαίτε «Φάουστ» (δεν ξέρω πως μου ήρθε, αλλά ένιωσα την έντονη ανάγκη να το ξαναδιαβάσω) και φτάνοντας στο σημείο της…δολιότητας του Διαβόλου στο να παγιδεύσει τον ευγενή επιστήμονα Φάουστ με ένα «συμβόλαιο αίματος» που να δέσμευε την ψυχή του με αντάλλαγμα την επιστροφή της νιότης του, κάτι σαν …επιφοίτηση μια λάμψη φώτισε το μυαλό μου…
«Επιστροφή της νιότης… δηλαδή της νεότητας… Τα mRNA εμβόλια… Οι παγκοσμιοποιητές που τα επιβάλλουν…»
Πετάχτηκα κυριολεκτικά από τη καρέκλα μου! 
«Μα βέβαια!», ανέκραξα ως …νέος Αρχιμήδης. «Αυτό είναι! Γι’ αυτό μας χρησιμοποιούν ως πειραματόζωα έδω και έναν ολόκληρο χρόνο! Αυτό είναι το σχέδιο! Αυτό θέλουν τα διεθνή αυτά καθάρματα! Αυτό είναι το «τυράκι» που έβαλε στη φάκα του ο Διάβολος για να τους κλειδώσει στην Κόλαση που ετοιμάζει! Την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ!»  
 
Γράφει ο Πύρινος Λόγιος  
 
Ό,τι διαβάσετε σήμερα από εμένα προσωπικά, είναι σκέψεις…εντελώς αυθαίρετες. Είναι μάλλον αποτέλεσμα μιας λογικής σειράς σκέψεων, η οποία βασίζεται μεν σε κάποια δεδομένα, αλλά δεν αποτελεί ούτε απαύγασμα αποδείξεων, ούτε συνολικό συμπέρασμα δεδομένων. Είναι απλά μια δική μου εξήγηση, βασισμένη περισσότερο στην δολιότητα του Διαβόλου, ο οποίος κατά γενική παραδοχή, είναι και ο υπαίτιος για ό,τι παρανοϊκό και ανάποδο ζούμε την τελευταία διετία. Οπότε, ό,τι γραφτεί εδώ, είναι ανοιχτό προς περαιτέρω συζήτηση. Και στην τελική, κάποιοι μπορεί να το αποδεχτούν, κάποιοι άλλοι θα το απορρίψουν ασυζητητί. Κάποιοι τρίτοι όμως μπορεί και να το βάλουν σε κάποια γωνιά του μυαλού τους. Όπως και να έχει όμως, είναι απλά μια σκέψη που όντως δίνει μια απάντηση στο αίνιγμα.  
 
Το έργο του Γκαίτε, είναι μια φιλοσοφική «ελεγεία» (όχι με την κυριολεκτική έννοια του όρου αλλά επειδή πρόκειται επί της ουσίας για κείμενο που εμπεριέχει πρόσωπα που αφορούν τη θρησκεία και άρα θρησκευτικό, εγώ το κατατάσσω εκεί) η οποία στην ουσία αναλύει τον βαθμό της δολιότητας του Διαβόλου στην προσπάθεια του να «τυλίξει» έναν εκπρόσωπο της επιστήμης και των γραμμάτων στα δικά του δίχτυα. Και όχι απλά έναν επιστήμονα. Αλλά έναν άνθρωπο του οποίου η δίψα για έρευνα και απαντήσεις πάνω στα πιο ακραία ζητήματα που απασχολούσαν τότε την ανθρωπότητα, τον οδηγούσαν κατ’ επέκταση και σε ακραίες πράξεις.
 
Επομένως, ήταν και πανεύκολο για τον δόλιο Μεφιστοφελή να τον τυλίξει κυριολεκτικά σε μια… κόλλα χαρτί και να τον δέσει με αιώνια δεσμά στη δική του «ομάδα». Εκτός των άλλων, είχε και την…συγκατάθεση του ίδιου του Θεού στο να το πράξει. Θεός και Διάβολος, παρουσιάζονται ως δύο «ανταγωνιστές» που απλά βάζουν ένα ιδιότυπο «στοίχημα», το αποτέλεσμα του οποίου θα δικαιώσει είτε τη μία είτε την άλλη πλευρά. Και τι πιο λογικό στο να στοχεύσουν και οι δύο σε έναν επιστήμονα, δηλαδή έναν άνθρωπο της Γνώσης, δηλαδή έναν εν δυνάμει αμφισβητία; «Θα πλανέψει ακόμη και τους Εκλεκτούς» δεν είχε γράψει ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη; Ε, ο Φάουστ ήταν ένας από τους «εκλεκτούς», ο οποίος και ήταν…ανικανοποίητος από κάθε είδους «απάντηση» σε ζητήματα κοινωνικά, φιλοσοφικά και κυρίως θρησκευτικά.  
 
Η υπόθεση του έργου, δεν εξελίσσεται στην εποχή του «Διαφωτισμού», όπου ο Θεός αποδομείται πλέον φανερά από τους στοχαστές και τους επιστήμονες της εποχής, αλλά στην εποχή της πρώιμης Αναγέννησης, όπου η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης, προσέκρουε πάνω στον «τοίχο» της θρησκοληψίας και της Ιεράς Εξετάσεως.  
 
Δεν επιθυμώ να κουράσω περισσότερο, αναφερόμενος περαιτέρω όσον αφορά την σημαντικότητα και τα υψίστης σημασίας μηνύματα που απορρέουν από αυτό το αριστουργηματικό έργο. Απλά υπογράμμισα την απόδοση της δολιότητας και των τεχνασμάτων του Διαβόλου, ο οποίος ως αστείρευτη πηγή ψεύδους και παραγωγός ψευδαισθήσεων, κατέβαλε και θα καταβάλει εις το διηνεκές οποιαδήποτε προσπάθεια στο να παραπλανήσει και να παγιδεύσει τον άνθρωπο στα δικά του νιτερέσα. 
 
Πάμε παρακάτω. 
 
Τι συμβαίνει σήμερα;  
 
Έχουμε μια ψευδή «πανδημία» (είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός η ψευδής υπόσταση της), η οποία δημιουργήθηκε εντέχνως για πολλούς λόγους, εκ των οποίων οι σημαντικότεροι είναι πέντε: Η πάση θυσία αποφυγή ενός νέου παγκόσμιου κράχ και η διάσωση του καπιταλιστικού συστήματος, η δημιουργία ψηφιακού νομίσματος, ο αποπληθυσμός του πλανήτη, η δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης με επικεφαλείς τους βαθύπλουτους του κόσμου τούτου και η δημιουργία μιας νέας φυλής ανθρώπων χωρίς συγκεκριμένο εθνικό υπόβαθρο, υπάκουων και απολύτως ελεγχόμενων. 
 
Πολύ ωραία. 
 
Ποίας υφής όμως άνθρωποι θα αναλάμβαναν να τρέξουν το έργο αυτό, χωρίς να έχουν πρόβλημα με την ίδια τους τη συνείδηση; 
 
Η απάντηση είναι εύκολη υπόθεση σε αυτό το ερώτημα: Μόνον όσοι έχουν διαταραγμένο ψυχικό και πνευματικό κόσμο, στερούνται παντός είδους ηθικής και έχουν ως φρόνημα την παράνοια. 
 
Το χρήμα ως γνωστόν, όσο πιο εύκολα έρχεται στα χέρια των ανθρώπων, τόσο πιο εύκολα αυτοί ολισθαίνουν προς την παραφροσύνη. Και όσο η παραφροσύνη τους καθοδηγεί, τόσο και τα «θέλω» τους γίνονται πιο παρανοϊκά. 
 
Τι έπραξε ο Μέγας Αρχάγγελος στην Αυγή της Δημιουργίας και που επέφερε την πτώση του; Παραφρόνησε και στράφηκε εναντίον του ίδιου του Δημιουργού του, επειδή δεν τον έβαλε να καθήσει δίπλα Του ως ίσο προς ίσον. Και η κατάληξη του ήταν τα τάρταρα της Κόλασης.  
 
Ο Διάβολος, είναι φανερό πλέον πως ετοιμάζει τον δρόμο για την απόλυτη επικράτηση του πάνω στο ύψιστο θεϊκό δημιούργημα που είναι ο Άνθρωπος. Και τον δρόμο αυτόν τον ετοιμάζει εδώ και αιώνες. Σιγά-σιγά και με βήματα απολύτως ελεγχόμενα και μετρημένα, με σταδιακή αποδόμηση όλων όσων έδιναν στον Άνθρωπο υπόσταση, με στόχο να τον καταστήσει υποχείριο του. Όλα τα σημερινά δρώμενα, δείχνουν αυτό ακριβώς το πλάνο. Και γι’ αυτόν τον λόγο, αυτό το μισόκαλο τέρας, έχει παγιδεύσει μια μικρή ομάδα παραφρόνων και ανήθικων διεθνών εγκληματιών με στόχο αυτοί να υλοποιήσουν αυτό το έργο. 
 
Να υπογραμμίσω για άλλη μια φορά, πως ο Διάβολος δεν έχει καμμιά ουσιαστική δύναμη πάνω στον Άνθρωπο. Δεν μπορεί ο ίδιος να δημιουργήσει τίποτε απολύτως. Ακόμη και αυτό το απλό σχέδιο, δεν μπορεί μόνος του να το φέρει εις πέρας. Δεν έχει ούτε τις δυνάμεις που απαιτούνται, αλλά ούτε και την δυναμική στο να αλλάζει τον ρούν της Ιστορίας. Μόνον ο Θεός μπορεί να αλλάξει τα πάντα, διότι μόνον Εκείνος έχει δικαίωμα στη ζωή και στον θάνατο. Μόνο Εκείνος μπορεί να δώσει ζωή σε ένα νεκρό σώμα (το απέδειξε με την ενανθρώπιση Του πολλές φορές, είτε ο ίδιος είτε οι Απόστολοι Του) και μόνο Εκείνος μπορεί να αλλάξει την ίδια την πορεία της Ανθρωπότητας. Ο Διάβολος όχι! Τα μόνα όπλα του Διαβόλου, είναι το Ψέμμα, η Αποπλάνηση και η παραπλάνηση μέσω της δημιουργίας Ψευδαισθήσεων. Όπως ακριβώς η τεχνική με την οποία δημιουργούνται οι νέες ταινίες blockbuster του Χόλιγουντ με τους υπερήρωες της Marvel. Γι αυτό λοιπόν στην προσπάθεια του αυτή, επέλεξε τους πλέον κατάλληλους για τον σκοπό αυτό ανθρώπους, οι οποίοι με τη σειρά τους επιστράτευσαν για τον λόγο αυτό τα πιο…λαμπρά μυαλά. Αυτά της επιστήμης! Και μέσω αυτών των «λαμπρών» εγκεφάλων, πιστεύει πως μπορεί να επικρατήσει πάνω στη Γη, αλλάζοντας όχι απλά τον ρούν της Ιστορίας, αλλά και τον ίδιο τον Άνθρωπο.  
 
Ποιός είναι ο απώτερος σκοπός της τεχνολογίας mRNA  
 
Για την τεχνολογία αυτή, έχουν ειπωθεί πάρα πολλά. Η ιδέα μιας άμεσης επέμβασης πάνω στο DNA του ανθρώπου με σκοπό την σωτηρία του από τις ασθένειες, δεν ήταν κατ’ ανάγκην κακή, δηλαδή δεν ξεκίνησε με κακό σκοπό. Απλά δεν είχε την ευλογία του Θεού. 
 
Ο Θεός, έπλασε τον άνθρωπο κατ’ εικόνα Του και του έδωσε μιας τέτοιας ανώτερης υφής «τεχνολογία», που μπορεί αυτή και μόνο να τον καταστήσει αθάνατο. Αυτό μπορούμε να το διαπιστώσουμε μέσα από την μελέτη της Αγίας Γραφής, όπου οι πρώτοι άνθρωποι (Αδάμ, Εύα, Μαθουσάλας κλπ) ζούσαν κοντά στα…χίλια χρόνια! Ο Αδάμ επί παραδείγματι, έζησε κοντά στα 900 και κάτι χρόνια, η γυναίκα του Εύα κατά τι λιγότερο, ο Μαθουσάλας σχεδόν τα άγγιξε (987 χρόνια!). Εντάξει, δεν μπορούμε ιστορικά να το αποδείξουμε εμπράκτως αυτό, αλλά αν υποθέσουμε πως οι Γραφές αυτές είναι θεόπνευστες, ίσως υπάρχει και ένας κόκκος αλήθειας πάνω σε αυτό υπονοώντας ότι δεν είναι συμβολικά όλα αυτά τα δρώμενα αλλά πραγματικότητα. 
 
Το DNA λοιπόν του ανθρώπου, με άλλα λόγια το «Θεϊκό του Software», είναι φτιαγμένο κατά τέτοιον τρόπο, που ανάλογα με τις εντολές που θα πάρει από τον Εγκέφαλο, να μπορεί να προβαίνει σε αυτοΐαση, να μπορεί να παρεμβαίνει πάνω στον εκφυλισμό των κυττάρων (να σταματάει δηλαδή τον εκφυλισμό τους), να μπορεί ακόμη και να παράξει αναστροφή της ίδιας της εξελικτικής πορείας τους! Όλα αυτά φυσικά, εάν και εφ’ όσον ο ίδιος ο Θεός το θελήσει, μέσω της παρέμβασης Του. Κανένας δεν μπορεί να «σπάσει» τον κώδικα που ανοίγει τις θαυμαστές λειτουργίες του ανθρώπινου εγκέφαλου. Μόνο ο Δημιουργός του μπορεί. Δηλαδή ο Θεός. Εκείνος μας έδωσε την άδεια να χρησιμοποιούμε μόνο ένα 10-12%. Και με αυτό και μόνο, έχουμε δημιουργήσει σχεδόν…τα πάντα. Σκεφτείτε τι τρομερά και φοβερά θα μπορούσαμε να κάνουμε με το…50% ας πούμε. Ο Θεός προστάτεψε το δημιούργημα του επειδή καιροφυλακτούσε το Κακό για να επωφεληθεί. Μόνο γι αυτόν τον λόγο. Και το «κλειδί» αυτό το δίνει ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ του. 
 
Πάμε παρακάτω. 
 
Ο επιστημονικός κόσμος, παρά το γεγονός πως ο Γερμανός Φρίντριχ Μίσερ το 1868 πρώτος ανακάλυψε τα νουκλεϊκά οξέα, έκανε περίπου έναν αιώνα για να φτάσει να «δεί» τη λειτουργία του DNA και να αγγίξει το «Μυστήριο της Ζωής», μέσω της πρωτοποριακής εργασίας που παρουσίασαν την άνοιξη του 1953 δύο Αμερικανοί βιοχημικοί επιστήμονες, οι Φράνσις Κρικ και Τζέιμς Γουότσον και που ονομάστηκε «η μεγαλύτερη ανακάλυψη του 20ού αιώνα» και δικαίως. Από εκείνη τη στιγμή, ξεκινάει μια φρενήρης προσπάθεια όχι μόνο στο να μελετηθεί επ’ ακριβώς η λειτουργία του DNA, αλλά και να λυθεί πλέον ένα μεγάλο ζητούμενο: η εξαφάνιση όλων των ασθενειών και η επίτευξη της παράτασης του βίου του ανθρώπου. 
 
Στο υπόλοιπο μισό του 20ού αιώνα μέχρι και τις μέρες μας, το όνειρο του κάθε αριστούχου βιοχημικού ή βιολόγου μηχανικού γενετικής, ήταν ένα: Η ανακάλυψη του κλειδιού της αιωνιότητας ή αλλιώς της ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ. Η τεχνολογία λοιπόν του mRNA, είχε σχεδόν αποκλειστικά στραφεί ως προς αυτή την κατεύθυνση. 
 
Προσέξτε τώρα. 
 
Το 2011, κάποιοι ερευνητές από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Μπάκ, ανακάλυψαν ότι μια κίτρινη χρωστική ουσία με το όνομα Θειοβλαβίνη Τ, πολύ πιθανόν να κρύβει το μυστικό της μακροζωίας και ότι η θειοφλαβίνη Τ (ThT) παρατείνει ως 70% τη διάρκεια ζωής των πειραματόζωων -εν προκειμένω νηματοειδών σκουληκιών-και καθυστερεί σημαντικά τη γήρανση. 
 
Από την άλλη μεριά, σε μια είδηση που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Γενάρη και συγκεκριμένα από το έγκυρο Newsbomb, μαθαίνουμε πως Κινέζοι επιστήμονες αναπτύσσουν μια νέα γενετική θεραπεία καθυστέρησης της γήρανσης, την οποία άρχισαν να δοκιμάζουν σε πειραματόζωα σε πρώτη φάση και μάλιστα ποντίκια. Τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν ότι πράγματι η επέμβαση στο γονιδίωμα μπορεί να αναστρέψει ορισμένες από τις συνέπειες των γηρατειών (εμφάνιση και δύναμη), καθώς επίσης και να παρατείνει κατά περίπου 25% τη ζωή των ποντικιών κι αυτό μέσω της τεχνολογίας… mRNA! Και όλα αυτά ταυτόχρονα με την εξέλιξη της διεθνούς καραντίνας λόγω κορωναϊού! Μέσα στο γενικό χαμό μ’ άλλα λόγια, αυτοί είναι κλεισμένοι σε ένα βιοχημικό εργαστήρι και «ψάχνουν» το… κλειδί της ζωής!  
 
Από την άλλη, έχουμε την «πανδημία», η οποία, όπως είπαμε πιο πάνω, είναι πλαστή. Γι’ αυτήν την πλαστή «πανδημία», αντί για έρευνα για ιατροφαρμακευτική προστασία σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό, επεβλήθη στον παγκόσμιο πληθυσμό μια σειρά από γονιδιακές θεραπείες που ονομάστηκαν «εμβόλια» για να αντιμετωπίσουν δήθεν τον ιό και να τον εξαφανίσουν, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα. Και παρά το γεγονός ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί με τα σκευάσματα αυτά του τύπου τεχνολογίας mRNA έφεραν αντί της εξαφάνισης του ιού, την απόλυτη επικράτηση του με σχεδόν οκταπλάσια κρούσματα ημερησίως από πέρσι, όλες οι κυβερνήσεις του δυτικού κόσμου και μαζί ο ίδιος ο ΠΟΥ, εξακολουθούν να επιμένουν με τον μαζικό εμβολιασμό. Εδώ τίθεται το ερώτημα λοιπόν: 
 
ΓΙΑΤΙ;  
 
Οι διάφοροι μεγάλοι επιστήμονες κύρους που μας ενημερώνουν σχετικά για την επικινδυνότητα των σκευασμάτων αυτών, επιμένουν πως ο μαζικός εμβολιασμός δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα πείραμα πάνω στην ίδια την Ανθρωπότητα, με στόχο τον αποπληθυσμό (το έχει επιβεβαιώσει αυτό και ο ίδιος ο Μπίλ Γκέιτς από …βλακεία; Από έκρηξη ειλικρίνειας; Ουδείς γνωρίζει) και τον έλεγχο της Ανθρωπότητας μέσω των λεγόμενων Green Pass. Όλο αυτό το αφήγημα βεβαίως έχει απόλυτη βάση, αλλά λείπει από μέσα το…τυράκι στη φάκα. Δηλαδή το ερώτημα του ποιός είναι ο σπουδαιότερος λόγος για τον οποίο γίνεται αυτός ο πειραματισμός. Το τι πραγματικά θέλουν να ανακαλύψουν οι επιστήμονες της Pfizer και της Moderna. 
 
Απ ό,τι έχουν πεί τα ίδια τα στελέχη τους, ο στόχος είναι η σταθεροποίηση της λειτουργίας του mRNA συστήματος, στο να σταθεροποιηθεί η πορεία του «μηνύματος» που πρέπει να σταλεί στο DNA ούτως ώστε να επιτευχθεί και η επιτυχία του εγχειρήματος.  
 
Κατά την άποψη των μεγάλων επιστημόνων, η πρόσθεση των επιμέρους επιβλαβών ουσιών που εμπεριέχονται μέσα σε αυτά τα σκευάσματα, έχουν ως στόχο τον σταδιακό θάνατο όλων των ληπτών σε μεσοπρόθεσμο χρονικό διάστημα που το τοποθετούν σε τρία ή πέντε έτη. Κανείς ωστόσο, δεν μιλάει για τον πιο σπουδαίο λόγο του πειράματος αυτού. Μα αυτό ακριβώς είναι και το …κουμπί της Αλέξαινας αγαπητοί μου! Η ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ του mRNA, η οποία σε συνδυασμό με το «κλειδί της ζωής», θα μπορούν να αναπρογραμματίσουν το DNA τους και να γίνουν…αιώνιοι! Και ένας από τους λόγους που ΔΕΝ εμβολιάζονται με τα σκευάσματα τους, είναι ότι θέλουν το DNA τους πεντακάθαρο για την μεγάλη ώρα, που κατά τις διαβεβαιώσεις που λαμβάνουν από τους βιομηχανικούς επιστήμονες, βρίσκεται πολύ κοντά!  
 
Η ουσία πάντως είναι ότι και οι δύο αυτές εταιρίες, βρήκαν ανοικτό δρόμο για να κατορθώσουν αυτό που πριν λίγο καιρό ακόμη, φάνταζε γι’ αυτούς ακατόρθωτο: το να δοκιμάσουν την τεχνολογία mRNA σε ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού, έχοντας το ΟΚ από τους παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι με τη σειρά τους φρόντισαν για το απαραίτητο «ακαταδίωκτο» τόσο για τις εταιρίες, όσο και για όλους τους επιστήμονες που θα συμμετείχαν στην προώθηση και την απαραίτητη προπαγάνδα παράλληλα με την εκτελεστική και τη δικαστική εξουσία να συνεπικουρούν. Αυτό που ήθελαν να δούν οι παγκοσμιοποιητές εκτός όλων των άλλων, επίσης ζωτικής σημασίας ζητημάτων (έλεγχος των πολιτών, δημιουργία παγκόσμιας βάσης ιατρικών δεδομένων για κάθε πολίτη, εφαρμογή σκληρών και φασιστών μέτρων, δημιουργία υπόβαθρου για Παγκόσμια Κυβέρνηση κλπ κλπ) είναι το αν τελικά η λειτουργία της τεχνολογίας mRNA δίνει όντως αποτέλεσμα και αν και κατά πόσο θα μπορούσε να αλλάξει το ανθρώπινο DNA με όλες τις συνέπειες. 
 
Το έργο αυτό είχε τεράστιο ρίσκο, γι αυτό και οι εταιρίες φρόντισαν από πρίν να διασφαλιστούν, επειδή ήξεραν πως η πιθανότητα αποτυχίας ήταν πολύ μεγάλη και δεν ήθελαν επ’ ουδενί να πληρώσουν στο τέλος εκείνες τη …νύφη. Τους παγκοσμιοποιητές δεν τους ένοιαζε η αποτυχία σε πρώτη φάση. Το λένε εξ άλλου και οι ίδιοι στις λεγόμενες «ασκήσεις επί χαρτου» που εξέδιδαν κατά καιρούς (βλ. μελέτη Ιδρύματος Ροκφέλερ 2010): «Η αποτυχία είναι μέσα στο παιχνίδι, η οποία θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε τα λάθη μας». 
 
Αυτό που τους ενδιαφέρει πιο πολύ και πάνω απ’ όλα, είναι η εύρεση του «κλειδιού της Ζωής» που θα τους καταστήσει «Αθάνατους», αφού συνάμα έχουν εξοντώσει τους λεγόμενους «φαγάδες», δηλαδή τους «άχρηστους πολίτες» αυτού του κόσμου, όπως τους αποκαλεί ο περίφημος Kalergi, σε μία από τις μελέτες του. Το όραμα των παγκοσμιοποιητών, αποτυπώθηκε σε εικόνα μέσα από την εξαιρετική ταινία “Elysium” που γύρισε ο Νήλ Μπλόμκάμπ το 2013 (πολύ περίεργες συμπτώσεις ε;) και που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από κοινό και κριτικούς. Η ταινία παρουσιάζει το δυστοπικό μέλλον που ονειρεύονται ο Σβάμπ και η παρέα του, με τους υπ-ανθρώπους να δουλεύουν, να ζούν και να πεθαίνουν πρόωρα σαν σκλάβοι, επιτηρούμενοι από Android Robots τα οποία «παίζουν» τον ρόλο των κακών μπάτσων και η κυβερνώσα Ελίτ να ζεί σε έναν τεράστιο διαστημικό σταθμό στο μέγεθος της Σελήνης περίπου και στο ύψος της ιονόσφαιρας, όπου έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον ζωής με όλες τις ανέσεις και η ζωή των Ελίτ σε …αιώνια νεότητα. Η τεχνολογία mRNA φυσικά φροντίζει γι αυτό, διαχέοντας σε καθημερινή βάση μια ποσότητα «υγρού ζωής» στα σώματα τους που τους καθιστά άτρωτους σε κάθε μορφής ασθένεια ή εκφυλισμό. Οι ίδιοι δε θεωρούν τους εαυτούς τους «θεούς» και κυβερνούν τους …σκλάβους με την δέουσα αυταρχικότητα σαν να είναι «πράγματα αναλώσιμα». Κατά τη λατινική έννοια του Res. 
 
Αν νομίζετε ότι όλα τα παραπάνω που ανέφερα σχετικά με το όνειρο των Ελίτ είναι απλά σεναριακές επιλογές, αναλογιστείτε μόνο την υπέρμετρη βία που χρησιμοποιήθηκε από τις αστυνομίες όλων των δυτικών χωρών τόσο στην αρχική εφαρμογή των μέτρων «προστασίας» στις αρχές της πανδημίας, όσο και μετέπειτα, κατά τη διάρκεια της επιβολής του μαζικού εμβολιασμού. Η Αυστραλία και ο Καναδάς έχουν να καταδείξουν μπόλικη βία, ιδίως στη Μελβούρνη, στο Σύδνεϊ και στο Τορόντο. Τέτοιας μορφής βία, δεν έχει ποτέ απαντηθεί στην σύγχρονη ιστορία του λεγόμενου «ελεύθερου κόσμου». Η ταινία λοιπόν, δεν είναι καθόλου υπερβολική. Πολλά από τα οποία αφηγείται, τα ζήσαμε ήδη και τα ζούμε ακόμα. 
 
Πάμε τώρα στο «δια ταύτα».  
 
Οι ηλικίες όσων απαρτίζουν την ελίτ των παγκοσμιοποιητών, βρίσκονται πολύ κοντά στο γήρας και μάλιστα ορισμένοι βρίσκονται ήδη στο βαθύ γήρας. Ο Κίσσιγκερ για παράδειγμα που ορίζεται ως ο… παλαιότερος αυτών, βρίσκεται σε ηλικία 98(!) ετών, μισό βήμα πριν τα 100 και μάλιστα …ενεργός ακόμη! Ο Τζώρτζ Σόρος βρίσκεται επίσης μισό βήμα πρίν τα 90, ο Ντειβιντ Ροκφέλερ επίσης 90 ετών και ο Τζέικομπ Ροθτσάιλντ στα 85. Ο Κλάους Σβάμπ στα 72, ο Μπίλ Γκέιτς στα 65 και σε νεαρότερες ηλικίες οι …διάφοροι «γιατροί» που απαρτίζουν την παρέα των διεθνών αυτών εγκληματιών. Ο τεχνοκράτης της παρέας, ο Μπίλ Γκέιτς, είναι αυτός που υλοποιεί το σχέδιο. Αυτός δηλαδή που «φαίνεται». Δείχνει μάλιστα τόσο ενθουσιώδης, που ακόμη και στις στιγμές αποτυχίας που περνάει το «έργο», αυτός δείχνει υπέρμετρη αισιοδοξία. Τι ακριβώς δεν αντιλαμβάνεστε;  
 
Ο Χένρυ Κίσσιγκερ ήταν αυτός που από τη πρώτη μέρα που κάθισε σε καρέκλα κυβερνητική, άνοιγε το δρόμο για την Παγκόσμια Κυβέρνηση και την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είτε ως απλός γραφειοκράτης, είτε ως Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Αυτός ο ίδιος έδωσε μία άκρως απόρρητη μελέτη στον τότε πρόεδρο Φόρντ περί άμεσης αναγκαιότητας ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτός βρισκόταν πίσω από τα μεγάλα πραξικοπήματα που ταλάνιζαν την Λατινική Αμερική. Αυτός ήταν η αιτία να δολοφονηθεί ο πρόεδρος της Χιλής Σαλβατόρ Αλιέντε. Αυτός επίσης ήταν ο πρωταίτιος της εγκαθίδρυσης της δικατορίας των συνταγματαρχών στην Ελλάδα με προοπτική κάποια στιγμή να βρεθεί η ευκαιρία για να ανατραπεί ο Μακάριος και να αλωθεί η Κύπρος. Ο Κίσσιγκερ κουβαλάει χιλιάδες (για να μη πω εκατομμύρια) ανθρώπινες ψυχές στο λαιμό του. Είναι η ενσάρκωση του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΑΚΟΥ στον πλανήτη. Με κάποιον τρόπο κρατιέται ακόμη στη ζωή, ακμαίος και ενεργός παρά τα 98 του χρόνια.  
 
Ποιός τον κρατάει λοιπόν και με ποιόν τρόπο; Θεωρία συνομωσίας θα μου πείτε, αλλά …όχι και τόσο όσο νομίζετε. Ο άνθρωπος αυτός, σε πολλές από τις συνεντεύξεις του, έχει εκφραστεί με τέτοιον τρόπο, ούτως ώστε να φανεί στο κοινό ότι είναι ο…πραγματικός κυβερνήτης αυτού του πλανήτη. Μ’ άλλα λόγια, θεωρεί τον εαυτό του «Θεό»! Ποιός του έδωσε τέτοια δύναμη; Ναί, αυτός που νομίζετε! 
 
Τα ίδια ακριβώς «συμπτώματα» παρουσιάζουν και οι υπόλοιποι γέροντες που απαρτίζουν την ελίτ. Θεωρούν τους εαυτούς τους «Θεούς» ή καλύτερα… υποψηφίους Αθάνατους! Το δείχνει ο τρόπος που μιλάνε. το δείχνουν οι πράξεις τους. Το δείχνει η συμπεριφορά τους, όταν διαλαλούνε την…ευλογία των εμβολίων, τη στιγμή που η μισή Ανθρωπότητα βλέπει τις συνέπειες τους μέρα με τη μέρα. Η μόνη τους σκέψη και επιθυμία είναι να πετύχει το ρημαδιασμένο το mRNA και ο Διάβολος να κρατήσει την υπόσχεση του! Τι παράφρονες Θεέ μου!…  
 
Κι όμως! Η επέμβαση του Θεού έχει ήδη ξεκινήσει!
 
Εσείς τη βλέπετε; Εγώ τουλάχιστον ναί!
 
Μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου, άπαντες οι κυβερνώντες των χωρών της Δύσης, είχαν ένα και μοναδικό αφήγημα: «Εμβολιαστείτε όλοι, για να νικήσουμε οριστικά τον Covid» 
 
Μαζικοί εμβολιασμοί παντού, εφαρμογή πρωτοκόλλων υποχρεωτικότητας, υπέρμετρη και απάνθρωπη βία από τις αστυνομικές αρχές, εκκωφαντική προπαγάνδα, διώξεις αντιφρονούντων, διώξεις σοβαρών επιστημόνων, τραγωδίες και θάνατοι ανθρώπων από τους μαζικούς εμβολιασμούς που έφταναν σε κάποιες χώρες μέχρι και το …120% (εμβολίαζαν και τις μύγες που πετούσαν γύρω από τα πτώματα!), θρήνος παντού, κόσμος έχανε τις δουλειές του, επιχειρήσεις καταστρεφόταν, βία και θάνατος παντού! 
 
Κι εκεί που όλοι οι φονιάδες πίστεψαν ότι έχουν επιτέλους επικρατήσει, τότε… ήρθαν οι μέλισσες! 
 
Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στον…αέρα του πλανήτη η μετάλλαξη Όμικρον ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ και αναπάντεχα, όλα άλλαξαν μονομιάς. 
Τα εμβόλια έπαθαν…κοκομπλόκο. 
Τα «κρούσματα» πήραν την ανιούσα με ρυθμούς φορτηγού με σπασμένα φρένα στη κατηφόρα. 
  • Η Αυστρία γέμισε από κρούσματα εμβολιασμένων από το… πουθενά. 
  • Το Ισραήλ γέμισε από νεκρούς εμβολιασμένους επίσης από το… πουθενά. 
  • Η Αγγλία δεν ξέρει αν θα πρέπει να προσλάβει νέους νεκροθάφτες από το εξωτερικό γιατί οι εγχώριοι δεν προλαβαίνουν να φτιάχνουν φέρετρα από νεκρούς εμβολιασμένους…  
  • Το σύστημα υγείας της «κραταιάς» Γερμανίας αρχίζει να τρίζει συθέμελα λόγω της αθρόας προσέλευσης αρρώστων εμβολιασμένων από Covid και μαζικών θανάτων από…άλλες αιτίες.  
  • Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, οι νεκροί αυξάνονται κατά 50% από τα συνήθη νούμερα, χάνοντας περίπου μια ολόκληρη πόλη από τότε που ξεκίνησε η «πανδημία».  
  • Η Αυστραλία, από μηδενικά κρούσματα που είχε στα τέλη του 2020 και στις αρχές του 2021 (μέχρι και τον περασμένο Απρίλιο), με το που ξεκινάνε οι μαζικοί εμβολιασμοί, τα κρούσματα αντί να μειώνονται, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο μαζί με τους θανάτους. Οι κυβερνώντες (πολιτειακοί και ομοσπονδιακοί) πιέζουν ακόμη περισσότερο με ασφυκτικά λόκντάουν μέχρι που η πίεση φτάνει στο λαρύγγι του πληθυσμού, που αναγκάζεται να εμβολιαστεί για να…σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί. Κι εκεί που οι πολιτικοί και επιστημονικοί παλιάτσοι διαβεβαιώνουν τους πάντες πως όταν φτάσει το νούμερο των εμβολιασθέντων στο 85 με 90%, θα υπάρξει πλήρης ελευθερία και επιστροφή στη ζωή, έρχεται η Όμικρον και διαλύει τα …πάντα. 23.οοο κρούσματα στο Σίδνεϋ και άλλα τόσα (11.000) στη Μελβούρνη, μοιράζουν εγκεφαλικά στους παλιάτσους. Ο Μόρισσον εμφανίστηκε χτές με αόρατη-ορατή στολή κλόουν, διακηρύσσοντας πως…δεν ανησυχεί καθόλου για την αύξηση των κρουσμάτων διότι τα θεωρεί…παντελώς ακίνδυνα και προτρέπει τους …πολίτες να …χαρούν τη ζωή!!! 
Το σαρδόνιο χαμόγελο του Θεού!… 
 
Η ήρεμη δύναμη του Καλού, απλά εκμηδενίζει την αντίστοιχη βίαιη του Κακού. Ξεβρακώνει τους Ψεύτες κατά συρροή και τους παραδίδει βορά στα νύχια των βασανισμένων… 
 
Χτές κάποιοι ακτιβιστές, «έκαψαν» συμβολικά στην Καμπέρα την Παλαιά Βουλή, στέλνοντας το σαφές μήνυμα προς άπαντες τους κυβερνώντες, υπονοώντας ότι έφτασε η ώρα της πληρωμής. Ο Μόρισσον και η θλιβερή του κουστωδία, από χτές το βράδυ, ζούν τον δικό τους εφιάλτη που ίσως ολοκληρωθεί με τις εκλογές που έρχονται σε πέντε μήνες, ίσως και λιγότερο. Οι αντίστοιχοι κλόουν της ΕΕ που εφαρμόζουν πλέον τα πιο σκληρά και απάνθρωπα μέτρα προκειμένου να σώσουν ό,τι μπορούν, απλά επιμηκύνουν το μαρτύριο τους… 
Το σαρδόνιο χαμόγελο του Θεού γίνεται πλατύτερο…  
 
Ο σύγχρονος ευεργέτης της Ανθρωπότητας, Δρ. Μπαγκντί πριν λίγο καιρό, είχε πει πως «θα χαρίσω στον κόσμο το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα» και το έκανε, αποκαλύπτοντας σε ζωντανή μετάδοση όλες τις ατράνταχτες αποδείξεις για την επικινδυνότητα και ακαταλληλότητα των εμβολίων, τονίζοντας πως σύντομα θα δούμε έκρηξη κρουσμάτων και θανάτων, επειδή τα σκευάσματα αυτά αδρανοποιούν το ήδη υπάρχον ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου και τον καθιστούν ευάλωτο σε κάθε μορφής λοίμωξη. Δεν πρόλαβε καν να αποσώσει τα λόγια του και η πραγματικότητα τον δικαίωσε πανηγυρικά.

Ο Μπαγκντί ήταν απλά Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, έχοντας την πλήρη ευλογία Του για ό,τι ο αγαπητότατος και φιλέλληνας Ινδό-Ταϊλανδός αποκάλυψε.
Όλα έχουν τη ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ αγαπητοί μου συνέλληνες.

Το τέλος των παραφρόνων πλησιάζει και βρίσκεται εφιαλτικά κοντά. Οι άθλιοι, έπεσαν θύματα του Διαβόλου ο οποίος «κουράστηκε» να μαζεύει ψυχές όλο αυτό το διάστημα, ιδίως ψυχές «εκλεκτών». Ο Δαίμονας τους έκανε πακέτο όλους και τους σφράγισε δια παντός, οδηγώντας τους στον ΑΛΗΘΙΝΟ θάνατο.
Σε λίγο καιρό, θα ακολουθήσει το Χάος παντού. Χάος στις μεταφορές, χάος στην ενέργεια, χάος στην εστίαση, χάος στα νοσοκομεία, χάος στους δρόμους από αλαφιασμένους διαδηλωτές, χάος στα κυβερνητικά κλιμάκια.
Ένα Χάος, που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στον Μεγάλο Πόλεμο. Εκεί που θα «πλεύσει το τρίχρονο δαμάλι στο αίμα».

Αυτή η χρονιά συνέλληνες, το έχω τονίσει επανειλημμένα, πως ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χρονιά. Θα είναι η χρονιά του μεγάλου πάθους και συνάμα η χρονιά του Θριάμβου του Θεού. Τα Χριστούγεννα αυτά που περάσαμε όλοι μας, ήταν τα τελευταία Χριστούγεννα «εν καιρώ ειρήνης». Κι όμως, τα καλύτερα έρχονται.

ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ! Προσευχή και επαγρύπνηση ΜΟΝΟ. Κλείστε τα αυτιά στην τρομολαγνεία που εκφράζεται μέσα από τον ανηλεή βομβαρδισμό με «αποκαλυπτικά» βίντεο που στην ουσία ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ το δήθεν επερχόμενο δυστοπικό μέλλον. Το αληθινό μέλλον, ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΞΕΙ ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! Ο Διάβολος το μόνο που μπορεί, είναι να ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ. Και όπως ξέρουμε όλοι, το Ψέμμα έχει κοντά ποδάρια.

Και μη ξεχνάτε ποτέ πως όλη αυτή η Μεγάλη Συμφορά, θα φέρει και την ανάσταση του Αληθινού Ρωμαίικου, με την Ανάκτηση της Πόλης, όπως ο Θεός μας υποσχέθηκε μέσω των ανθρώπων του!

Το σκοτάδι φεύγει! Το ξημέρωμα αχνοφαίνεται! Η Λευτεριά έρχεται!

Πύρινος Λόγιος
sergioschrys@outlook.com

πηγή




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.